bugün
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması6
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek4
- her entrysi eksilenen yazar4
- gece denize girmek9
- anın görüntüsü13
- fazla akbili olan var mı2
- kadın iftirasıyla hayatı kararan erkekler3
- nickten isim tahmini yapmak25
- mutsuzluğun en büyük nedeni4
- oscar alma yontemleri4
- melabaa diye mesaj atan erkek2
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- erdoğan'ın milli görüş gömleğini çıkarması3
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması3
- kas yığını sözlük erkekleri4
- akrep burcu6
- burak demirbilek7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- as maca6
- kaos show2
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı3
- aylık 398 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kim bu gizli artıcı4
- kıl erkeğin süsüdür14
- geceye bir şarkı bırak11
- yüzme yarışları2
- müslüman cinler5
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- kedi3
- yeni parti46
- on layn listesi3
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- grup seksin mantığı10
- taze ekmek3
- dünyaya çocuk getirmek10
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- yazarların imrendiği kişi4
- travesti sesi çekiciliği6
- kalkın be3
- kavgacı bir insan olmak2
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- nervio burak demirbilek evliliği13
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- on layn listesü isterük2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yorgun mermi vs nervio12
entry'ler (37)
o. çocukları kavramının tam olarak kullanılması gereken yerdir.
doğru tespittir. maçı izlediğimiz alandaki trabzonspor taraftarları gerçekten maçı izlenmez hale getirdiler.
laikliğin tam olarak ne demek olduğunu bilmeyen insandır. fark ettiyseniz teyze demiyorum teyzelik bile bayanlarda seviyeli bir makamdır bu makama ulaşamamışsa eğer insan yaşı büyük olsa da teyze kelimesini hak etmiyor. cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal ATATÜRK laikliği ilan etmeden önce dinin devlet işlerinde bazı alanlarda yarardan fazla zarar sağladığını görür ( Müslim-gayrimüslim ayrımı yapıldığından dolayı insanlar arası eşitlik sağlanamamaktadır). bu yüzden din ve devlet işlerini birbirinden ayırmak adıyla laikliği ilan eder. atatürk laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır fazlalık olarak ayriyeten bir şey değildir diye kendisi bizzat söylemiştir. şimdi sokakta türbanı ile gezen bir bayan din ve devlet işlerini birbirinden ayıramayan insan mı oluyor? hani özgür bir ülkedeydik hani herkes hürdü? hani nerde özgürlük nerde hürlük? madem özgür bir ülkeysek ben senin mini eteğine, boya kutusuna düşmüşcesine rengarenk olmuş suratına karışmıyorsam sen de benim bir yakınımda bulunan türbana veya herhangi bir şeye karışamazsın.
ünlülerin çoğudur. bazılarının makyajsız hallerini bir görün kadınlardan soğursunuz o derece berbatlar.
yapması gayet kolay bir iştir. 4 kişi ile yapılır. birisi amuda kalkar diğer 3'ü de onu kaldırır ve sonunda amuda kalkan adam tavana sert bir taban altı tekmesi atarak o mührü oraya basmış olur.
edit: verdiğim tarifi beğenmeyen varmış daha güzel bir tarifi varsa açıklayabilir mi acaba? hem böylece bizde bilgilenmiş oluruz.
edit: verdiğim tarifi beğenmeyen varmış daha güzel bir tarifi varsa açıklayabilir mi acaba? hem böylece bizde bilgilenmiş oluruz.
yok artık diyorum çünkü ugg giymemenin parayla alakası yok. ben kız arkadaşıma giymesini gerektirecek bir şey olmadığını söyledim. görüntüsü o kadar güzel de değil zaten çoğunun. giymek isteyen
asıl amacı öyle görünmek olup da çaktırmamaya çalışan kızdır.
ben 3 senedir sürekli telefonda opera mini ve opera mobile kullanıyorum her yeni sürümlerini indirip kuruyorum bence gayet güzel mobile browserlerdir. eskiden botl browser vardı o da güzeldi ama firma battıktan sonra Türkiye' de yayını durdurdu.
anayasa'da devletin dili ne olarak geçiyorsa resmi belgeler bu dil ile yazılarak gönderilir faturalar da resmi belge olduğuna göre haliyle Türkçe olarak gönderiliyor. senin kürtçe fatura isterim demen açıkça ben anayasaya karşıyım ona uymuyorum demen demektir.
güzel olmadığına inanır ve elindekini kaybederse yenisini bulamayacağını düşünür. bu da olabilir bence. çünkü bir yerde bu durumu görmüştüm.
sen daha önce neden üretilmedin dedirten muhteşem görüntü kalitesi sağlayan tasarım harikası kablo.
motor kavramından gayet iyi anlayan bayandır.
özgür bir milletiz diyebiliyorsak herkes istediği gibi girebilir kimse kimsenin kıyafetine karışamaz böyle bir hakka kimsenin yetkisi yoktur.
tek kelimeyle japon kızı. çok tatlı oluyorlar.
kesinlikle doğru bir durum. hangi okulda güzel bir öğretmen görsem ingilizce öğretmeni olduğunu öğreniyorum.
kısaca subyancı deniliyor bizim orda bu türlerine.
benim en büyük sitemim burayadır. ne yazsam kabul etmiyor silip silip duruyor.
terli terli uyunmaz gidip bir duş al rahatla uyursun sonra.
yolda kaza yapan falan oldu mu sana bakarken merak ettim şimdi.
bir adam abazan olur da bu kadar mı olur dedirten davranıştır.