bugün

entry'ler (48)

mutsuzum

Çünkü bugün onun bakışında kendimi, yaşamımı, olan şeyleri, en derinimi gördüm.

ennio morricone

Lolita filmi için yaptığı "togetherness" müziği insanın ruhuna işkence ediyor ama yine de kopamıyorum, çaresiz ve masum bir acının notalara işlenmiş hali.

aybüke pusat

Bu ülkede bir sürü insan haksızlığa uğruyor ama futbol takımı gibi herkes kendi taraftarını görüyor..

en fazla ölürüm

Bu düşünce beni de sarmaya başladı. Eskiden korkardım ama artık elimde olmadan böyle düşünmeye başladım.

araptapar dinciler türkçe kuran a neden karşı

Araptapar dinciler karşı olabilir beni ilgilendirmez ben Allaha tapıyorum.

kuran ın bir şiir kitabı olduğu gerçeği

Şiirse nolmuş ki neresi acı anlamadım. Hatta güzel bir şey bence naif bir olay. Bakış açısı.

güne bir müzik bırak

Paper planes - mia.

poseidon7

Olgun ve sakin bir yazım tarzı var, hoş bir aura yayıyor.

2025 nisan ayının çarşamba günleri

Öykü başlangıcı gibi cümle. 2025 nisan ayının çarşamba günü, yıllar sonra onu gördüm. hiç değişmemişti, sadece bu sefer bakışı her şeyi biliyorum diyordu..

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Ya nedeen nedeeeeen en özensiz halimle markete çıktığımda onu görmek zorundayım kural mi bu neden hep ayni sey olur kiiiiiiiiiiiğ aaaaaağğ.

bana senden başkası haram diyen erkek

Öğkkkkk.

zeka

Zeki olmayan birinin yanında kendimi annesi gibi hissediyorum çok kötü bir his.

yapılan bisiklet kazaları

Bana araba çarpmıştı.

yazarların hatırladığı en eski şey

Kışın balkona annem ekmek kırıntısı koyardı, gelen kuşları izlemek için sessizce bizi çağırırdı. Ablam hep kuşlar uçmadan izlerdi ben izleyemezdim çünkü yürürken paçalarım birbirine sürttüğü için ses çıkıyordu kuşlar kaçıyordu:(

kendinizi 3 kelimeyle tanımlayın

Vahşi saf zamansız.

geceye bir şarkı bırak

Psyzook la femme.
Ya da şey
Lucky girl fazerdaze

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Her şey çok sıkıcı.

psyche

Milet kralının kızlarından biridir. Öylesine güzeldir ki afroditi bile kıskandırmıştır. Bu yüzden afrodit erostan onu bir canavara aşık etmesini istemiştir. Böylece acılar içinde kıvranacak ve güzelliği solacaktır.
red flag

aşk

şimdi size bir hikaye anlatacağım,

Bir gün zeus bir ziyafet verir, uyumsuzluk tanrısı olan eriş bu ziyafete çağırılmadığı için çok sinirlenir ve havaya ''en güzel olan için'' diyerek bir elma fırlatır. eriş işte.. o sırada Hera, Athena ve Afrodit bu elma için hak idda ederler. Zeus'tan aralarında en güzelin kim olduğunu seçmesini isterler fakat zeus bu olaya karışmak istemez ve paris adında bir ölümlünün değerlendirmeyi yapacağını duyurur. tanrıçalar durur mu hepsi parise vaatlerini yağdırır: Hera avrupanın ve asyanın kralı yapacağını söyler, athena savaşta kullanabileceği bilgeliği ve yetenekleri yani gücü vaat eder, afrodit ise tek bir şey vaat eder dünyanın en güzel kadınının aşkını..o zamanlar bu yunan kralı'nın karısı troyalı helendir. Paris, Afrodit'in önerisini kabul eder ve onu tanrıların en güzeli ilan eder. ne iki kıtanın hakimiyeti ne de güç, Helen'in aşkına kazanamaz.. Aynı zamanda bu olay heleni geri almak için yapılan truva savaşını başlatmıştır.

sinir bozan şeyler

aniden gelen overthinklik. :(((