bugün
- beni özleyenler elime mum diksin13
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması9
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- kadir mısıroğlu3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- iq testi4
- volvo v702
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- inşaat gürültüsü4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- slip mayo giyen erkek4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- yunanistan29
- en köylü özelliğiniz4
- beynin dopamin salgılamaması3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- la diyen kadın3
- türk ateisti7
- ioçk'nın müziği4
- ali vefa7
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- sözlük çok bozdu3
- zorunlu eğitim7
- çomar müzikleri3
- metrobüs2
- sidretü l münteha4
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- benkimki11
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- domdomusa3
- en son aldığınız iltifat14
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- organize suç örgütü2
- kanal 72

Keremcem ve Alihan Samedov tarafından seslendirilmiş olup muzigi ile de damar kriterlerine uyan dinlenmesi gereken bir şarkı.

insanlara ve hayata karşı gösterilen iyi niyetin, çabanın, her şeyin boşa çıkması sonucunda alınan karar. insanların hayatın her safhasında çıkarcı olduğu, bütün güzel duyguları suistimal edip en güzel şekilde de edebiyatını yaptığı bir çağda gerçekt… devamını gör

uyku tutmamış ya da tatmin olamamış ve sözlükte doyuma ulaşmak isteyen bir gece kuşudur. gece hayatını da sever. ya da felsefe yapmak da istiyor olabilir. kesinlikle cinsel yollu ilişkilere kapalıdır, usludur çünkü o...

uyku tutmamış ya da tatmin olamamış ve sözlükte doyuma ulaşmak isteyen bir gece kuşudur. gece hayatını da sever. ya da felsefe yapmak da istiyor olabilir. kesinlikle cinsel yollu ilişkilere kapalıdır, usludur çünkü o...

izmirde ilkokul öğrencilerini taciz ve tehdit eden sapık okul müdürünü farkeden, yakalayan, mücadele veren, hiç vazgeçmeyen ellerinden öpülesi ilkokul öğretmeni.
sen bizim yarına dair umutlarımızı arttırdın saadet öğretmen. varol.

yıllar yıllar önce aldığım ve şu an hiç bir yerde bulamadığım bir ojenin markasıdır.
halen elimde şişesi o kadar zamana rağmen hiç bir şekilde kuruma, bozulma gibi şeyler görülmemiştir.
internette bile bulamıyorum ki basit bir marka olduğu muhtem… devamını gör

Oncelikle yararli olmasini diledigim baslik.
Simdi basliyorum. En onemli tavsiyem, sehir degistirin. Eger o sehirde durursaniz asla iyilesemezsiniz.
Kitap okumaya baslayin ama once hangi tur sevdiginizi bulun. Bir kac tur okuyup turden emin oldukta… devamını gör

gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.

gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.