bugün

entry'ler (4)

18 nisan 2018 galatasaray tm akhisarspor maçı

Beklenildigi gibi Galatasaray ilk 11 de rotasyona gidecegi Ziraat Turkiye Kupasi yari final 2. mucadelesidir. Ama bunun zararindan cok faydasinin olucagini dusunuyorum cunku takimda oynamak icin sabirsizlanan bir cok oyuncu var. Takim futbol aski ile yanip tutusuyor, stada otobus camlarina vurarak geliyor.

Diyecegim o ki rakip farketmeksizin herturlu galibiyetin moral motivasyon acisindan cok gerekli oldugu bir mac ve Galatasaray kupa golculeriyle rahat bir galibiyet alicaktir.

içinden geçeni yaz

Basarisiz olmaktan cok korktugum icin hic bir sekilde o ihtimali aklima dahi getirmiyorum. Ve basarisiz oldugumda yuzume tokat gibi carpiyor, kendime gelemiyorum. Bir B planim olmadigi icin de dagiliyorum resmen.

yurt dışında yaşamak

4 senedir yaptigim eylem. Kim ne derse desin eger Turkiye'de zamninda guzel bir arkadas ortamin, sosyal bir statun var ise her sekilde ozlem duyuyorsun. Ama ote yandan geri donmek istemiyorsun.

Ben eminim ki cogu insan 2 ayda bir kez, 1-2 haftalik turkiye tatilini hayal eden bir meslegi olsun ister. O zaman tadindan yenmez iste.

Yurt disinda yasayan cogu turkun arkadas ortami da turklerden olusur. O samimiyeti kolay kolay yabanci insanlardan bulamayiz biz. Hayat sartlari, calisma sartlari insanlarin medeniyet seviyeleri ne kadar ust duzey olursa olsun, turk insanin sicakligini ve samimiyetine her zaman bir ozlem duyar.

Yine de, yurt disinda yasamayi tercih ederim.

miranda kerr ile bir gece vs 15 bin dolar

tamamen insanlarin ekonomik durumlarini ve vizyonlarini goz onune seren versus.

askeri ucretli biri gidip Kerr'i secerse o adamda zengin olma potansiyeli vardir, vizyon vardir.

Tabii aylik 15k$ kazanan biri gidip yine 15k$'i secerse, usulca uzaklasicaksin ondan.

not: 15k$ alir giderim
© copyright 2005 - 2026