bugün
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- nickten isim tahmini yapmak72
- yazarların sözlükte bulunma amaçları6
- anok yai2
- g'i l d'e d l'i l y25
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- hikayeyi devam ettir30
- makine mühendisliği4
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- hazret ktc4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- metalcilerin ihtiyar olması2
- hayattan zevk alamamak15
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- gocunun nerede olması12
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- habire12 adamdır37
- uyumayın konuşalım5
- yazarlara gelen son mesaj2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- bir ay çaylak olmak5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeni parti50
- yeşilçam filmi izlemek6
- habire1259
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yazarların öldükten sonraki planları4
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- yazarların zeka seviyeleri7
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- diamond bosphorus23
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
entry'ler (63)
Grup Gwen'e olan ilginin ve diğer üyeler uzerindeki umursamazlık yüzünden ayŕılmış diye duydum.
io sarkilarinin tribute albumunun kapağı baskılı tshirtümdür.
Spor yaptığımızda vücudumuzda salgılanan hormonla çikolatadaki mutluluk hormonu aynıymış bir yerden okumuştum ama emim olduğum bir bilgi değil.
Sessiz kalmak en güçlü çığlıktır. Bu sözün sahibini hatırlamıyorum ama doğru dediğini hepimiz biliyoruzdur.
ilk olarak aklıma takılan bir şey var bermek nasıl mümkün üzerine yürümek gibi birşey filan mı?
YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO . I DONT KNOW WHY I WRITIN' IN ENGLISH ;)
Öyle ki utancınız 100. entryi yaptı!
Bakın buna şaşırdım ama izlediğimden değil fragmanların sayesinde zorunlu olarak takip ettiğim çoğu dizi arasında yer alıyor bu dizi de fakat bu sefer kaçırmışım ;)
Gemiye kadın almak uğursuzluk getirir sözü gibi olmuş..;)
Farklılığın bulunduğumuz ortama bağlı olduğunu düşünüyorum yoksa herkesin bir benzeri var ha elde ettiğimiz başarılar ve kariyerimizle elde ettiğimiz farklılık sadece somutlaştırılmış olur benim değindiğim kişilik kısmı sadece ;)
Sadece hava soluyorum! Evde içilecek birşey mi bıraktım sanki ;)
Bir aralar en sevdiğim sanatçılar arasında yer alıyordu fakat herkesin 3 şarkı bilip Eminem dinliyorum deyişi beni çoğu kez sinir etti poserı bol bir şehirdeyim herhalde ve sonuç hüsran eskisi kadar tutkunu değilim dinlersem de en eski şarkılarını dinliyorum ki Eminem'in kaynağı da onlar zaten ;)
Şarkıların metal versiyonlara çevirmekle yükümlü bir grup eski hallerinden daha çok sevebileceğiniz hale getiriyorlar ;) Wiggle ise en çok ilgimi çekenlerden di bir aralar ;)
Böyle hıçkıra hıçkıra, kesik kesik, burnunuzu içinize çeke çeke konuştuğunuz zamanlarda bu seslerden ötürüdür ki anlaşılır olmanızı sağlayacak bildiğim hiç bir çözüm önerisi yok.
Neeerdesin beni unutsun demişsiiin nerdesiiiin nerdesiin... :(
Birisi mi söylemişti yoksa okumuşmuydum hatırlamıyorum ama hatırladığım söz şu ki ilk aşklar evet unutulmaz ama en güzel şeyler de son aşkınla yaşanır. Belkide avutmak için söylenmiş bir söz bunun kesin olması saçma olurdu çünkü.
Bildiğim kadarıyla eğer bir hristiyan veya dini islam olmayan herhangi birinin müslümalığı ölene kadar hiç duymayışı (öğrenmemek değil!) cehenneme gideceği konusunda bir kesinlik yaratmazmış yani islam dinini ölene kadar hiç duymayan biri yaşadığı süre zarfındaki günah ve sevaplarına göre değerlendirilirmiş.
Bonzai ağacının yapraklarına enjekte edildiği için adı bonzai olarak kalmıştır. Sadece bonzai ağacının yapraklarına enjekte edilen bir madde değildir zaten ve dikkatli olun aldığınız tütsüler de ada çayları ıhlamurlar ve birçok şeyde bulunabilir.
Bir arkadaşımın sözü '' Ben tanrı olsaydım herkes ateist olurdu.'' ;) lol
Kreator- Golden Age ;)