bugün
M
mecburistikamet3 yıl önce
adam gibi adam devlet bahçeli
kişilik olarak adam gibi adam olabilir ama mhp yi bu hale getiren başarısız bi politikacıdır. artık genç, düşünen, yenilikçi milliyetçilerin önünü açması gereklidir
M
mecburistikamet3 yıl önce
türkçü kızların kürt erkeklerine bayılma nedeni
hayal dünyasından çıkın artık.
M
mecburistikamet4 yıl önce
erkeklerin handjobta usta olması
bir filmde geçiyordu hangi film bilmem pastalı bir şeydi galiba. çok iyi muamele yapıyorsa kesin travestidir. çünkü nereye dokunması gerektiğini kendisinden biliyor diyordu.
M
zalbertin yanıyorum diye başlık açması
sözlük bu günleri de mi görecekti. güneşten bile sıcak olduğunu beyan ettiği bir başlıktır. bir an önce derdine bir çare bulmasını dilerim. (img:#2254319)
M
ülkücüler ne işe yarar
bir sorudur. ülkücülerin ne işe yaradığından işe yaradığı bir konu var mı diye sorulmalıdır. siyasi fikirleri 17oo'lü yılların sonundaki milliyetçi akımlarda kalmıştır. yaptıkları tek icraat toplu halde gezip kavga çıkarmak. bir çoğumuz belgesel iz… devamını gör
M
mecburistikamet5 yıl önce
tayyip erdoğan vs attila
Tayyip Erdoğan tüm dünyayı tir tire titretiyor Attila ise sadece Avrupa'yı titretnmiştir .
M
rahat mezarlık
aşiyan mezarliği olabilir rahat mı bilmem ama manzara müthiş. (img:#2165465)
M
makyaj yapmanın zararları
Makyaj yapmayınca "hasta mısın" diye sorulması. Hasta değilim, betim benzim atık işte, renksizim.
M
casper marka laptop alanların fakir olduğu gerçeği
casper gibi ısısı sebebiyle üstüne yumurta koysan pişecek bir ürünü kullananların acı gerçeği. casper nedir la fakirler? dell alın ömürlük kullanın. toshiba, asus, samsung falan belediye markasıdır, herkesin dilinde gezer, en çok tercih edilen ve ka… devamını gör
M
casper marka laptop alanların fakir olduğu gerçeği
casper gibi ısısı sebebiyle üstüne yumurta koysan pişecek bir ürünü kullananların acı gerçeği. casper nedir la fakirler? dell alın ömürlük kullanın. toshiba, asus, samsung falan belediye markasıdır, herkesin dilinde gezer, en çok tercih edilen ve ka… devamını gör
M
husky
kendisiyle `levent kırca`'nın süper ötesi über espriler yaptığı kelime. bir diğer versiyonu için: (bkz:jet ski)
M
kürtlerden türklere tavsiyeler
bulgur yemelisiniz. belki o zaman pipiniz iki santim uzar. ~ahahaha~
M
yapılan hizmete balıklama atlayan chp li
dededen muhalif zihniyet cuhapelilerin ülkede yapılan her hizmete muhalefet edip ne hikmetse yapılan ülkeye faydalı tüm projelere balıklama atlaması durumudur. hani siz istemiyordunuz osmangazi köprüsünü yavuz sultan selim köprüsünü marmarayı metroyu… devamını gör
M
müslüman olmayıp türküm ben diye gezen tip
Kendini OrtaAsyalı zanneden tiptir.
M
hayata karşı duruşunu bir fotoğrafla simgele
(img:#1783584) hayatı boşver just iman.
M
trendyol dan alınan inanılmaz güzel yeşil kazak
Evet insanın içini mutluluk ile dolduran inanılmaz tatlı kazaktır. Öyle bi yeşil ki böyle bir yeşili ömrünüzde gördüğünüzü düşünmüyorum. Evet nazar değer diye fotoğraf atmayacağım isteyene özel olarak atarım tabii ki insanlık ölmedi.
M
pipoya nasıl başladınız
M
aşk hayatınızı anlatan en iyi görsel
aşk hayatınıza dair fotoğraflardır. kesinlikle budur. (img:#1840202)
M
var olsun ırkımın kürdan ülküsü
bahsedilen şey anca şöyle bir şey olur. (img:#2114272)
M
sözlük jönlerinin eşofmanları
jön eşofman giyer mi la? jön , röbdeşembır giyer, düşmeyin böyle tuzaklara. (img:#2113700)
M
en hüzünlü metal parça
turn the page-metallica.
M
mustang aldım bir maşallah alırım
(img:#2109914) hayırlı olsun kıçında paralansın.
M
astral seyahatle memleketine giden kürt
Her gece yatmadan önce zihnini boşaltıp astral seyahate çıkan kürttür. Diyarbakır'daki köyüne gidip annesinin babasının elini öper, Karakaçan'dan bi makas alır. Samimidir vesselam.
M
kız kılığına giren pkklının görüntüleri
inanılmaz ama gerçek. https://twitter.com/L_PoyrazTim__ll/status/1339928257102286851
© copyright 2005 - 2026