bugün
M
macagzy15 yıl önce
felaket
buyuk zarar, uzuntu ve sikintilara yol acan olay veya durum anlamina gelen kelimedir.
M
macagzy15 yıl önce
felaket
buyuk zarar, uzuntu ve sikintilara yol acan olay veya durum anlamina gelen kelimedir.
M
macagzy15 yıl önce
felaket
M
macagzy15 yıl önce
felaket
M
macagzy15 yıl önce
felaket
M
macagzy15 yıl önce
hamile
`en asil duygunun insanı`dır.
M
macagzy15 yıl önce
hamile
M
macagzy15 yıl önce
hamile
M
macagzy15 yıl önce
hamile
M
macagzy15 yıl önce
gargamel
(bkz)sirinler(/bkz)
M
macagzy15 yıl önce
gargamel
(bkz)sirinler(/bkz)
M
macagzy15 yıl önce
şirine
şirinler arasındaki tek kız olmamakla beraber, diğerleri ile yaşıt olan tek kızdır. kaynak:şirinlerin yeni bölümleri. ha bu arada onu gargamel yapmıştır şirinleri yakalamak maksadıyla fekat sonradan o da şirinleri seçmiş gargamele kazık atmıştır.şi… devamını gör
M
macagzy15 yıl önce
sözlük yazarlarının en son izledikleri filmler
Jurassic world fallen kingdom.
M
macagzy15 yıl önce
yazarların çocukken başına gelen kazalar
yazarların başına çocukken gelen kazalardır dur dır...tanımdır... her şey aile büyüklerinin bir araya gelmesiyle ve çocukluğumdan bahsetmesiyle başladı.~ulan ben bile şaşırdım~ başıma gelen kazaları teker teker anlattılar `durmak yok yola devam` s… devamını gör
M
macagzy15 yıl önce
bir günün anatomisi
geçirdiğin senin için anlamlı olan bir günün anatomisidir. Oturuyorum işte; kanepede, bilgisayar masasında, televizyon karşısında, yemek masasında... Oturuyorum, yıllar oldu, bu kentte. Kafelerde, lokantalarda, parklarda oturuyorum. Sonra mayıs akşa… devamını gör
M
macagzy15 yıl önce
dünyanın en güzel şehri
senin yaşadığın şehir olmadığı kesin. edit: kötüleniyor. ulan dünyanın en güzel şehrinde yaşıyorsunuz da bize niye söylemiyorsunuz? söyleyin, biz de oraya taşınalım.
M
macagzy15 yıl önce
dünyanın en güzel şehri
senin yaşadığın şehir olmadığı kesin. edit: kötüleniyor. ulan dünyanın en güzel şehrinde yaşıyorsunuz da bize niye söylemiyorsunuz? söyleyin, biz de oraya taşınalım.
M
macagzy15 yıl önce
dünyanın en güzel şehri
M
macagzy15 yıl önce
dünyanın en güzel şehri
© copyright 2005 - 2026