bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması19
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü7
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- market poşetlerini tekte taşımak7
- kemal kılıçdaroğlu40
- ktç'nin hala hayatta olması9
- üzerinde şu an ne var terör örgütü3
- gençler iş beğenmiyor11
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- abazanlık insana neler yaptırır6
- ofis dedikodular4
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak6
- mısır4
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- okulda yüzme dersi9
- terli terli soğuk su içmek3
- zamanla azalan şeyler5
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- selahattin demirtaş4
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi2
- muhittin böcek'in yeni ifadesi2
- koç burcu günlük yorumu4
- özgür özel5
- çaya şeker atan erkek4
- fenerbahçe 2026-2027 sezon formaları2
- türkiye a milli futbol takımı4
- sözlük botlarının artık abartması2
- kılıçdaroğlu'nun siyasi ahlakı2
- nervio5
- iremga6
- en gıcık olunan hayvan2
- etol2
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- otomobilin yaygın olması2
- hayat bir akıntı sürüklenip gidersiniz2
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- sorunsuz ölmek3
- merdiven çıkınca fit olacağını sanmak2
- kalabalık ortamda farklı karaktere bürünen insan3
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- seçimlerde geçersiz oy kullanmak3
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- gocu hortladı2
- renkli rüyalar oteli2
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi7
- kurban bayramı8
- son zamanlarda2
entry'ler (10)
Günümüzdeki sağlıksız beslenme ve bilinçsiz ebeveynlerin sonucu. Gençlere bakıyorum ve üzülüyorum. Hepsi obez olmuş. 3 yaşındaki çocuk bile yağlı lömbür, lömbür. aileler ellerine cips verip gönderiyor. Gençler çok kötü erkeği de kızı da kilo sorunu var. biz şanslıymışız bu kadar obez görmemiştim o yaşlarda.
plajdayım. erkeği de kadını da yüzde 80 vasat. spor yok durmadan yesinler.
kullanıyorum hergün yıkanıyorum. en az kimyasal içerdiği için sağlıklı olan. daha sağlıklı bebek şampuanları da var
simit. simiti yerken bir yandan da pipet ile tuzlu ayranı içince ortaya süper lezzet çıkar. simitte çıtırsa mükemmel ikili.
edit:imla
edit:imla
Suç soran görevli arkadaşın değil. Onlara bu talimatın verilmiş olması. Uçakta da hostes acil çıkışta oturan her yolcuya tek tek " burada oturmanın sorumluluğunu alıyor musunuz? " Sormak zorundadır. Bazen komik bir hal alabiliyor. Kargocu arkadaşın durumu da farklı değil. Çalışana yüklenmemek gerekli.
Bebekler için su ve pamuktan yapılan ıslak mendiller var. Bunları kullanmak gerekli. Diğerleri çok kimyasal. Gözünü sildiğiniz de yakıyorsa bunu anlayabilirsiniz. Bebekler için olduğunu belirten kaliteli markalarda bile bu sorun var.
bir alkollü içki. Kokusu, tadı, rengi ve şişesi ve çok güzel. Büyülü bir mavi rengi var.
Hayattaki en önemli işlerden birisidir. Yetiştirdiğiniz insan gelecekte faydalı bir insan ile zararlı bir insan olması buna bağlıdır. Eğitim için farklı farklı görüşler vardır. Bunlar durmadan değişmektedir. Beslenme de aynı şekildedir. Sağlıklı beslenmeleri için çok çaba sarfetmek gerekiyor. Bizim çocukluğumuzda yediğimiz şeyler artık hepsi zararlı olduğu öğrenilmiştir. Abur cubur verilmemelidir.
Hayattaki en önemli işlerden birisidir. Yetiştirdiğiniz insan gelecekte faydalı bir insan ile zararlı bir insan olması buna bağlıdır. Eğitim için farklı farklı görüşler vardır. Bunlar durmadan değişmektedir. Beslenme de aynı şekildedir. Sağlıklı beslenmeleri için çok çaba sarfetmek gerekiyor. Bizim çocukluğumuzda yediğimiz şeyler artık hepsi zararlı olduğu öğrenilmiştir. Abur cubur verilmemelidir.
iki tarafında bir birbirini aldatma hakkı yoktur. Yürümüyorsa ayrılır. Kadının aldatılması için bahane aramak ne demek?