bugün
- velvet55
- dolar isterse 100 olsun5
- yazarların favori giyim markası14
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- sözlüğün en harbi kızı8
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- israile atom bombası atmak8
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- aleksey batrakov28
- hayattaki en değerli şeyler8
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- victor osimhen20
- spor ayakkabı5
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- tostumu yaptım11
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- michel foucault3
- alparslan kuytul15
- hurdacıya gidiyorum7
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- g i l d e d l i l y16
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- geceye bir şarkı bırak10
- manyak olmaya karar verdim3
- bilinçaltı algılama6
entry'ler (63)
Grup Gwen'e olan ilginin ve diğer üyeler uzerindeki umursamazlık yüzünden ayŕılmış diye duydum.
io sarkilarinin tribute albumunun kapağı baskılı tshirtümdür.
Spor yaptığımızda vücudumuzda salgılanan hormonla çikolatadaki mutluluk hormonu aynıymış bir yerden okumuştum ama emim olduğum bir bilgi değil.
Sessiz kalmak en güçlü çığlıktır. Bu sözün sahibini hatırlamıyorum ama doğru dediğini hepimiz biliyoruzdur.
ilk olarak aklıma takılan bir şey var bermek nasıl mümkün üzerine yürümek gibi birşey filan mı?
YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO . I DONT KNOW WHY I WRITIN' IN ENGLISH ;)
Öyle ki utancınız 100. entryi yaptı!
Bakın buna şaşırdım ama izlediğimden değil fragmanların sayesinde zorunlu olarak takip ettiğim çoğu dizi arasında yer alıyor bu dizi de fakat bu sefer kaçırmışım ;)
Gemiye kadın almak uğursuzluk getirir sözü gibi olmuş..;)
Farklılığın bulunduğumuz ortama bağlı olduğunu düşünüyorum yoksa herkesin bir benzeri var ha elde ettiğimiz başarılar ve kariyerimizle elde ettiğimiz farklılık sadece somutlaştırılmış olur benim değindiğim kişilik kısmı sadece ;)
Sadece hava soluyorum! Evde içilecek birşey mi bıraktım sanki ;)
Bir aralar en sevdiğim sanatçılar arasında yer alıyordu fakat herkesin 3 şarkı bilip Eminem dinliyorum deyişi beni çoğu kez sinir etti poserı bol bir şehirdeyim herhalde ve sonuç hüsran eskisi kadar tutkunu değilim dinlersem de en eski şarkılarını dinliyorum ki Eminem'in kaynağı da onlar zaten ;)
Şarkıların metal versiyonlara çevirmekle yükümlü bir grup eski hallerinden daha çok sevebileceğiniz hale getiriyorlar ;) Wiggle ise en çok ilgimi çekenlerden di bir aralar ;)
Böyle hıçkıra hıçkıra, kesik kesik, burnunuzu içinize çeke çeke konuştuğunuz zamanlarda bu seslerden ötürüdür ki anlaşılır olmanızı sağlayacak bildiğim hiç bir çözüm önerisi yok.
Neeerdesin beni unutsun demişsiiin nerdesiiiin nerdesiin... :(
Birisi mi söylemişti yoksa okumuşmuydum hatırlamıyorum ama hatırladığım söz şu ki ilk aşklar evet unutulmaz ama en güzel şeyler de son aşkınla yaşanır. Belkide avutmak için söylenmiş bir söz bunun kesin olması saçma olurdu çünkü.
Bildiğim kadarıyla eğer bir hristiyan veya dini islam olmayan herhangi birinin müslümalığı ölene kadar hiç duymayışı (öğrenmemek değil!) cehenneme gideceği konusunda bir kesinlik yaratmazmış yani islam dinini ölene kadar hiç duymayan biri yaşadığı süre zarfındaki günah ve sevaplarına göre değerlendirilirmiş.
Bonzai ağacının yapraklarına enjekte edildiği için adı bonzai olarak kalmıştır. Sadece bonzai ağacının yapraklarına enjekte edilen bir madde değildir zaten ve dikkatli olun aldığınız tütsüler de ada çayları ıhlamurlar ve birçok şeyde bulunabilir.
Bir arkadaşımın sözü '' Ben tanrı olsaydım herkes ateist olurdu.'' ;) lol
Kreator- Golden Age ;)