entry'ler (63)

no doubt

Grup Gwen'e olan ilginin ve diğer üyeler uzerindeki umursamazlık yüzünden ayŕılmış diye duydum.

sözlük yazarlarının favori elbiseleri

io sarkilarinin tribute albumunun kapağı baskılı tshirtümdür.

stresten kurtulmak için spor yapmak

Spor yaptığımızda vücudumuzda salgılanan hormonla çikolatadaki mutluluk hormonu aynıymış bir yerden okumuştum ama emim olduğum bir bilgi değil.

konuşup konuşup sonra susmak en iyi cevap demek

Sessiz kalmak en güçlü çığlıktır. Bu sözün sahibini hatırlamıyorum ama doğru dediğini hepimiz biliyoruzdur.

bermeyen saat

ilk olarak aklıma takılan bir şey var bermek nasıl mümkün üzerine yürümek gibi birşey filan mı?

sözlük yazarlarının whatsapp durumları

YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO . I DONT KNOW WHY I WRITIN' IN ENGLISH ;)

on birinci nesil sözlüğün utancıdır

Öyle ki utancınız 100. entryi yaptı!

güllerin savaşı gülru ve ömer sevişmesi

Bakın buna şaşırdım ama izlediğimden değil fragmanların sayesinde zorunlu olarak takip ettiğim çoğu dizi arasında yer alıyor bu dizi de fakat bu sefer kaçırmışım ;)

kadının olduğu yerde bereket yoktur

Gemiye kadın almak uğursuzluk getirir sözü gibi olmuş..;)

ben farklıyım

Farklılığın bulunduğumuz ortama bağlı olduğunu düşünüyorum yoksa herkesin bir benzeri var ha elde ettiğimiz başarılar ve kariyerimizle elde ettiğimiz farklılık sadece somutlaştırılmış olur benim değindiğim kişilik kısmı sadece ;)

şu an ne içiyorsunuz

Sadece hava soluyorum! Evde içilecek birşey mi bıraktım sanki ;)

eminem

Bir aralar en sevdiğim sanatçılar arasında yer alıyordu fakat herkesin 3 şarkı bilip Eminem dinliyorum deyişi beni çoğu kez sinir etti poserı bol bir şehirdeyim herhalde ve sonuç hüsran eskisi kadar tutkunu değilim dinlersem de en eski şarkılarını dinliyorum ki Eminem'in kaynağı da onlar zaten ;)

death come near me

Şarkıların metal versiyonlara çevirmekle yükümlü bir grup eski hallerinden daha çok sevebileceğiniz hale getiriyorlar ;) Wiggle ise en çok ilgimi çekenlerden di bir aralar ;)

ağlayarak konuşmak

Böyle hıçkıra hıçkıra, kesik kesik, burnunuzu içinize çeke çeke konuştuğunuz zamanlarda bu seslerden ötürüdür ki anlaşılır olmanızı sağlayacak bildiğim hiç bir çözüm önerisi yok.

ismail yk

Neeerdesin beni unutsun demişsiiin nerdesiiiin nerdesiin... :(

ilk ve son aşk

Birisi mi söylemişti yoksa okumuşmuydum hatırlamıyorum ama hatırladığım söz şu ki ilk aşklar evet unutulmaz ama en güzel şeyler de son aşkınla yaşanır. Belkide avutmak için söylenmiş bir söz bunun kesin olması saçma olurdu çünkü.

hristiyanların cennete gideceğini sanmak

Bildiğim kadarıyla eğer bir hristiyan veya dini islam olmayan herhangi birinin müslümalığı ölene kadar hiç duymayışı (öğrenmemek değil!) cehenneme gideceği konusunda bir kesinlik yaratmazmış yani islam dinini ölene kadar hiç duymayan biri yaşadığı süre zarfındaki günah ve sevaplarına göre değerlendirilirmiş.

bonzai

Bonzai ağacının yapraklarına enjekte edildiği için adı bonzai olarak kalmıştır. Sadece bonzai ağacının yapraklarına enjekte edilen bir madde değildir zaten ve dikkatli olun aldığınız tütsüler de ada çayları ıhlamurlar ve birçok şeyde bulunabilir.

ben tanrı olsaydım

Bir arkadaşımın sözü '' Ben tanrı olsaydım herkes ateist olurdu.'' ;) lol

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Kreator- Golden Age ;)
© copyright 2005 - 2026