bugün
- sapık olduğu için çaylak olan insan4
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- gammaz çetesi7
- balkonda kitli kalmak5
- arkadaşlar hoşçakalın4
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- çağımızın hastalığı4
- nickten isim tahmini yapmak72
- albirader camus2
- venezia fc2
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- hava ne kadar güzel ya2
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- biber dolması olsa da yesek7
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor7
- g'i l d'e d l'i l y26
- hikayeyi devam ettir30
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- hayattan zevk alamamak15
- anok yai2
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- gocunun nerede olması12
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- makine mühendisliği4
- deliğim ben götü kara deliğim2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- hazret ktc4
- metalcilerin ihtiyar olması2
- habire12 adamdır37
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- uyumayın konuşalım5
- uysaljakoben14
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeni parti50
- habire1259
- yeşilçam filmi izlemek6
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yazarların öldükten sonraki planları4
- bir ay çaylak olmak5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
entry'ler (10)
Sabah 07:00 itibari ile başlamış trafik rezaleti celal bayar bulvarı trafiğe kapalıydı fakat alternatifi olmadığı için şu anda hipodrom caddesi ve sıhhıye köprüsü tamamen kilitlenmiş trafik zar zor hareket etmektedir.
numune ve hastane bölgesine gelecek yada sıhhıye yönüne gidecekler dikkat etsinler. Trafik çok kötü
numune ve hastane bölgesine gelecek yada sıhhıye yönüne gidecekler dikkat etsinler. Trafik çok kötü
hafta içleri daha çok tercih edilesi bir yerdir. bisikletle rahat dolaşılan ve mangalsız bir alan olması sayesinde insanları oksijen almasına yardımcı olur.
2B ile mükemmel bir birliktelik sağlar. tüm öğrencilik hayatımda beni sürekli kırılan uçlardan kurtarmıştır. ayrıca 0,9 uç için iddaa girdiğimiz günlerimde özledim.
1938 yılların da yapılan evlerin bunca senedir çözümsüz bırakılması doğal mı? Hani insana saygı, topluma, halka saygı. Aslın da toplu dilekçeyle Yenimahalle Belediyesine başvurup Bir proje de bu bölge için geliştirmesini istemeli.
Bunu da başta Ankara Hürriyet ve yerel haber kanalları haberleştirmeli. 100 yıla yaklaşıyoruz neredeyse tarihi mahalle statüsü alıp sit alanı ilan edilecek.
Yapamıyorlarsa dükkanı kapatıp gitsinler.
Bunu da başta Ankara Hürriyet ve yerel haber kanalları haberleştirmeli. 100 yıla yaklaşıyoruz neredeyse tarihi mahalle statüsü alıp sit alanı ilan edilecek.
Yapamıyorlarsa dükkanı kapatıp gitsinler.
Fransa ve diğer ülkeler nasıl tasarıyı kabul ettikten sonra unuttuysak bunlarıda unutacağız. bir ara Fransız mallarını boykot ediyorduk ne oldu?
insanoğlu doyumsuzdur. para sadece bir araçtır. sonsuz bir paran olsa bile doyumsuzluğu tatmin etmedikçe mutluluk gelmez.
Dünyanın her yerinde rastlanan bir olaydır. tuaf ama insanoğlu acıyı mutluluğa daha çok tercih ediyor. çünkü ulaşılamayan daha güzeldir. insanın yaşam felsefesi budur.
Tüm sorun paraların takibi bunun içinde serverların Türkiye'ye taşınmasını istediler. Bu görünen kısmı peki görünmeyen kısmında neler vardır?
okul yıllarında ders çalıştığım bir çok öğrenci için kaçış noktası olan bu yerin kapatılması eğitime en büyük darbedir.
yabancı bir ülkede yaşamak kolay değildir bu yüzden sesini yükseltmesini beklemek saçmalıktır.