bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- okul zilinin pavlovsal etkisi5
- eski sevgilinin yeni sevgilisi3
- gece gece bamya yenir mi8
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız5
- rus kadınla evlenir misiniz10
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- polis çevirmesi4
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı16
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- bakarız diyen erkek17
- okan buruk9
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan3
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- 0 0 710
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- recep tayyip erdoğan14
- cübbeli ahmet hoca9
- serhat kılıç28
- gta 78
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak2
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- ey insan6
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- dereden altın bulmak5
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- uğurcan çakır4
- hala açılacak başlık bulunması4
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- sırlar denizi5
- gocu34

(img:#1814140)
Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur.
Edit; ben sıraya çizdim.

(img:#1814140)
Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur.
Edit; ben sıraya çizdim.

yönetmenliğini `Xavier dolan`'ın yaptığı film, aşka cinsiyetçi bir bakış açısıyla değil tüm karşı koyulmazlığıyla, inatçılığıyla, bencilliğiyle bakıyor. filmin renklerini, kurgusunu övmek, hele ki `dalida`'nın `bang bang` yorumuyla döşenmiş sahneleri… devamını gör

henüs ne renk olduğuna karar verilememiş, sarı, yeşil hatta pembe olduğu konusunda rivayetler bulunan, tenis oynarken kullanılan, üzerinden 2 adet yuvarlakımsı çizgi geçen top.
(bkz:tenis toplari sari midir yesil mi sorunsali)

Büyük protein ve enerji sağlayan, mümkünse her gün yenmesi gerekendir. Yedikten yarım saat sonra ufak bir egzersiz, sizi hem mutlu hem de sağlıklı kılar.

2004 yapımı güney kore filmi. bizim eski türk filmleri havası var, aşk hikayesi ama `my sassy girl` gibi komedi değil, dramın dibine batıyorsunuz.
http://www.imdb.com/title/tt0428870/

2004 yapımı güney kore filmi. bizim eski türk filmleri havası var, aşk hikayesi ama `my sassy girl` gibi komedi değil, dramın dibine batıyorsunuz.

Çok farklı bir senaryoya sahip son derece başarılı bir Güney Kore filmi, kısaca özetlemek gerekirse;
Bir mafyanın 2.adamı aktör olmak ister, o sırada film çekimine denk gelir, filmin yıldızıda her seferinde adam dövdüğü için oynatacak adam kalmamışt… devamını gör

dünyanın en komik müzik videosu olabilir bence. bu ne lan ~swh~
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=g-music
edit: arkadaş kore'li imiş.

milla jovovich'in son filmidir. kesinlikle filmin konusu ile ilgili bir şey okumamak gerekmektedir, kesinlikle filmi izlemek gerekmektedir ve mümkünse akşam 8'den sonra filme iyice konsantre olarak izlenmelidir. film bittiğinde insanı koltuğuna çivil… devamını gör

anzak kökenli, sarı tüylü, kafasında garip tüyleri bulunan ve bu tüyleri istediği şekilde kaldırıp,yatırabilen papağan türüdür.konuşacağı garantisiyle almış olmamıza rağmen bir türlü konuşmayan, üstelik iki yıldır evde olup beni her gördüğünde kafası… devamını gör

kekilleri ile dikkat çeken ama ısırdımı morartan yanakları (bkz:utançtan kızarmış gibi )kırmızı veya turuncu olan cici papağan...

londra'da düzenlenecek olan 3. olimpiyat organizasyonu.
(bkz:1908 londra Olimpiyatları)
(bkz:1948 londra Olimpiyatları)

müthiş bir özgüven, müthiş bir ego, orta karar bir güzelliğin, zeka seviyesi yerlerde sürünün bir program ile buluşması ile ortaya çıkan bir garip sentez kendisi.
sunduğu programı uzun süredir biliyorum. ve çıkardığım sonuç şu ki; bu kadın günlük… devamını gör

eurobasket 2009'da sırbistan ile slovenya arasında oynanan yarı final maçında şov yapan sırbistan oyuncusu. maçın son çeyreğinde 16, uzatmasında da 8 sayı üretmiştir. maçı ise 32 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle tamamlamıştır ve takımının finale çıkmasın… devamını gör

eurobasket 2009'da sırbistan ile slovenya arasında oynanan yarı final maçında şov yapan sırbistan oyuncusu. maçın son çeyreğinde 16, uzatmasında da 8 sayı üretmiştir. maçı ise 32 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle tamamlamıştır ve takımının finale çıkmasın… devamını gör