bugün
- insan olmaya ceyrek kala30
- beni kıskanıyorsunuz15
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini13
- anın görüntüsü14
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- larisalisa eksi ruyalar kavgası36
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi21
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu20
- küresel ıkınma8
- ketçaplı pilav8
- bez bebek nana'ya sorular8
- kız olsam orospu olurdum10
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi9
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek11
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat21
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- oh shit here we go again27
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- gocu9
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- şücaattin amca8
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar16
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması24
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
- sözlüğün çirkin çapkını11
entry'ler (38)
tecrübe ile yoğurulan karakterin beklentisi yöntemden ziyade içeriğe dair şüphe (lütfen iş/zopa korkusu aklınıza gelmesin) eskiyi yaşayacak mıyım o ikirciklenme olacak mı cevap hayır kendini sevmeyi öğrenmeyi başkasını sevmeyi öğrenmek olarak anlamak benim yaptığım bir hataydı. Öyleyse niye çaba hey en sığı bile derinleri deneyeyim diyorsa senin özürün ne?
benimki 31.
benimki 31.
bendeniz cennet kuşu ha başka türleri de var ama en güzeli en özeli benim tabi ki.
amatörler derim hatta maziye binaen olm ben gecede 3 tanede 33 taneyi bir ediyorum derim. şaka bir yana bellere kuvvet.
kendini red eden beni nasıl kabul etsin ok biraz bunun üzerine kafa yoralım fazla değil ama ben benim ben tekim ve özelim başkası benim gibi olamaz öyleyse uyumluluk yok öyleyse kabul yok hüküm var peki ya zevkini bencilliğini ekran ve kalvyeden yaşayanlara ne demeli seçimleri sonucunda tahmin ettiğim şekile girecek tabiki olmadımı ya o ya da bu ok hala devam ediyorsa mahpus ikilemi yaşamadan risk olmadan da zevk var ok öyleyse.
balıklar için teşekkürler sigarayı bırakınca damlayacağım arrivedere belvedere.
hmm az önce yazdığım bir şeyi tekrar edeceğim onay olarak kabul edin ama (zaman ve kötü çifte kolladıktan sonra) latince cavaet emptor olarak bilinen zımbırtıyı küpeleyin.
yine gösterip vermeyeceksin değilmi(zevke aşığın lafı)
senin kalıbını yiyeyim(sabırlının yükü)
ben senin yerinde olsam(beziğin özürü)
a balık (3 saniye geçer) a balık(benim creedim)
daha vallahi daha daha diyebilenindir.
yine gösterip vermeyeceksin değilmi(zevke aşığın lafı)
senin kalıbını yiyeyim(sabırlının yükü)
ben senin yerinde olsam(beziğin özürü)
a balık (3 saniye geçer) a balık(benim creedim)
daha vallahi daha daha diyebilenindir.
amk iş amk tecrübesizlik amk devam başka a balık (3 saniye geçer) a bir balık.
elalemin derdi ve pekiçu allah elaleme sabır versin çünkü pekiçu.
the chase is better than the catch lafının türkçesidir yanlış yerde söylenirse bu aranıyor galiba ve bulurda olarak cevap ettirir.
sikişi sikeyim diye bitmeliydi ne biliyim her kes eleştirmen.
rus tahkim kanunu türk tahkim kanunu vs özeti şudur kardeş otorite kasıyor birde böyle deneyelim daha önce başkalarında işe yaramış belki bizim işimize de yarar.
hey şerefsizlikte bir payedir der kostüm fetişime devam ederim.
katılmadığım bir bakış açısı
din için illede elalemin bıçakları bir birine sokmasına gerek yok (sokunca ayrı bir tadı var tabi) sözlerde gayet etkili olabiliyor ama ısı yakınlık internet gibi medyumlarda yorgunluk ve akşama ne yapıcam süzgecinden geçmek zorunda masum vampir romatik olarak devamda bir sakınca görmüyorum et toi mes amis?
din için illede elalemin bıçakları bir birine sokmasına gerek yok (sokunca ayrı bir tadı var tabi) sözlerde gayet etkili olabiliyor ama ısı yakınlık internet gibi medyumlarda yorgunluk ve akşama ne yapıcam süzgecinden geçmek zorunda masum vampir romatik olarak devamda bir sakınca görmüyorum et toi mes amis?
amk internetim yok ulan hugo süperonline ve internete sokayım bencil hayatım internette hot or not oynamadan eğlenceli olmuyor.(itina ile ninja kaplumbağılık yapılır)
terminatör 1
Your clothes... give them to me, now. arnold bıçaklanır.
terminatör 2
I want your boots your clothes and your motorcycle. bardakiler arnoldlanır.
closer
liar I have been you. (bunu biraz örneklendirelim senin yaşadıklarını yaşadım prensip olarak evet herkes ama hani bu böyleydi amk böyle değilmiş yaşar) demekki dereceler önemli öyleyse neden kimlik belirleyici tecrübeler ayırıcı oluyor herkes özelde o yüzden herhalde
başlık ile alakası panpa akşama yemekte ne var çiğ ama geçerli bir cevap.
Your clothes... give them to me, now. arnold bıçaklanır.
terminatör 2
I want your boots your clothes and your motorcycle. bardakiler arnoldlanır.
closer
liar I have been you. (bunu biraz örneklendirelim senin yaşadıklarını yaşadım prensip olarak evet herkes ama hani bu böyleydi amk böyle değilmiş yaşar) demekki dereceler önemli öyleyse neden kimlik belirleyici tecrübeler ayırıcı oluyor herkes özelde o yüzden herhalde
başlık ile alakası panpa akşama yemekte ne var çiğ ama geçerli bir cevap.
örneği için bakınız
http://www.youtube.com/watch?v=UwnNVOl4fxg
http://www.youtube.com/watch?v=UwnNVOl4fxg
ne köt ne dam nede bazı kişilerin suratlarındaki bok sıçan şey sağlı sollu bir 31 özelliklede zeytinyağı ve türevleri ile(zeytin yağı tercih edilir(manyakmı bu yemek tarifi veriyor)) yapılan 31 kadar güzel değil. insanoğlunun eli kadar güzel yakalayınca bırakmıyor dedireten başka bir şey yok.
some say its easy I say it could be easier.
anal seks daha sağlıklıdır kan akar metabolizma zorlanır elektrik en iyi benzerler arasında olur zorlamalarda sırıtır (insert emoticon)
"anal sekste bir süreden sonra makat kendini büzemez hale gelir ve giriş çıkışlar zevk vermemeye başlar. vajinal sekste ise vajina kasları kendini her an penisin çapına göre kasıp daraltmaya müsaittir."
zitsfleisch derim ve her kas gurubu gibi eğitilebilir derim (insert smiley).
"anal sekste bir süreden sonra makat kendini büzemez hale gelir ve giriş çıkışlar zevk vermemeye başlar. vajinal sekste ise vajina kasları kendini her an penisin çapına göre kasıp daraltmaya müsaittir."
zitsfleisch derim ve her kas gurubu gibi eğitilebilir derim (insert smiley).
aidiyet/karma is a cruel mistress well it could have been worse it could have been sheldon.