bugün
L
limonumlimonum11 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
L
limonumlimonum13 yıl önce
ulusözlük yazarlarının çizimleri
L
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
L
les amours imaginaires
yönetmenliğini `Xavier dolan`'ın yaptığı film, aşka cinsiyetçi bir bakış açısıyla değil tüm karşı koyulmazlığıyla, inatçılığıyla, bencilliğiyle bakıyor. filmin renklerini, kurgusunu övmek, hele ki `dalida`'nın `bang bang` yorumuyla döşenmiş sahneleri… devamını gör
L
tenis topu
henüs ne renk olduğuna karar verilememiş, sarı, yeşil hatta pembe olduğu konusunda rivayetler bulunan, tenis oynarken kullanılan, üzerinden 2 adet yuvarlakımsı çizgi geçen top. (bkz:tenis toplari sari midir yesil mi sorunsali)
L
haşlanmış yumurta
Büyük protein ve enerji sağlayan, mümkünse her gün yenmesi gerekendir. Yedikten yarım saat sonra ufak bir egzersiz, sizi hem mutlu hem de sağlıklı kılar.
L
nae meorisokui jiwoogae
2004 yapımı güney kore filmi. bizim eski türk filmleri havası var, aşk hikayesi ama `my sassy girl` gibi komedi değil, dramın dibine batıyorsunuz. http://www.imdb.com/title/tt0428870/
L
nae meorisokui jiwoogae
2004 yapımı güney kore filmi. bizim eski türk filmleri havası var, aşk hikayesi ama `my sassy girl` gibi komedi değil, dramın dibine batıyorsunuz. http://www.imdb.com/title/tt0428870/
L
nae meorisokui jiwoogae
L
rough cut
Çok farklı bir senaryoya sahip son derece başarılı bir Güney Kore filmi, kısaca özetlemek gerekirse; Bir mafyanın 2.adamı aktör olmak ister, o sırada film çekimine denk gelir, filmin yıldızıda her seferinde adam dövdüğü için oynatacak adam kalmamışt… devamını gör
L
gangnam style
dünyanın en komik müzik videosu olabilir bence. bu ne lan ~swh~ http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=g-music edit: arkadaş kore'li imiş.
L
limonumlimonum14 yıl önce
vozvrashcheniye
izlenmeye kiyilamayacak kadar guzel film. kimi yerde `the return` olarak gecer ismi.
L
the fourth kind
milla jovovich'in son filmidir. kesinlikle filmin konusu ile ilgili bir şey okumamak gerekmektedir, kesinlikle filmi izlemek gerekmektedir ve mümkünse akşam 8'den sonra filme iyice konsantre olarak izlenmelidir. film bittiğinde insanı koltuğuna çivil… devamını gör
L
doktor yazısı
eczacilarin bunu okumayi ögrenmek icin üniversiteye gittikleri söylenir.
L
sultan papağanı
anzak kökenli, sarı tüylü, kafasında garip tüyleri bulunan ve bu tüyleri istediği şekilde kaldırıp,yatırabilen papağan türüdür.konuşacağı garantisiyle almış olmamıza rağmen bir türlü konuşmayan, üstelik iki yıldır evde olup beni her gördüğünde kafası… devamını gör
L
sultan papağan
kekilleri ile dikkat çeken ama ısırdımı morartan yanakları (bkz:utançtan kızarmış gibi )kırmızı veya turuncu olan cici papağan...
L
2012 londra olimpiyatları
londra'da düzenlenecek olan 3. olimpiyat organizasyonu. (bkz:1908 londra Olimpiyatları) (bkz:1948 londra Olimpiyatları)
L
firedinin kabusu
(bkz: ferdinin kabusu) (bkz: yanlış anlaşılmış başlıklar)
L
esra erol
müthiş bir özgüven, müthiş bir ego, orta karar bir güzelliğin, zeka seviyesi yerlerde sürünün bir program ile buluşması ile ortaya çıkan bir garip sentez kendisi. sunduğu programı uzun süredir biliyorum. ve çıkardığım sonuç şu ki; bu kadın günlük… devamını gör
L
milos teodosic
eurobasket 2009'da sırbistan ile slovenya arasında oynanan yarı final maçında şov yapan sırbistan oyuncusu. maçın son çeyreğinde 16, uzatmasında da 8 sayı üretmiştir. maçı ise 32 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle tamamlamıştır ve takımının finale çıkmasın… devamını gör
L
milos teodosic
eurobasket 2009'da sırbistan ile slovenya arasında oynanan yarı final maçında şov yapan sırbistan oyuncusu. maçın son çeyreğinde 16, uzatmasında da 8 sayı üretmiştir. maçı ise 32 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle tamamlamıştır ve takımının finale çıkmasın… devamını gör
© copyright 2005 - 2026