bugün
M
mhsndkc13 yıl önce
oruç tuttuğu halde zayıflayamayan insan
iftar ve sahurda öküz gibi yediği içindir.
M
mhsndkc13 yıl önce
para ile yapılacak en güzel fantazi
sadece parası olmayanların tavsiye edeceği fantazilerdir. misal ben param olsa yapacağım ilk iş `ücretli ögretmenin suratına para fırlatmak ` olurdu. sadece bilgi amaçlı yapardım bunu. ayrıca; (bkz:fantezi senin neyine)
M
mhsndkc13 yıl önce
uludagsozluktakiplesiyor
şu anlarda biradetbeyefendi reyiz tarafından başlatılan twitter hashtag ı bekleriz efendim . #uludagsozluktakiplesiyor edit : "sözlükte twitter adresini yazanların değil, twitter'da #uludagsozluktakiplesiyor hashtag'iyle tweet atanların birbirini … devamını gör
M
mhsndkc13 yıl önce
uludagsozluktakiplesiyor
şu anlarda biradetbeyefendi reyiz tarafından başlatılan twitter hashtag ı bekleriz efendim . #uludagsozluktakiplesiyor edit : "sözlükte twitter adresini yazanların değil, twitter'da #uludagsozluktakiplesiyor hashtag'iyle tweet atanların birbirini … devamını gör
M
mhsndkc13 yıl önce
uludagsozluktakiplesiyor
M
mhsndkc13 yıl önce
uludagsozluktakiplesiyor
M
mhsndkc13 yıl önce
uludagsozluktakiplesiyor
M
mhsndkc13 yıl önce
muğla üniversitesi bahar şenlikleri 2013
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi nin 19. bahar şenlikleridir. 18 mayıs- Rainbow box 19 mayıs- erkin koray 20 mayıs- ogün sanlısoy 21 mayıs- murat dalkılıç 22 mayıs- haluk levent 23 mayıs- gülşen 24 mayıs- gökçe 25 mayıs- grup gündoğarken 26 … devamını gör
M
mhsndkc13 yıl önce
1 nisan 2013 uludağ sözlük şakası için ne dediler
-şimdi ben yapınca çok komik olmadı ama bizim bi arkadaş var o yapınca çok komikti. ehe ehe. zall
M
mhsndkc13 yıl önce
starbucks
sözlükte olmayan ama bursada olan kahveci. efendim, abidik gubidik insanlar var burada. geçenlerde saçları bedeninden daha büyük olan bir abla görmüştüm mesela. böyle ilginç bir yer. ama kahvesi fena sayılmaz.
© copyright 2005 - 2026