bugün
M
marjinalyus2314 yıl önce
andrea pirlo
ac milan'ın çok kaliteli italyan ortasahası.frikikleri güzel kullanır,iyi pas dağıtır forvetlere.kendisi hakkında `gennaro ivan gattuso`,"ondaki tekniği idmanlarda gördükten sonra kendi futbolculuğumu uzun süre sorgulamıştım" demiştir.
M
marjinalyus2314 yıl önce
11 nisan 2012 fenerbahçe kayserispor maçı
kayserispor'un; ------------navarro-------------- pekarik-eren-zurab- hasan ali -------------abdullah---------- ---------okay -furkan------------- troisi-----------------amrabat------ ----------kujovic------------------ 11'iyle çıkmasını isted… devamını gör
M
marjinalyus2314 yıl önce
survivor ünlüler gönüllüler 2
M
marjinalyus2314 yıl önce
M
marjinalyus2314 yıl önce
M
marjinalyus2314 yıl önce
volkan demirel in sakallarını kesmesi
arayışta olduğunun göstergesidir. hacı sakalını kesti şimdide şakirt bıyığı. ülkücülüğe kadar yolu var.
M
marjinalyus2314 yıl önce
volkan demirel in sakallarını kesmesi
arayışta olduğunun göstergesidir. hacı sakalını kesti şimdide şakirt bıyığı. ülkücülüğe kadar yolu var.
M
marjinalyus2314 yıl önce
dev
1.Korkunç,çok iri ve olağanüstü güçlü masal yaratığı. 2.Olağanüstü irilikte olan. 3.Çok büyük,çok önemli.
M
marjinalyus2314 yıl önce
dev
1.Korkunç,çok iri ve olağanüstü güçlü masal yaratığı. 2.Olağanüstü irilikte olan. 3.Çok büyük,çok önemli.
M
marjinalyus2314 yıl önce
dexter in türk versiyonu
rtük ve sansürden kurtularak nasıl ekranlara geleceği merak konusu olan ütopik yapım.
M
marjinalyus2314 yıl önce
koncina
iskambil kağıtlarında ikiliden altılıya kadar olan kağıtlar,konçina.
M
marjinalyus2314 yıl önce
rüştü reçber
[bkz]fenerbahçe[/bkz]nin eski kalecisi.
M
marjinalyus2314 yıl önce
maç başlıklarındaki link isteme şekilleri
iğrenç espriler barındırır. tiksindirir. komik olduklarını mı sanıyor bu esprileri yapanlar cidden merak ediyorum. artı kanunsuzluğun lüzumu yok, gidin benim gibi parasını basın, alın digiturk'ünüzü. bedava taraftarlık yok öyle! nokta
© copyright 2005 - 2026