M
mavi bereli12 yıl önce
mke ankaragücü
son yıllarda oynadığı kötü futbolla artık bu yıl düşmeyi haketmiş klüptür.
M
mavi bereli14 yıl önce
ah muhsin ünlü
"gidiyorum bu" isimli tek bir şiir kitabı olan ve kitabı da zaten kendisi bastırıp yayınlatmayan, aykırı ve büyülü bir şairdir... şiirlerinden bir örnekleme yapmak gerekirse, "yeni başlayanlar için hallac-ı mansur" öğrenciydi... bir kıza aşıkt… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
mustafa sarp
`bursaspor` un `kayseri erciyesspor`dan transferidir. Mustafa Sarp 5 Kasım 1980 İstanbul doğumlu.. Orta saha bölgesinde oynayan Sarp bu sezon K.Erciyesspor takımında forma giydi ve 2 gol attı. Sarp daha önce Ankaraspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziosma… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
16 mayıs 2012 bursaspor fenerbahçe maçı
ziraat türkiye kupası final maçıdır. bonus; (bkz:16 mayıs 2010) not: maç kayseri kadir has stadında oynanacaktır. not2: maç her iki kulübün isteği göz önüne alınarak ankara 19 mayıs stadına alınmıştır.
M
mavi bereli14 yıl önce
eksik bir şey
`ezginin günlüğü` dargın mıyız albümünden, hüsnü arkan'in içini çekerek söylerken sizinde bir güzel iç geçirmenize neden olan dinlenmesi gereken şarkılardan. eksik bir şey mi var hayatımda gözlerim neden sık sık dalıyor eksik bir şey mi var haya… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
ankaragücü taraftarı
eskisi kadar olasa bile bunyesinde bir cok `gaffur ` barindiran piskopat olusum. eski zamanlarda sadece varos kesme hitap ederken son zamanlarda, ankaranin sosyete ve ogrenci tayfasi arasinda da ekol olmustur. `gecekondu`, `tunalı sosyete`, `surgun`… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
kol düğmeleri
bir `barış manço` parçası
M
mavi bereli14 yıl önce
futbolcu tipi olmayan futbolcular
Futbolcudan başka her boka benzeyen futbolculardır. Futbolcu tipine kalıp olarak del piero'yu gösterebilirim. Futbolcu tipi olmayanlar; ali tandoğan veysel cihan pique(zaten forma da yakışmıyo şortun içine veriyo) iniesta ( tam cemaatçi tipi va… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
futbolcu tipi olmayan futbolcular
Futbolcudan başka her boka benzeyen futbolculardır. Futbolcu tipine kalıp olarak del piero'yu gösterebilirim. Futbolcu tipi olmayanlar; ali tandoğan veysel cihan pique(zaten forma da yakışmıyo şortun içine veriyo) iniesta ( tam cemaatçi tipi va… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
t c nin ikinci resmi dili kürtçe olsun kampanyası
M
mavi bereli14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
mavi bereli14 yıl önce
yazarların sahip oldukları ilk forma
sözlük yazarlarının sahip oldukları ilk futbolcu formasıdır. storedan, mağazadan veya pazardan alınmış olması farketmez.
M
mavi bereli14 yıl önce
02 02 2012 izmir kar yağışı
M
mavi bereli14 yıl önce
kızları kıro yapan detaylar
(bkz:makyaj yapayım derken yüze badana yapmak) edit:değişim.
M
mavi bereli14 yıl önce
kızları kıro yapan detaylar
(bkz:makyaj yapayım derken yüze badana yapmak) edit:değişim.
M
mavi bereli14 yıl önce
mke ankaragücü
son yıllarda oynadığı kötü futbolla artık bu yıl düşmeyi haketmiş klüptür.
M
mavi bereli14 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
M
mavi bereli14 yıl önce
arda turan ın la liga daki ilk golü
çok konuşulacak, günlerce tekrarı seyrettirilecek goldür.
© copyright 2005 - 2026