bugün
L
lbrll8 yıl önce
bayern münih i destekleyen vatan hainidir
Almanya'nın yarısı vatan hainidir. kime karşı, neye karşı? Oldum olası bayern münih'liyim. Misal Manchester United, Bayern'le oynarken Münihi tutarsak vatan haini mi olacağız şimdi?
L
lbrll8 yıl önce
türkiye den siktir olup gitmek isteyen yazarlar
türkiye gibi ülkeden memnun olmayıp, arap gibi pis milletler içinde yaşamak için yanıp tutuşan insancıklardır. insanın siktir olun gidin diyesi geliyor.
L
lbrll9 yıl önce
yazarların çektiği fotoğraflar
(img:#1846381) annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör
L
lbrll9 yıl önce
bjklilerin tek rakip olarak galatasarayı görmesi
Adam gelmiş kendi başlığına doğru tespit yazmış kimse siklemeyince hahahahha.
L
lbrll9 yıl önce
namaz kılan başı açık kadın
ilk hesabın namaz'dan sorulacagını bilen kızdır.gönül rahatlığıyla Allahın farz kıldığını yerine getirir. çantasında genelde etek ve başörtü taşır.
L
lbrll9 yıl önce
5 şubat 2017 bjk fb maçı hakem skandalı
harbiden lensin golünü niye vermedi anlamadım. bariz gol amk. hakem stad'dan çıkamayacağını anladı sanırım golü vermedi.
L
lbrll9 yıl önce
islamın şartı beş değil tektir
islamın tek bir şartı vardır o da "iyi insan olmak"tır. islamın şartı olarak lanse edilen maddeler sünniliğin şartlarıdır. ve mantık dışıdır. şimdi ben ibadetleri yerine getirmeyip iyi bir insan olsam yanacağımı söylüyor sünni kesim. çünkü ben farzla… devamını gör
L
lbrll9 yıl önce
seks aktarılan kızın kişnemesi
bir at gibi hatun olayı. veya hatun gibi at. iğrenç.
L
lbrll9 yıl önce
kayınçodaki ço ne demek
kayın kelimesinin manasını biliyoruz ama ço üzerine yapılmış bir araştırmanın bulunmaması çok ilginç. Tez önerilerine eklenebilir. Araştırdım yök'ün tez merkezinde hakkında hiç bir tez yok.
L
lbrll9 yıl önce
başkanlık sistemi
türkiye'ye gelmesi durumunda memlekette iç savaş çıkmasına sebebiyet verecek sistem...(bkz:padişahlık sistemi)~mağrur olma rte senden büyük allah var~
L
lbrll9 yıl önce
başka birine aşığım diyen sevgiliye söylenecekler
çeşitli tepkilere neden olabilecek hadisedir. -başkasına aşığım naciye. +zaten bamyaydı hamit. bi boka yaramıyodu siktir git. -ühüüü
L
lbrll9 yıl önce
yala beni diye mesaj atan kız
Yok artık ebesinin ami diye cevap verilecek kızdır.
L
lbrll9 yıl önce
6 aralık 2016 dinamo kiev beşiktaş maçı
Beşiktaş'ın kader maçı. Kazanırsa gruptan çıkar aksi halde ver elini uefa. Ayrıca işin güzel yanı gruptan çıkmak için napoli ve benficada köpek gibi kapışıcak eğer dinamo kievi yenersek. Çok zevkli olacak.
L
lbrll9 yıl önce
içinden gelen bir şey yaz
Davul dengi dengine çalar.
L
lbrll9 yıl önce
lütfen beni çekmeyin
L
lbrll9 yıl önce
kürt devleti kurulsun istiyoruz
bizden uzak olun da.
L
lbrll9 yıl önce
veda ediyorum sözlük
ape musa ile veda eden yazar güzel yazardır. yolun açık olsun bra.
L
lbrll9 yıl önce
manchester unıted
L
lbrll9 yıl önce
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
L
lbrll9 yıl önce
cerablus operasyonu durdurulmalıdır
Komünist hede hödö. Vs. Menşei rus olan bu ideolojiyi bizzat ruslar yıkmıştır. Bu bizim salaklar da hala kömünizm diye atıp tutsunlar. Bir de bunlara göre devlet politikasında istesinler. Şaşırıyorum arkadaş ya.
L
lbrll9 yıl önce
vitor pereira kovulması hakkında konuştu
+ kovulmanız konusunda ne diyorsunuz? - şok oldum. haberi eşimle salça yaparken öğrendim. + pardon? salsa demek istediniz sanırım. - yok salça dedim. ankaradan istanbula dönerken ayaştan 2 kasa domates aldık. tam ayaş domatesinin mevsimi..biraz d… devamını gör
L
lbrll9 yıl önce
ben formatı bırakıyorum
tüm sözlük koskoca bir foruma dönüşmüşken, ekşi sözlük bile formatı tutturamıyorken, sözlükler internet dünyasının en dandik mekanları olmuşken ben formatı bırakıyorum millet. hadi hayırlı olsun. (bkz: sözlüklerin sözlük olduğu yıllar/#33685680)
L
lbrll9 yıl önce
kürt olsam muhtemelen ben de dağa çıkardım
eminim ki sözlükte bir çok kişi bu sözüme tepki verebilir ama öz eleştiri yaptığımda bu karar kaçınılmaz oluyor. ben ki karakter olarak ayrımcılığa ve ötekileştirmeye sonuna kadar karşı bir insanım ve bir Türk olarak boyunduruk altına girmemek, aşağ… devamını gör
L
lbrll9 yıl önce
sözlüğe veda
kimsenin pipisinde olmayan vedadır.
© copyright 2005 - 2026