bugün
- diyete başlama pazartesisi4
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- botların ekşiden başlık araklaması4
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim4
- deli1i7
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- menzil terör örgütü metö4
- istanbul da ortalama kiranın 42 bin tl olması2
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- buddy dude23
- abd iran anlaşması2
- siyah carlsberg4
- barış alper yılmaz6
- deliliğin tedavisi10
- ona bir şey söyle16
- tunus5
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi11
- aniden gelen boşluk hissi2
- diamond bosphoruss birader4
- güzel kızların isimleri6
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- türkiye avustralya maçı5
- boşluğa dalmak2
- yem borusu çalmak2
- erkeklere gülmenin yakışmaması2
- diamond bosphoruss denen yazar17
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- nihoş3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- isveç2
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- gocu28
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- iranda ne değişti de barış oldu2
- aktroller4
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- gavatlik testi2
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4

Almanya'nın yarısı vatan hainidir.
kime karşı, neye karşı?
Oldum olası bayern münih'liyim. Misal Manchester United, Bayern'le oynarken Münihi tutarsak vatan haini mi olacağız şimdi?

türkiye gibi ülkeden memnun olmayıp, arap gibi pis milletler içinde yaşamak için yanıp tutuşan insancıklardır. insanın siktir olun gidin diyesi geliyor.

(img:#1846381)
annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör

ilk hesabın namaz'dan sorulacagını bilen kızdır.gönül rahatlığıyla Allahın farz kıldığını yerine getirir.
çantasında genelde etek ve başörtü taşır.

harbiden lensin golünü niye vermedi anlamadım. bariz gol amk. hakem stad'dan çıkamayacağını anladı sanırım golü vermedi.

islamın tek bir şartı vardır o da "iyi insan olmak"tır. islamın şartı olarak lanse edilen maddeler sünniliğin şartlarıdır. ve mantık dışıdır. şimdi ben ibadetleri yerine getirmeyip iyi bir insan olsam yanacağımı söylüyor sünni kesim. çünkü ben farzla… devamını gör

kayın kelimesinin manasını biliyoruz ama ço üzerine yapılmış bir araştırmanın bulunmaması çok ilginç. Tez önerilerine eklenebilir. Araştırdım yök'ün tez merkezinde hakkında hiç bir tez yok.

türkiye'ye gelmesi durumunda memlekette iç savaş çıkmasına sebebiyet verecek sistem...(bkz:padişahlık sistemi)~mağrur olma rte senden büyük allah var~

çeşitli tepkilere neden olabilecek hadisedir.
-başkasına aşığım naciye.
+zaten bamyaydı hamit. bi boka yaramıyodu siktir git.
-ühüüü

Beşiktaş'ın kader maçı.
Kazanırsa gruptan çıkar aksi halde ver elini uefa.
Ayrıca işin güzel yanı gruptan çıkmak için napoli ve benficada köpek gibi kapışıcak eğer dinamo kievi yenersek. Çok zevkli olacak.

Komünist hede hödö. Vs. Menşei rus olan bu ideolojiyi bizzat ruslar yıkmıştır. Bu bizim salaklar da hala kömünizm diye atıp tutsunlar. Bir de bunlara göre devlet politikasında istesinler. Şaşırıyorum arkadaş ya.

+ kovulmanız konusunda ne diyorsunuz?
- şok oldum. haberi eşimle salça yaparken öğrendim.
+ pardon? salsa demek istediniz sanırım.
- yok salça dedim. ankaradan istanbula dönerken ayaştan 2 kasa domates aldık. tam ayaş domatesinin mevsimi..biraz d… devamını gör

tüm sözlük koskoca bir foruma dönüşmüşken, ekşi sözlük bile formatı tutturamıyorken, sözlükler internet dünyasının en dandik mekanları olmuşken ben formatı bırakıyorum millet. hadi hayırlı olsun.
(bkz: sözlüklerin sözlük olduğu yıllar/#33685680)

eminim ki sözlükte bir çok kişi bu sözüme tepki verebilir ama öz eleştiri yaptığımda bu karar kaçınılmaz oluyor.
ben ki karakter olarak ayrımcılığa ve ötekileştirmeye sonuna kadar karşı bir insanım ve bir Türk olarak boyunduruk altına girmemek, aşağ… devamını gör