bugün

entry'ler (9)

kafası güzel tema

o kadar temayı gözden geçireceğimi sandığım ama siyahı görünce dayanamadığım direkt uygulamaya geçirdiğim temadır.

yazacak bir şey bulamamak

çaylaklık döneminin en sinir stres işi, hangi başlığa baksan beğenemezsin " pfff ne yazıcam ben şimdi burada " düşünceleri eşliğinde aranır durursun. zar zor bir kaç başlık bulursun ama işte sorun çaylaklık dönemini atlatmak ya sallar sallar durusun.

tepki alirim diye entry girmeyen yazar

kapı aralığında sinsice misafirleri gözetleyen evin yaramaz mı olması gereken çekingen mi olması gereken kararına henüz varamamış evlat gibidr.

kavgada söylenmeyecek sözler

"peki " demek gereğinden fazla ağırdır. kavganın en şiddetli anında söylenirsen zevki doruklara vardırır. sonrasında oturup karşı tarafı oturup izlemek gerek. o 15-20 saniyelik yaşanan şaşkınlık, afallama vs. gözle görülesi bir sahnedir.

dizel

kış aylarında gereğinden fazla zorluk çıkartır, hele ki o zorluğun adı 74 mercedes ile birleşince işkencenin tadından yenmez.

yalan dünya

gereğinden fazla ses efekti ile insanı canından bezdirme yolunda hızla ilerleyen yeni gülse birsel dizisi olarak da biliniyor tabi.

insanın büyüdüğünü anladığı an

tam olarak ilk kazık yediğini sindire sindire yaşadığı andır. o ilk acı, olgunlaşmaya atılan ilk adım baya bir zorlu geçer.

ugg giymeyen kızların fakir oldukları gerçeği

ugg giymenin fakirlik ile nasıl bağdaşabileceğini düşünüyorum... düşünüyorum... hala düşünüyorum... ne yazık ki bir açıklaması yok. giydikten sonra şekil değiştiren şeyleri sevmem.

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

farid farjad / taghtam deh

farid farjad keman ile sevişirken buna aşık olmamak elde değil.
© copyright 2005 - 2026