bugün
M
mor gergedan9 yıl önce
yediğini inkar etmek
iki farklı anlamı vardır; - sağlıklı bir insan gibi beslenmesine karşın bir türlü kilo alamamak, - rüşvet aldığına yada yetkisini kötüye kullanarak kişisel kazanç sağladığına yönelik güçlü kanıtlar bulunmasına karşın bunu ret etmek.
M
mor gergedan9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
mor gergedan9 yıl önce
bir kereden bir şey olmaz
Genellikle kötü bir duruma yada yeni tadılacak olan duyguya başlamadan önce yanımızdaki kişilerin söylediği slogan.
M
mor gergedan9 yıl önce
susturulamayan avrat ll
(#36851801) Orucun camide tutulduğunu zanneden şahıs.
M
mor gergedan9 yıl önce
kanli kontes bathory
taş gibi bir sözlük beyefendisi yazar. gelir gelmez beni de takibe almıştır sağolsun. kanka yanlışlık olmasın diye söylüyorum ben de erkeğim ha.`*` nicke değil entrylere odaklan. edit: kıskandım vallahi. gelmesiyle benden çok nickaltı oldu. kesin… devamını gör
M
mor gergedan9 yıl önce
sözlüğün gifli erotik bir forum sitesine dönmesi
Terbiyesiz bir durumdur. Olaya el atıyorum. Bundan sonra müstehcen terbiyesiz ahlaksiz giflerinizi görürsem hepinizin ipsine ban atması için zall a şantaj yaparim, mahvederim olm hepinizi!!
M
mor gergedan9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mor gergedan9 yıl önce
limon kabugu
baktım bilgi içerikli entry kasıyor verdim artısını.
M
mor gergedan9 yıl önce
başlıkları al atta okumak
Yapılabilitesi zor eylem. sen nerde bulacan al atı da okuyacan arkadaş.
M
mor gergedan9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mor gergedan9 yıl önce
ışık hızını 2 kat aşan en basit deney
sözüm ona limitmiş gibi sunulan ve salakları aldatmanın yolu olan sözde limit ışık hızını, şu an bu yazıyı okuyan herkesin yapabileceği çok, çok ama çok basit bir yöntemle aşmaktır. yöntem, internetteki serverlara ping atma ve serverla aramızdaki mes… devamını gör
M
mor gergedan9 yıl önce
bombshell
ing. bomba etkisi yaratan şey, sürpsiz anlamına gelir. ayrıca taş gibi, bomba hatunlar için de kullanılır. (bkz:blonde bombshell)
M
mor gergedan9 yıl önce
zengin kızlar nerelerden düşer
O tip insanlarla karşılaşma ihtimalimiz yok, kağıt üzerinde eşit olsak da kandırıldığımız düşüncesindeyim, onlar bambaşka bizlerin hiç göremeyeceği yerlerde yaşıyorlar, üzgünüm.
M
mor gergedan9 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
M
mor gergedan9 yıl önce
sevgisi bol olsun usta
Son zamanlarda gördüğüm en samimi kullanıcı adı. Aramıza yeni katılmış, on birinci nesil bir yazar. Keyifli yazmalar dilerim. Umarım bol bol olur!
M
mor gergedan9 yıl önce
petek dinçöz
[bkz]foolish casanova[/bkz] gibi sanatsal bir parcaya imzasını atan gerçek sanatçılardan biri(!)[*]ahahahaha[/*]
M
mor gergedan9 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
M
mor gergedan9 yıl önce
killi dul
(img:#1274535)
M
mor gergedan9 yıl önce
mizahtananlayanhatun
bir gariplik var ama ben çözemedim.
M
mor gergedan9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mor gergedan9 yıl önce
sözlük yazarlarının isimlerinin anlamı
Cesur, yiğit.
M
mor gergedan9 yıl önce
donanımhaber ölücüleri
ne nerede ucuz, nerde ne var beleşe her şeyi bilirler.Her türlü kampanya ve promosyonu takip edip vole vurmaya calısırlar.Aynı ölücüler forumda ikinci el sayfalarında aktif faaliyet gösterip satıcının malını fiyat/performans olarak kötüleyip ucuzu ka… devamını gör
M
mor gergedan9 yıl önce
sol frame in durduğu an
benim gibiler sayesinde yaşanamayacak durumdur. ömrümü yedin sözlük.
M
mor gergedan9 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
© copyright 2005 - 2026