bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın8
- göbeksiz kadın kalmaması4
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- yazar k2
- göbek eritme taktikleri5
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- amfetamin4
- teen slasher film klişeleri6
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- güvenilir erkek3
- fas4
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- gulmekicinyaratilmis4
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- ariel şaron2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- netflix üyelik iptali2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- çay koymak mı katmak mı8
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- risale-i nur2
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- irmik helvası6
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- sosyal medya2
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- kemal kılıçdaroğlu15
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- gogol bordello2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- i know what you did last summer3
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
entry'ler (72)
SEN GEL HELE RiZEYE NE ÜRETTiĞiMiZi BiRDE YAKINDAN GÖR...
ne dersun..
ikisi yanyana hiç şık durmamış.
Recep tayyip erdoğan, tarkan, köksal toptan, sinan özen, cengiz kurtoğlu, doğuş, sinem kobal, yılmaz morgül, mesut yılmaz, kenan bal, ismail türüt, hülya polat, davut güloğlu, dursun ali sarıoğlu,altay ve sedat peker ağabeyimiz * ... rengarenk bir şehir rize ve çok renkli insanlarıyla hep var olsun...
kirpik diplerine sürülen göz kalemi her zaman gözleri manalaştırır. diyorum..
entellektüelim diye geçinen yobazlar, marjinaller, ateistler, solcular, çağdaş yobazlar vb. ile doludur etraf...cumhuriyete sahip çıkabilecek kalan kesimdir. zira bir avuç türk bu vatana sahip çıkmaya yeter.
iyi dilekleri için teşekkür etmek istediğim yazar. hepimiz mesut yaşayalım.
yavşak kelimesinin az kaldığı, Allahın hidayete erdiresi kişilerdir. iyi kandiller
giydikleri mini eteği taşıyamamaları. saçlarınada abidik gubidik toka takmaları. güzel olmak uğruna saçmalayanları görmek üzüyor beni. doğallık lütfen, samimiyet en başta.
ha arkadaşın tanıştırmış ha komşun ha akraban. hepsi kısmet işidir. zamanında ilkel bulduğum sonrasında en sağlıklı gördüğüm evlilik türüdür. üstelik haftalarca beraber vakit geçirebiliyosun hemde kasılmadan çünkü ailelerin onayı ile oluyor. tanıyorsun uymazsa zaten herkes yoluna. nerdenmi biliyorum şu an yaşıyorum. pişman olmayacağım
allah ın kelamını doğru anlayamamaktan, idrak edememekten kaynaklanan durumdur.
ruh haline göre değişiklik gösteren durumdur. herşey yolundaysa cildiniz güzeldir gözleriniz parlıyordur bir allık bir rimel yeterli gelir. birde hayatın alt üst olduğu durumlar vardır ki, göze kalem çekilir az bulunur kalınlaştırılır fondöten le lekeler kapatılır az bulunur dudağa ruj sürülür az bulunur bir türlü güzel hissedemezsiniz kendinizi veee bazende hepsi silinir yüz yıkanır surat topukta evden çıkılır. kendimden örnekler!!
özgürlük inanmayla başlar. önce yaradana sonra tercihine sonra da tercihiyle her duvarı aşabileceğine.
yoktur. işte buna kader diyoruz.
olayın birde müsade edersem beni de "işte onlardan bi kız"diye nitelendirebileceğini düşündüren boyutu var. kiiii bunu erkeklerin geneli düşünür..
içinde muziplik arayasımın geldiği başlık..gülücük gülücük..
SÂFFÂT SÛRESi:Mekke döneminde inmiştir. 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden almıştır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar demektir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilmekte.
üçü nün yerini dolduran 1 ini buluncaya kadar bu şekilde devam edecek olan erkektir.
bazıları için söylemden öteye geçemeyecek durum. herkesin fantazi olarak görmediği sapıklık ta denebilir.
iğrenç ötesi bir söylem.