bugün
M
missile dropkick13 yıl önce
zafer gazoz
bu topraklarda uretilen en iyi gazli iceceklerden biridir. fabrikasi `denizli`'dedir. cocuklugum en guzel hatiralarindan bitanesidir.
M
12 eylül referandumundan unutulmayan fotoğraflar
neredeyse üç yıl geçmişken hala akıllarda kalan fotoğraflardır. benim aklımda iki kare kaldı mesela. biri, gazetelerde çok kullanılan oy pusulası fotoğrafı: (img:#462868) diğeri de referandum öncesi `parti bayrağı`-`türk bayrağı`-`hayır yazılı ba… devamını gör
M
12 eylül referandumundan unutulmayan fotoğraflar
neredeyse üç yıl geçmişken hala akıllarda kalan fotoğraflardır. benim aklımda iki kare kaldı mesela. biri, gazetelerde çok kullanılan oy pusulası fotoğrafı: (img:#462868) diğeri de referandum öncesi `parti bayrağı`-`türk bayrağı`-`hayır yazılı ba… devamını gör
M
dumur eden dövizler
kesinlikle şudur: (img:#451669)
M
tahsin taşkın
ilk önce kapıcı idris efendi rolüyle `ayrılsakta beraberiz` dizisinde gördüğümüz daha sonra birçok dizide oynayan tiyatrocu
M
ayrılsak da beraberiz gündüz
koca internette kendisine ait yalnızca bir (1) fotoğraf bulabildiğim karakter: (img:#445392)
M
namaz kılan kadın
kesinlikle şöyle (bkz. foto 1) veya şöyle (bkz. foto 2) olmaması gereken kadın tipi. (img:#242070) (img:#377771) ikinciye ek olarak: (img:#377772)
M
namaz kılan kadın
kesinlikle şöyle (bkz. foto 1) veya şöyle (bkz. foto 2) olmaması gereken kadın tipi. (img:#242070) (img:#377771) ikinciye ek olarak: (img:#377772)
M
kardan cami
karadeniz köylülerinin yaptığıdır... http://www.8sutun.com/Camisiz-köye-kardan-cami_124117.html
M
ne çıkarsa bahtına
ben o kadına aşığım. şöyle ki, her denk gelişimde (eşit değil !, çok sayın matematik ve kümeler bilirler) kendimi alamıyorum. pekala, ben de biliyorum, hiçbir sonumuz, hele ki başlangıcımız yok bu ablayla, ama gel gör ki, bilinçaltımı üstüne getiren … devamını gör
M
4chan
~güzel~bir internet sitesi. (bkz: `rule 1`) (bkz: `rule 2`)
M
renan bilek
harikulade müzisyen. yoldaşlarını hiç yalnız bırakmaz küçük, büyük her etkinlikte çıkar ~yurtsever cephe~~tkp~. ayrıca muhabbeti de çok sarar. iri yarıdır korkmamak lazım.
M
nokia booklet 3g
24 ağustos 2009'da duyrulan, `nokia` yapımı dizüstü bilgisayar. görüntüsü şöyledir: ~fotoğrafı ben çektim~ (img:#311792) özellikleri: `windows 7` ile gelir. 120 GB harddisk, intel atom z530 1.6 ghz cpu, 1 gb hafıza, 10.1 inch ekran, 12 s… devamını gör
M
türk televizyonlarında unutulmayan anlar
(bkz:turgay şeren) (bkz:ali sami alkış) (bkz:telegol) (bkz:ali sami alkışın ebesinin vajinası)
M
(bkz:turgay şeren) (bkz:ali sami alkış) (bkz:telegol) (bkz:ali sami alkışın ebesinin vajinası)
M
M
yazarların google doodle basketbol dereceleri
bugün 00.00 itibariyle artık oynamayı bıraktığım fakat tüm gün çalıştığım oynanılası oyundur. dercem:36 sayı, 3 yıldız. edit: an itibariyle çok uğraşı sonunda dercemi 3 sayı ilerleterek 39 sayıya çektim. edit2: 3 sayı daha ilerletmişliğim var 42 o… devamını gör
M
google doodles basketbol rekorları
24 ilk denemede.
M
missile dropkick14 yıl önce
namaz kılan kadın
© copyright 2005 - 2026