bugün
M
maximillian cohen9 yıl önce
patronun söylediği unutulmaz sözler
- öp beni. kaçarak uzaklaşmıştım şirketten, aman aman. çoğu zaman kötü sözlerdir.
M
maximillian cohen9 yıl önce
racing extinction
bir belgeseli gözümü kırpmadan izlediğim ve izlerken çeşitli duygulara büründüğüm film tadında bir belgesel. http://www.filmifullizle.org/racing-extinction-2015-turkce-altyazili-izle.html
M
maximillian cohen10 yıl önce
autocad
AutoCAD yazılımı ismindeki büyük harflerin (CAD) açılımından da anlaşılacağı gibi (Computer Aided Design Bilgisayar Destekli Tasarım) teknik çizim dünyasında bilgisayarın kullanımı için oluşturulmuş, tasarımlama ve sayısallaştırma veya çizim işinin… devamını gör
M
maximillian cohen13 yıl önce
satırı görünce götüm götüm kaçan çapulcular
sözde mustafa kemal' in askerleridirler ama zoru görünce götüm götüm kaçarlar. bakın bakalım mustafa' nın askerleri kimlermiş. (img:#470005)
M
maximillian cohen13 yıl önce
sözlügün şakirtlere kalması
herkesin gezi parkında, kızılayda olmasından mütevellit an itibarıyla olan durumdur. saçma sapan başlıklar aldı başını gidiyor efenim. (bkz:şakirtlerin başlıklarını siklemiyoruz kampanyası)
M
maximillian cohen14 yıl önce
23 ekim 2011 van depremi
merkez üssü merkeze bağlı tabanlı köyü olduğu açıklandı.
M
maximillian cohen16 yıl önce
kıllı lopez
mesut yar ın maymundan klonladığı yumurta parlaklığında yüze sahip yaratık. severek izliyoruz.
M
ağda yapmayan kızlar
feminist terörist değillerse zihinsel engellidirler.
M
spor salonundaki seksi erkeğe laf atan kadınlar
vücudundan seks akan eşsiz bedene kendi bedenini yakıştırmak isteyen arsız kadınların yaptığı davranıştır. ne o yahu? iki sert göğüse tav olacak kadar düştü mü bu kadınlar demeyin sakın, dinleyin; o sert memeler herhangi birinin değil zira, o sert me… devamını gör
M
izmirli kızlar
izmir'de yaşayan veyahut da nüfus kütüğü izmir'e kayıtlı olup da bir başka şehirde ikamet eden kızlardır. genel olarak ankara'lı, istanbul'lu ve diğer şehirlerden olan kızlardan bir farkları yoktur. ancak gözlemlediğim kadarıyla bir fark var ki o da … devamını gör
© copyright 2005 - 2026