bugün
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- tai lung50
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- sözlükte cin var mı7
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- gece gelen makarna yeme isteği10
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar5
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- claudian clouds15
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- çin de doğmak3
- büyü yapan sözlük yazarları11
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- arkadaşlar bir şey dicem7
- demleme usulü makarna5
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin3
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- singapur da doğmak2
- nervio8
- şu an fingirdeşen yazarlar2
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- iyi geceler3
- geceye bir şiir bırak6
- biliyorum ama soylemem4
- victor osimhen10
- mucizelere inanıyor musunuz6
- salça yapan sözlük kızı10
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- enayimiknatisii21
- sedat pekmez2
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- paris saint germain4
- kendini eleştirebilen insan7
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- askerde yaşanılan zorluklar6
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- serdar ali çelikler2
- gökten çikolata yağması4
- mentali bozuk sevgili3
- ruhi çenet4
- uludağ sözlüğün dandik olması2
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
entry'ler (31)
sevmiyorum belki, aşırı sevmiyorum belki. eğer aşırı sevseydim özlemezdim, özlerdim de yanımda ol istemezdim. sen varken mutlu olmalıydım, varlığının sadeliği yetmeliydi ama yetmiyor. gevezelik edeyim istiyorum, saatlerce beni dinle istiyorum. demek ki yeterince sevmiyorum. sevseydim varlığını bilmek yeterdi. öpmeni, koklamanı hayal etmezdim. aşk gibi bu biraz... yazmamalıyım bunları dilimden döküldükçe gerçek oluyorsun. ete, kemiğe bürünüyorsun. uzansam dokunacak gibi oluyor, varlığın yetecekmiş gibi oluyor, korkuyorum, çok korkuyorum...
aptal, deli saçması bir teselli sözü. unutmak istersen unutursun... unutmak istemiyorum arkadaşım! "evet işte bu" dediğim anda unutasım yok. yok işte, istemiyorum başkasının mutluluğu için ertelemeyi, es geçmeyi kendi mutluluğumu... bir kereye mahsus bencil olmayı seçiyorum, istemiyorum unutmak... olmayacak duaya amin diye yalvarasım var çünkü. çünkü bu kez, bu kez o olsun istiyorum evet bu sefer son olsun istiyorum. kendimle çelişiyorum, yanlış olduğunu biliyorum, özlüyorum çok özlüyorum... en çok konuşsun istiyorum o konuşunca, vicdanım sussun belki de... vicdanımla beraber susasım var ama yok unutasım yok...
dogan her iki cocuktan birinin sarisin mavi gozlu oldugu soylentiler arasinda...
Umut Kurt, Selen Seyven ve Koksal Engur'un basrolleri paylastigi 4 bolumluk dizi.
basortu sorununu cozecegiz belki de basortulu kardeslerimiz basortüsü takmaktan vazgececek. vay arkadas kokten cozum.
bu insan,otobus soforunun az ye de kendine özel araba tut sitemine maruz kalabilir...hos sohbet bi insansa otobus soforunden muavinlik teklifi alması da ihtimaller dahilindedir..
romantizmin doruklarında gezinen çifttir.
tayyip attan düşmüştü dimi lan...ne saf milletiz ya biz hemen de unutuyoruz böyle skandalları...vay ki ne vay...
baba kişisiyle başbaşa geçirecekleri bir gün yaratmak.belki iki sinema bileti ve bir yemek rezervi...
oyuncağı parçalanması gereken bir eşya olarak gören çocuktur.sağlam,baya sağlam ama bi oyuncak aldığınızda anne baba ben bunu kıramadım ama diyerek ağlar.o ağlak tipe o an ne denmesi gerekir bilemezsiniz...
lan jale türevleri... seviyorum seni lan jale.ömrümü yedin lan jale gibi..
akıl sağlıklarından şüphe ettiğim ekiptir...ali rıza bey'le ferhunde'yi eşleştirmelerinden korkuyorum...
film başladıktan sonra açılan cips ambalajı ya da açılan cola sesinin yarattığı gerilimle eşdeğerdir...
bi taraftan ezel'le mesajlaşıyordur...ezel'i garantiledikten sonra behlül'e tekmeyi basacaktır...esmerin fendi sarışını yenecektir...ezel yüz verdiği takdirde tabi...
sıçarken sıvamak deyimi tam da burda devreye girmiştir...
eğer ölmeden önce birbirlerinden bir daha evlenmeyeceklerine dair söz almışlarsa ve adam öldükten sonra karısı kendince birçok sebep yüzünden evlenmek zorunda kalmışsa ciddi vicdani rahatsızlıklara neden olur...zordur...
kesinlikle nilüferi'in seni beklerim öptüğüm yerde şarkısıdır...içini kanırtır adamın...