bugün
- lahmacunu elle yiyen kız18
- kapalılar imha edilsin diyen kadına gözaltı7
- 120 kilo olup 1 2 opel corsa'ya binmek7
- olduğundan genç göstermek10
- bugün de meme atan olmaması5
- evlilikteki en büyük sorun4
- sezen aksu abartılmış bir şarkıcıdır8
- 21 haziran 2026 ispanya suudi arabistan maçı7
- sözlük kadınları5
- ez te hezdikim6
- dünya kupasından banane diyen erkek7
- köyde gece tuvalete gitmek7
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı49
- citroen in volkswagen den daha pahalı olması4
- 21 haziran 2026 belçika iran maçı4
- akıllarını erkek analiziyle yitiren sözlük kızları4
- üniversite sınavına geç kalmak7
- balkonu camla kaplatmak7
- meslek seçiminde ilgi alanları mı maddiyat mi4
- alevilerde muhammed ismi5
- yaşlılığınız için insan biriktirin9
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın11
- istanbul6
- bütün kapalılar imha edilsin diyen kadın2
- kadınlar porno izler mi sorunsalı4
- milli takımımızın balonu patladı7
- femboy erkeklere yürüyen dayılar3
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı2
- her sabah simit poğaça ile kahvaltı yapan insan4
- bir insana sonradan öğretilebilecek en zor şey9
- wc den elenerek dünyada dalga konusu olmamız4
- elmas bey biraderin çaylak olması5
- yazarların en sevdiği meyve9
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi8
- 22 haziran 20262
- güne bir şarkı bırak18
- öfke anında yapılmaması gereken şeyler6
- 2026 dünya kupası14
- pornoyu bırakmak5
- bir gün ölecek olmak7
- paris te son tango2
- futbol12
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- milli takıma isim koyalım kampanyası9
- seni hayata bağlayan şey12
- asosyal olmanın sebepleri7
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci8
- opel omega b2
- akıllarını kadın analiziyle yitiren erkek yazarlar2
- red bull2
entry'ler (162)
keşke öyle olsa da kalpler kırılmasa.
heyecan ne zaman biterse hevesin ne zaman kaçarsa o zaman biter.
o kaşık bir gün gözüne girdiğinde bir daha çay kaşığı kullanmak isteyeceğinden emin olamadığım insandır.
ayy benden güzel ya bu kaltak.
gayet normal bir kızdır. 36 numara ayaklarına çocuk ayakkabısından başka bir şey bulamayan kızlar da var. buraya yazan sevgili yazarlarımızın da ayak numaralarını merak ettim doğrusu.
-seni seviyorum.
+takla at da görelim.
+takla at da görelim.
hangi insandan bahsedildiğine göre değişir zira bazı kişilerin hayvandan farkı olmayabiliyor. ama genelinde düşünebilme yetisi ve zeka derim.
bu hatayı edebiyat dersinde yapmayacağını umduğum öğrencidir. yaparsa da sıfırı hayırlı olsun ne diyelim.
tabi hangi sınavda yazmış olursa olsun o kalem tutan eline raketle vurulması gerekir. defterine bin defa risk kelimesinin yazdırılması da işi garantiye alır.
tabi hangi sınavda yazmış olursa olsun o kalem tutan eline raketle vurulması gerekir. defterine bin defa risk kelimesinin yazdırılması da işi garantiye alır.
daha da kötüsü olabilirdi geçmiş olsundur. (bkz: ayak tırnağına logar kapağının düşmesi)
esra ceyda kardeşler tabiki.
kendince önlem aldığını düşünen kişi eylemidir. bir bakımdan saçmadır çünkü madem böyle bir saplantı yüzünden ayrılacaktın neden birlikte oldun.
takarken yüzüne bakmadığınız konuşmasın diye dua ettiğiniz, teli attıktan sonra o muhteşem dişleri görmek için sabırsızlandığınız kızlardır.
0 rh negatif kana sahip kişilerden nefret etmeme sebebiyet veren bilindik senaryodur.bir insanın kanı bu kadar mı ender bulunur. mazallah tır çarpar bir şey olur kan gerekir koştururuz sonra. zaten soğuk ve itici insanlar oluyorlar genellikle.
(bkz: bahaneden bol ne var)
(bkz: bahaneden bol ne var)
annemin de içinde bulunduğu nesildir. işine gelince bende de genç oluverir işine gelmeyince ben hasta ve yaşlı bir karıyım der kenara çekilir.
tüm kadınlar kastedildiği için yanlış bir düşüncedir. nasıl olsa bitecek diye umursamayan da vardır.
pişmanlık ve özlem belirten bir düşüncedir.
sınır komşularımızla olan en küçük bir olayda savaş çıkacağını zanneden ergenle aynı kafayı yaşayandır.
hayatı yaşamayı bilmeyendir bunalımdadır. bir insan kendini bu derece sıkıntıya sokmamalı etsin kurtulsun bence.
laf olsun diye söylenmiş bir sözdür. abartıldığını düşünüyorsanız, olur ya eğer bir sonraki hayatınızda şans eseri kadın olarak dünyaya gelirseniz abartılacak kadar kötü müymüş değil miymiş anlarsınız. belki de sözlüğe girer yazarsınız tabi ağrıdan yerinizde durabilirseniz.