bugün

entry'ler (13)

açlık sınırının 1067 lira olması

ve asgari ücretin bu kadar düşük olması da ayrı bir ibretlik konudur.

teknik lise

ve fizikten 15 almak da zor değildir.

fizik formülleri

lisede öğrendiğim fizik formülleri hayatım boyunca asla bir işime yaramayacak olsa da ne yaparsın mecburuz işte.

yazarların içtiği cuvara

hiçbir şekilde ağzıma sigara sürmediğime rağmen halk arasında cuvara diye adlandırılan ürün, insanların bu şekilde seslenişleri hoşuma gidiyor doğrusu.

eve kız atma taktikleri

en mantıklısı sınav dönemi ders çalışmak ayağına eve çağırmaktır tıpış tıpış gelir zaten.

kaliforniya kürdü

Paul Walker öldükten sonra facebook yahut twitterda soyadlarını Walker yapan kızların en dikkat çekicisi Rojda Walker, kendisi tam bir Kaliforniya kürdü.

yazarlar sınıfında hangi yönüyle dikkat çekiyordu

kaliteli espriler yaptığı için dibinde bitilen ancak kötü zamanında iplenmeyen hatta tanınmayan bildiğiniz sakat kalan biriydim.

10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz

kaldırım mühendisliğinin masterını yapmış ve her gün eve gelip kocasından dayak yiyen 4 çocuk annesi bir zavallı.

sınıf başkanlığı yapamamış yazarlar

eğitim hayatı boyunca tüm ortamlarda esprilerinden dolayı sevilen bir insan olmasına rağmen hiçbir sınıf başkanlığı seçimlerinde kazanamamış yazar.

kurt cobani

kendisi tüm evhamlılığı ve çobanlığıyla sıra arkadaşım olur.

yatmadan önce ağlayan kız

uyumadan önce ağlayıp sabah kalktığında hiç bir şey yokmuş gibi davranan canlıya kadın denir.

yolda müzik dinlerken bir tanıdıkla karşılaşmak

Tam moda girilmiş klip havasında acı çekilir ya da mutlu olunur bir şekilde yolda gidilirken o lanet tanıdıkların biriyle karşılaşmak, şirinlerin mutlu köyüne giren gargamel kadar sinir bozucu.

iş görüşmesine giderken tırnağın kırılması

zar zor ayarlanmış bir şirkete iş görüşmesine giderken kırılan tırnak ve ardı sıra gelen kalp krizi.