bugün
- velvet36
- habire1233
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç5
- kafayı kedi gibi hoşlanılan kıza sürtmek3
- kürdüm3
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız2
- fatma soydaş3
- kadınsızlık6
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- yazarların yapmak istedikleri3
- dem parti4
- gavur isimlerinin versiyonları2
- güne bir şarkı bırak3
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- bot beğeni6
- 5 takipçim olması5
- mantı ve kolektif bilinçdışı2
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek4
- kabataş olayı görüntüleri27
- basit bir hayat istemek2
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- istanbul un çok pahalı olması27
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- oğlum bir baktım da buradaki ekip bok gibi lan3
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- yeni parti8
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi4
- 22 yaş5
- en eski dil2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- incelikli erkek5
- hangi manifest kızısın12
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- 6 oku görünce dayanamadım4
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- her şeyin üst üste gelmesi8
- en sevilmeyen ev işleri14
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke4
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- bir kilo kiraz yemek2
- aptallara laf yetiştirmem yazar geçerim2
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- gönül almaya çalışan erkek11
entry'ler (31)
sevmiyorum belki, aşırı sevmiyorum belki. eğer aşırı sevseydim özlemezdim, özlerdim de yanımda ol istemezdim. sen varken mutlu olmalıydım, varlığının sadeliği yetmeliydi ama yetmiyor. gevezelik edeyim istiyorum, saatlerce beni dinle istiyorum. demek ki yeterince sevmiyorum. sevseydim varlığını bilmek yeterdi. öpmeni, koklamanı hayal etmezdim. aşk gibi bu biraz... yazmamalıyım bunları dilimden döküldükçe gerçek oluyorsun. ete, kemiğe bürünüyorsun. uzansam dokunacak gibi oluyor, varlığın yetecekmiş gibi oluyor, korkuyorum, çok korkuyorum...
aptal, deli saçması bir teselli sözü. unutmak istersen unutursun... unutmak istemiyorum arkadaşım! "evet işte bu" dediğim anda unutasım yok. yok işte, istemiyorum başkasının mutluluğu için ertelemeyi, es geçmeyi kendi mutluluğumu... bir kereye mahsus bencil olmayı seçiyorum, istemiyorum unutmak... olmayacak duaya amin diye yalvarasım var çünkü. çünkü bu kez, bu kez o olsun istiyorum evet bu sefer son olsun istiyorum. kendimle çelişiyorum, yanlış olduğunu biliyorum, özlüyorum çok özlüyorum... en çok konuşsun istiyorum o konuşunca, vicdanım sussun belki de... vicdanımla beraber susasım var ama yok unutasım yok...
dogan her iki cocuktan birinin sarisin mavi gozlu oldugu soylentiler arasinda...
Umut Kurt, Selen Seyven ve Koksal Engur'un basrolleri paylastigi 4 bolumluk dizi.
basortu sorununu cozecegiz belki de basortulu kardeslerimiz basortüsü takmaktan vazgececek. vay arkadas kokten cozum.
bu insan,otobus soforunun az ye de kendine özel araba tut sitemine maruz kalabilir...hos sohbet bi insansa otobus soforunden muavinlik teklifi alması da ihtimaller dahilindedir..
romantizmin doruklarında gezinen çifttir.
tayyip attan düşmüştü dimi lan...ne saf milletiz ya biz hemen de unutuyoruz böyle skandalları...vay ki ne vay...
baba kişisiyle başbaşa geçirecekleri bir gün yaratmak.belki iki sinema bileti ve bir yemek rezervi...
oyuncağı parçalanması gereken bir eşya olarak gören çocuktur.sağlam,baya sağlam ama bi oyuncak aldığınızda anne baba ben bunu kıramadım ama diyerek ağlar.o ağlak tipe o an ne denmesi gerekir bilemezsiniz...
lan jale türevleri... seviyorum seni lan jale.ömrümü yedin lan jale gibi..
akıl sağlıklarından şüphe ettiğim ekiptir...ali rıza bey'le ferhunde'yi eşleştirmelerinden korkuyorum...
film başladıktan sonra açılan cips ambalajı ya da açılan cola sesinin yarattığı gerilimle eşdeğerdir...
bi taraftan ezel'le mesajlaşıyordur...ezel'i garantiledikten sonra behlül'e tekmeyi basacaktır...esmerin fendi sarışını yenecektir...ezel yüz verdiği takdirde tabi...
sıçarken sıvamak deyimi tam da burda devreye girmiştir...
eğer ölmeden önce birbirlerinden bir daha evlenmeyeceklerine dair söz almışlarsa ve adam öldükten sonra karısı kendince birçok sebep yüzünden evlenmek zorunda kalmışsa ciddi vicdani rahatsızlıklara neden olur...zordur...
kesinlikle nilüferi'in seni beklerim öptüğüm yerde şarkısıdır...içini kanırtır adamın...