bugün

entry'ler (4)

hatay usulü soslu döner

Çok lezzetlidir lakin yerken dikkat edilmelidir heleki üstüzdeki beyaz ve tonları ise altındaki su aniden damlayip üstünüzde koca bir leke açıp tüm günümüzü ziyan edip arkadaşlarınız tarafindan " daha yemek yemeği bile bilmiyor sana önlük alcam önlük " tarzında lakayit esprilere maruz kalmaniza sebebiyet verebilir.

evde cin görünce verilecek ilk tepki

Dua okurum sanırım daha önce basıma geldi ... Gece yarısı uykumdan uyandım konisinin üstünde siyah birsey çok kötü idi dua okudum geçti ara sıra olurdu artık olmuyor ... O anki hissiyatta çok farklı nasıl anlatsam boyle sanki başka bir alemdesin düşüncelerin duruyor odaklanan iyot sun bir şeye kimsenin başına gelmesin .

bipolar bozukluk

Sabah ağlarken aksam gulebilirim aklıma düşeni anında yapar sonra pişman olabilirim intihata çok meyiliyim sıkıntılarla Basa çıkamiyorum , alkol en yakin dostum ... Daha sayayim mi?

antibiyotik alındıysa alkol alınabilir mi

3 gecedir düzenli olarak gerçekleştirdiğim eylem . iki yudum bira bir yudum su ve hopp antibiyotiği yutmak ile son bulan yusuf yusuf aktivite . Bana birsey olmadı diye size olmayacak değil dikkatli olmak gerek heleki bazı antibiyotiklerin etken maddesi ile alkol cok fena etkiler göstere biliyormus... Bana da yan etki yapmadı değil yaptı , sıcak basması ile neticelendi velhasıl yaşıyorum bu gecede dibini göreceğim . (bkz: atın ölümü arpadan olsun
© copyright 2005 - 2026