bugün
- kas yığını sözlük erkekleri4
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı3
- nickten isim tahmini yapmak25
- oscar alma yontemleri2
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- kedi3
- kim bu gizli artıcı4
- müslüman cinler5
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması2
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- on layn listesi3
- kavgacı bir insan olmak2
- taze ekmek3
- geceye bir şarkı bırak11
- kıl erkeğin süsüdür14
- on layn listesü isterük2
- akrep burcu5
- yazarların imrendiği kişi4
- kalkın be3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- travesti sesi çekiciliği6
- grup seksin mantığı10
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- dünyaya çocuk getirmek10
- yeni parti46
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü3
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- sabah sabah katil olma sebebi2
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yorgun mermi vs nervio12
- nohut yaptım nası olmuş10
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- arabayı yavaş süren tipler16
- dünyanın en samimi cümlesi6
- merfulu gitmesin kampanyası15
- gece denize girmek5
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- tai lung18
- şarap içemeyen erkek6
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
entry'ler (63)
Grup Gwen'e olan ilginin ve diğer üyeler uzerindeki umursamazlık yüzünden ayŕılmış diye duydum.
io sarkilarinin tribute albumunun kapağı baskılı tshirtümdür.
Spor yaptığımızda vücudumuzda salgılanan hormonla çikolatadaki mutluluk hormonu aynıymış bir yerden okumuştum ama emim olduğum bir bilgi değil.
Sessiz kalmak en güçlü çığlıktır. Bu sözün sahibini hatırlamıyorum ama doğru dediğini hepimiz biliyoruzdur.
ilk olarak aklıma takılan bir şey var bermek nasıl mümkün üzerine yürümek gibi birşey filan mı?
YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO . I DONT KNOW WHY I WRITIN' IN ENGLISH ;)
Öyle ki utancınız 100. entryi yaptı!
Bakın buna şaşırdım ama izlediğimden değil fragmanların sayesinde zorunlu olarak takip ettiğim çoğu dizi arasında yer alıyor bu dizi de fakat bu sefer kaçırmışım ;)
Gemiye kadın almak uğursuzluk getirir sözü gibi olmuş..;)
Farklılığın bulunduğumuz ortama bağlı olduğunu düşünüyorum yoksa herkesin bir benzeri var ha elde ettiğimiz başarılar ve kariyerimizle elde ettiğimiz farklılık sadece somutlaştırılmış olur benim değindiğim kişilik kısmı sadece ;)
Sadece hava soluyorum! Evde içilecek birşey mi bıraktım sanki ;)
Bir aralar en sevdiğim sanatçılar arasında yer alıyordu fakat herkesin 3 şarkı bilip Eminem dinliyorum deyişi beni çoğu kez sinir etti poserı bol bir şehirdeyim herhalde ve sonuç hüsran eskisi kadar tutkunu değilim dinlersem de en eski şarkılarını dinliyorum ki Eminem'in kaynağı da onlar zaten ;)
Şarkıların metal versiyonlara çevirmekle yükümlü bir grup eski hallerinden daha çok sevebileceğiniz hale getiriyorlar ;) Wiggle ise en çok ilgimi çekenlerden di bir aralar ;)
Böyle hıçkıra hıçkıra, kesik kesik, burnunuzu içinize çeke çeke konuştuğunuz zamanlarda bu seslerden ötürüdür ki anlaşılır olmanızı sağlayacak bildiğim hiç bir çözüm önerisi yok.
Neeerdesin beni unutsun demişsiiin nerdesiiiin nerdesiin... :(
Birisi mi söylemişti yoksa okumuşmuydum hatırlamıyorum ama hatırladığım söz şu ki ilk aşklar evet unutulmaz ama en güzel şeyler de son aşkınla yaşanır. Belkide avutmak için söylenmiş bir söz bunun kesin olması saçma olurdu çünkü.
Bildiğim kadarıyla eğer bir hristiyan veya dini islam olmayan herhangi birinin müslümalığı ölene kadar hiç duymayışı (öğrenmemek değil!) cehenneme gideceği konusunda bir kesinlik yaratmazmış yani islam dinini ölene kadar hiç duymayan biri yaşadığı süre zarfındaki günah ve sevaplarına göre değerlendirilirmiş.
Bonzai ağacının yapraklarına enjekte edildiği için adı bonzai olarak kalmıştır. Sadece bonzai ağacının yapraklarına enjekte edilen bir madde değildir zaten ve dikkatli olun aldığınız tütsüler de ada çayları ıhlamurlar ve birçok şeyde bulunabilir.
Bir arkadaşımın sözü '' Ben tanrı olsaydım herkes ateist olurdu.'' ;) lol
Kreator- Golden Age ;)