bugün

entry'ler (17)

üniversitelerin tercih danışmanlığı bürosu açması

aklımda soru işaretleri uyandıran bir durumdur. tercih yapacak arkadaşlara yol göstermesi ve mesleki tanıtım yapması beklenen büroların daha çok kendilerini tanıtması pazardaymış hissi uyandırıyor. allah çarşınıza pazar pazarınıza müşteri versin diyorum.

hastası olunan sözler

"senin ellerin yok mu be kadın! her seni seviyorum diyene bacaklarını açıyorsun..."

hayatın sevgiliye endeksli olması

kişinin uydusu olma durumudur.oldukca sakıncalı ve kaçınılması gereken bir durumdur.

alkolluyken söylenen muhteşem sözler

sonrasında "şuan sarhoş değilim inanmıyorsan yarın yine söylerim" cümlesini sorunlu kılan sözlerdir.

mektup

çağımızın mesaj e-posta gibi teknolojik değerlerine karşı benim asla kaybetmediğim, adresine ulaşmasada yazmaktan usanmadığım yazılarım, manevi değerlerimdir. Annemin babama yazdığı ilk mektubu gibi asla eskimeyecektir.

atarax

çok sinirli olduğum zamanlarda saat 05.00 göstermiş olmasına rağmen uyumadığımı gören annemin bana ağrı kesici diye yutturduğu ilaçtır.ertesi gün neredeyse 24 saat uyuduktan sonra etkisini anladığım ve araştırma gereği duyduğum ilaçtır.

sigara icerken yakalanan cocuklarin cevaplari

-afiyet olsun hanım sigarayada mı başladın?
+ sağol gel beraber olsun anne
- yüzsüz
+ ben ne dedim şimdi...

annenin sevgiliye taktığı lakaplar

uzun herek, yalancı sırık, kara marsık gibi benzetmelerdir.

yaran rüyalar

sırasıyla tüm osmanlı padişahlarıyla bilmem kaç bin defa istanbulu fethini gerçekleştirmek.

gece mezarlık kenarında yalnız yürümek

korkunun doruklara ulaştığı daha hızlı yürünmeye başlandığı andır.

okulun önüne arabayla gelmek

yalnız maddeye değer veren seçilmiş kişiliktir.

muhabbet kuşu

güneşin doğumuyla başlayıp tüm gün konuşan ve asla yorulmayan, bazen hayatın vazgeçilmezi bazen de çekilmez olan hayvandır.

tutkuyla sevilip zamanla unutulmak

bir ilişkide amortisman gideri düşüldükten sonra arta kalandır.

nefesini tutmak

hıçkırığı geçiren en etkili ve güzel yöntemdir.

bebeklerin boşluğa bakarak gülmeleri

hayatta görülmeye değer en güzel manzaradır.

kokoreç

saat gece yarısını geçtikten sonra açlığı bastırabilecek en güzel yiyecektir.

yılların eskitemediği şeyler

en sevdiğin yemek gibidir. şarap misali güzelleşendir.
© copyright 2005 - 2026