bugün
M
markom9 yıl önce
cerablus operasyonunu bir şey zannetmek
bordo klavyeli arkadaslarin hezeyani. sanki topyekun arap yarimadasini almak uzere operasyon yapiyoruz aq. cerablus denen kenti kusatmisiz sadece. adamlar 82 sam, 83 dubai falan demeye basladi simdiden. sakin olun veletler. savasa falan girdigimiz y… devamını gör
M
markom9 yıl önce
kara çarşaflıların sokaklarda gezmesi yasaklansın
evet sevgili recmdaşlarım... bu kara çarşaflıların sokaklarda fellik fellik, kırıta kıvırta gezmelerini ben anlayamıyorum arkadaş! dikkat çekmemek için kapandın ama dikkat çekiyorsun! baştan aşağı siyah bir perde yürüyor sokakta. olacak iş mi? he… devamını gör
M
markom9 yıl önce
evet sevgili recmdaşlarım... bu kara çarşaflıların sokaklarda fellik fellik, kırıta kıvırta gezmelerini ben anlayamıyorum arkadaş! dikkat çekmemek için kapandın ama dikkat çekiyorsun! baştan aşağı siyah bir perde yürüyor sokakta. olacak iş mi? he… devamını gör
M
markom9 yıl önce
M
markom9 yıl önce
max payne
1 ve 2 olarak piyasaya çıkan harika efektlere ve görüntü yavaşlatma özelliklerine sahip, rakipsiz bir aksiyon oyunu.
M
markom9 yıl önce
max payne
1 ve 2 olarak piyasaya çıkan harika efektlere ve görüntü yavaşlatma özelliklerine sahip, rakipsiz bir aksiyon oyunu.
M
markom9 yıl önce
max payne
M
markom9 yıl önce
yanlışlıkla yine koreli döven nesil
islam hoşgörüsünün millet farklı tanımadığını gösterir.
© copyright 2005 - 2026