bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- en sevilmeyen ev işleri2
- cips olsa da yesek7
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- eski nahif sözlük kızları2
- tembel ve çalışmayan insan16
- devlet bahçeli5
- aklını yitirmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- manifest grubu3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- ona bir şey söyle9
- acıktım ben3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadim kültürler4
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- slavko vincic15
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- nervio11
- ispanya20
- laptop5
- işini kaybetmek2
- ilginç rüyalar2
- parayla dert dinlenir2
- gocusuz sözlük4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
entry'ler (10)
tuvalet gibi mübarek, her sinirlenen ona sıçıyor. hayır kutsal bir şey bu. olur olmadık yerde içine etmenin alemi ne?
annelik mertebesine ulaşamayacak olan kadındır, gerçi kadınlığından hatta insanlığından bile şüphelerim var. katlanamıyorsan bırak bir klise avlusuna, sahip çıkan olur muhakkak.
istanbul bayrampaşa'da ismine tesis açılan futbolcu. ayrıca galatasaray'ın adını tam olarak öğrenemeden transfer oldu ya, işte ben ona çok üzülüyorum. gaasaray, gaasaray deyip duruyor yahu!
bir döneme damgasını vurdu, sonra da ortadan kayboldu. bunu yapmamalıydı bize, çocukluğumuzun şarkıcısı olarak kalmamalıydın, içinde bulunduğumuz dönemde de dinlemeliydik.
(bkz: aldatıldık)
(bkz: aldatıldık)
karısını çokça seven ona hiç mi hiç kıyamayan erkektir. hemen öyle hanım köylü muamelesi yapmamak lazım, yazık.
faiz olayını islama uygulamaya çalışan katılım bankalardan birisi. faizsiz kazanç diyorlar, faiz yerine kar payı verdiklerini iddia ediyorlar, bu da değişik bir bakış açısı tabi.
bu arada kadın çalışanı yok gibi bir şey, en azından ben hiç rastlamadım.
bu arada kadın çalışanı yok gibi bir şey, en azından ben hiç rastlamadım.
şu sıralar reklamlarında hasan kaçan oynuyor. sloganları ise, helal olsun. yani biz helal ürünler üretiyor demek istiyorlar.
bir tarkan klasiğiydi taa ki ekşi sözlük açılana kadar. ekşi sözlük açılınca ne oldu peki; önce reklam aldı, sonra yazarlara reklamsız görünüme ulaşmaları için bir buton yapıldı. (ah ssg sen ne zekisin) peki bu botonuun adı ne oldu? tabi ki dön bebeğim.
işte işte bu yüzden, her ne kadar şuan kullanılmasa da, o bir ekşi sözlük klasiğidir.
işte işte bu yüzden, her ne kadar şuan kullanılmasa da, o bir ekşi sözlük klasiğidir.
bir çok bıyıklı erkeğin, delikanlı kızların toplanıp, 'vatan, millet, sakarya' naralarıyla ülkeyi kurtardıkları sevimli ocaklar, ocakcıklardır. bu ocaklara takım elbise olmadan girilmiyor hatta öyle ki kızlar bile takım elbise giyiyor sanırım.
şuan içinde bulunduğumuz, anamızdan emdiğimiz sütün burnumuzdan geldiği türkiyedir. çok mutluyuz biz böyle yahu.
(bkz: al gülüm ver gülüm kezban)
(bkz: alan razı satan razı)
(bkz: al gülüm ver gülüm kezban)
(bkz: alan razı satan razı)