bugün
- en gey özelliğiniz10
- türklerin ileri olduğu konular21
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- eski seni özlüyor musun6
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ses yakışıklılığı2
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- kültürün bireyi boğması4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- ruh hastası olan yazarlar6
- gocu pandela barışı4
- seninle şurada olabilirdik5
- dinsize inanır mısın17
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği2
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- geceye bir şarkı bırak23
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- bir insanda en sevilen özellik3
- gocu31
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
entry'ler (415)
bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan geleneksel türkçe pop partilerini 20 aralık perşembe günü beyoğlu x large'da düzenleyecek radyo. ayrıntılı bilgi için; http://www.facebook.com/...
sözlüğü kullanarak, odtü'de ne kadar da çok götlerinden sikilmesi gereken orospu çocuğu olduğunu göstermek isteyen yazarın yargısıdır.
uludağsözlük ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir sözlüktür...
saçmalamış ergen yazarın söylemi, bir yerde bir devrim olabilmesi için halkın o konuda sıkışmış olması gerekmektedir. bak fransız devrimine bak bolşevik devrimine hepsi insanların baskı altında olmalarından çıkmış, türkiye'de şeriat devrimi tabi ki olmaz zaten başta muhafazakarların taptığı bir başbakan ve kabinesi var, kimsenin namazına niyazına karışılmıyor, tek olay türban meselesi onun dışında bir sorun yok. tek türban için de kimse devrim kasmaz... devrim olsaydı 28 şubattan sonra olabilirdi ki olmadı zaten. türkiye'de şeriat devrimi ancak dini ibadetlerin engellenmesi yahut halkın seçtiğinin indirilmesi sonucu olabilir... bu arada sivas'da insanların öldürülmesini destekleyen ve "müslüman" geçinen bir zavallının açtığı başlığa yazdığım için suçluluk duyuyorum ama bu yazdıklarım onun için değil, onun gibi düşünen gerçek insanlara...
"tavşan kardeş" diye kendi videosunu çekip internete koymaktır...
şeyh said'in adamlarında son model ingiliz silahları bulunduğuna göre tabi ki şeyh said isyanıdır.
bizim gibilere kemalist deniyor, onu anladık da senin gibi yavşaklara ne deniyor onu bilemiyorum...
bizim gibilere kemalist deniyor, onu anladık da senin gibi yavşaklara ne deniyor onu bilemiyorum...
sondaki abinin büyük bir gizem taşıdığı video...
bu endişe, "ahan da avrupa birliği dağılıyor, bitti artık yaşasın türkiyenin yükselen gücü" tarzı düşüncelere yer vermemelidir. zira almanya isterse hristoların borcunu 2 saatte kapatabilir ama yapmıyorlar. merkel almanyası yunanistan'a bir nevi ceza uyguluyor. "sen o kadar yat yat ben üreteyim sen ye sonra da benim paramı iste..." alman ekonomisi sarsılmadığı sürece(bu büyüklüğe rağmen geçen yıl yüzde 3 küsür büyüdü) ab'ye bi bok olmaz güzel kardeşlerim. zamanı gelirse almanya 2 saatte işi halleder ab için ,tabi hristoları da sömürgeye çevirir o ayrı...
bununla beraber sarı kantaron çayı içerseniz bi boka yaramaz.
1 gb internete 40 lira verilen ülkedir.
evdeyken bir problem yaratmayacak ama kahvehane'de izleniyorsa sıkıntılar yaşatabilecek faaliyettir.
basınç farkından dolayı herkesin başına gelebilecek eylemdir.
vücut sürekli hareket halinde olduğundan, kaçınılmaz eğlemlerden biridir. hem koşarken başkalarının gaz çıkardığınızı farketmesi çok zor olur...
kaynak belli olmayacağı için birçok kişiye uygun düşecek bir eylemdir.
sex yazabilecek kadar enternasyonel bir algıdır.