entry'ler (54)

izmir de oruç tutmak

bir samsunda oruç tutmamak değildir herhalde.

sikerimli konuşan kız

sikerimli konuşan erkek kadar iticidir.

yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle

(bkz: sessizliğinsenfonisi)

gece yarısından önce uyumak

günü yarım bırakmaktır ve bir kaçıştır bana göre. Çünkü ne zaman erken yatsam düşünmek istemediğim dertlerle boğuluyor olurum.

çarşaflı bacının başı açık kadınlara verdiği ayar

ezikliğin sembolü müslüman kadını değil batının sembolüdür diyene kadar beni ikna edecek ayar olmayan ayar. simdi kardesim soyle bir şey var sen istedigin her seyi yapabilirsin. istersen nudist ol ciplak gez sokaklarda ki onların özel kampları var. carsaf ve nudizm aynı durumun en uc kutuplari. simdi nasıl bu nudist vatandaslar giyinik olmak iffetsizliktir diye ortaya cikip iddia etmiyorlarsa sende edemezsin. istedigini giyin, insanlar buna saygı duymak zorundadır buna sonuna kadar katiliyorum. istedigine inan ama cikipta karsima sende benim gibi olmalisin diye iddia etme. bunu yapmadıgin sürece arkandayim. ama ne zaman ki batı kadını ahlaksizdir,onun gibi giyinen sende oylesin, o yüzden benim gibi olmak zorundasın dersen orada bahsettigin özgürlüğün fos olduğu ortaya çıkar.
edit:düzenlendi.

12 şubat 2017 samsun tüp kuyruğu

doğal gaz borularınin yol çalışmaları sonucu patlatilmasindan dolayı oluşmuş kuyruktur. iki gündür samsunda donmaktayiz. hayat felç. tupculer ucuyor.

sevilen kadının kedisini kaçırmak

eğer kadın satansa beraber kediyi kesip kanında yikanmalariyla son bulabilecek durum.

mutsuzken kimseyle konuşmama isteği

insanlar tarafından bir türlü anlasilamayandir.

4 yerde aynı anda deprem olması

egede olduğu için normal durumdur. lisede hiç mi coğrafya dersi görmediniz lan. egede depremler sık ve az şiddetli olur. endişe edilecek bir durum yok yani.

erkek aldatabilir ama kadın aldatamaz

yine uber seksist bir başlık. verecek cevapta bulamıyorum. bunu diyen hoduge ne desen boş çünkü. he gönülden geçen kimsenin kimseyi aldatmamasidir o ayrı mesele tabii.

uyusam olmuyor uyumasam olmaz

etkili bir yöntem söyleyeyim,kişi kendini sabah erken kalkmakla kandirirsa gönül rahatlığıyla uyuyabilir.

gecenin klasik müziği

https://youtu.be/XRU1AJsXN1g bu da benden olsun

14 şubat ta evde oturan yalnız ve ezik insan

14 şubatı ne kadar abarttınız dedirtendir.

hayır cıları susturmak için interneti kapatmak

başkanlık gelirse muhtemelen olacak olandır. kuzey koreye döndük diye ağlarsiniz sonra.

yazarların ilk okuduğu kitaplar

ablamın bana aldığı dinozorlarla ilgili şahane kitap. sanırım tubitakindi. defalarca okumuştum. ama kaybettim kitabı,kalbimde bir yaradır.

yakışıklı

bir sıfat. ve bence bir iltifat sözcüğü olarak kullanılması çok saçma. öncelikle sözcüğün kokune bakalım, yakışmaktan geliyor. e bu ne demek? eh fena değilsin demenin bir başka yoludur bu. kısacası aman diyeyim beyler yakışıklıyım diye havalara girmeyin.

gece gece sözlükte takılan kızın asıl amacı

ders calismaktan kacmak olabilir. neyse ki bu baslik var, yoksa daha saatlerce takilirdim burada. teşekkürler sozluk

bir kadının erkekte aradığı ilk şey

esasında guctur.ama her kadina göre bu gucun tanimi degisir.

bir bayan yazardan öptümle biten mesaj almak

kadindir o bayan olsa duramazsin.

türklerin ruslardan bu çektiği nedir

kurtulus savasi yillarini da dusunursek cokta haklarini yememek lazim. onun disinda dis politikada tutarsiz ve kendi milletinin arkasinda durmayan bu tavri sergilemeye devam edersek son derece normal durumdur.
© copyright 2005 - 2026