entry'ler (55)

osmanlıya laf ettirmeyip atatürkçülük yapmak

neye inandığını , neyi savunduğunu bilmeyen cahil insan modelidir.*

14 şubatta sevgiliye hiçbir şey almamak

züürtlüğün daniskasından başka birşey değildir.

erkek arkadaşına şişme bebek hediye eden hatun

hani, nerede ?

aldırılmak istendiği halde doğan çocuk

(bkz: seni anan doğurmamış sıçmış sıçmış)

evlilik

seks yapmanın kaçamak olmadığı , içinizden değil de dışınızdan seni bir bağırtcam bir bağırtcam diyebileceğiniz bir durumdur.*

biscolata erkeği hakkında ne dediler

birde erkeklere abaza derler. Ey kadınlar sizde abazasınız hatta kışın ortasında cayır cayır yanan sobalar gibide yanıyorsunuz.

türkiye nin yüzde 74 ünün şeriat istemesi

(bkz: Türekiye nin % 26 sı akıllıdır)

en sevdiği şarkıcı cem adrian olan insan

eski şarkıların ya da başkaları tarafından söylense daha güzel olacak şarkıların bok edilmesini seven insan modelidir. sana sesleniyorum o kişi yazıktır beee ...

biten aşkın ardından dinlenecek şarkılar

incubus- love hurts.*

metrobüsteki izdihamı bertaraf etme yöntemleri

osurup kendin yapmamış gibi davranmak. elbet insanlar kaçışıcaklardır.

1 lirayla 14 şubatta alınabilecek en iyi hediye

"artık 1 liraya birşey kalmamıştır üstadım nereye hediye alabileceksiniz 1 liraya." rahatlıkla söylenebilir. O yüzden böyle bir durum imkansızdır.

rejim yapmak

arkadaşlarınla aranın bozulma sebepleridir. Arkadaş inadına karşında tam ekmekleri yerler sonrada birde kıskandırırlar.

yaran facebook iletileri

erkeklerin "sadece sarilip uyuycaz lafiyla" kadinlarin "sadece magazaya girip bakıcaz lafi" ölümüne kapışır.

eğilirken göğüslerini elleriyle kapatan kadın

erkeklerin bütün fantezilerini yok eden bir kadındır. Yazıklar olsun sana denilesi bir durumdur.

sınavların bitişinden sonra içmek

sınavların verdiği ağırlığı atmak için yapılan alkol yüklemesidir.Kafanın boşaltılması için yapılan bir eylemdir.

abbas güçlünün rte yalakalığı

Gençleri savunuyorum görüntüsü adı altında aslında yandaş medya olmanın önde gideni olduğunun göstergesidir.

kar içinde koşuşan çıplak kızlar görmek

ya rusya' dasınızdır ya da ıslak bir rüya görüyorsunuz demektir.

2 şubat 2011 beşiktaş gaziantep bb maçı

beşiktaşın tüm yıldızları ve hatta guti olmadan zorlandığının görüldüğü maçtır.

internetteki indirim sitelerinin müptelası olmak

sabahın 7 sinde kalkıp ucuz ve bana uygun birşeyler var mı diye bilgisayarı açmak ve o sitelere gitmekle başlar bu bağımlılık ve ilk ürünü almakla körüklenir. asla da sona erebilecek birşey değildir.

öğretmen hostes aşçı karışımı kız bulup evlenmek

zor be hacı...