bugün

sevdiği entry'ler

bir şeyler söyle

Ortaya saçtığım teklifler evlilik dışı ilişki teklifleri. Hep sır olarak kalacak teklifler, ciddi teklifler. Zaten ben kalp atan herkesin kazanmasına da sevindim, bazılarını destekledim, bazılarına söz verdim, bazıları ile de arkadaş oldum.

Bazı laflar ediyorum ama onlar espri, komiklik olsun diye. Ben de sabit maaşlıyım, en düşük memur maaşı. Ben şakalaşmak amacıyla söylüyorum.

8-5 çalışırsam intihar ederim

Ben herkesten 2 saat önce gittiğim için. Zaten 20 dakika geç çıksam tıkanıyor.

bir sözlük kızını soymak

dolandırıcılık suçunu oluşturur, suçta cinsel niyet taşınmadığı için indirim yapılabilir.

ona bir şey söyle

beni narsist ve duygusuz biri zannediyorsun, ama senin gibi bir orospuyu hala unutamadım.

ona bir şey söyle

Sizi hiç affetmedim. Unutmadım, unutmayacağım. Aynı şeyleri yaşamınızı diledim. Nefes almaktan nefret etmenizi diledim. Çok sık bunları diledim. Dilediklerim hiç olmaz biliyorum ama ufacık bir kötü enerji bile size belki ulaşır diye diledim. Biliyorum bilerek yapmadınız biliyorum çoktan unuttunuz. Biliyorum hiçbir önemi yok ama yine de diledim. Ben hiçbir şeyi yoluna koyamadım. Kabuslarım oldu unutamadım.

Sizin için çok küçük meseleler ama bazı insanların travmaları. Hiç bilmediğiniz anlamadığınız şeyler çok farklı nedenlere dayanıyor olabilir. O kadar basit değil bazı meseleler. Ne olursa olsun ben affetmedim sözlük. Kimse bunun farkında bile değil ama affetmedim işte.

ona bir şey söyle

Sen kötü bir insan değilsin.

Sadece ben senin değerini hiç bilemedim. Gözümün önünde kaybolmana izin verdim.

Şimdi düşününce belki seni tekrar kazanabilirim gibi geliyor.
© copyright 2005 - 2026