bugün
- filenin sultanları yarı finalde8
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var6
- yazarların gizli gizli dinlediği şarkılar4
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- hep kaybeden tarafı savunmak4
- devlet bahçeli8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi10
- apo piçtir piç kalacak3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu6
- uçan adam sabri'ye ne oldu5
- kolları façalı bir kıza aşık olmak4
- habire1221
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- ellerim bos gonlum hos31
- bir bela geliyor8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı6
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi3
- dolandırıcı2
- sevgiliye yara izlerinin hikayesini anlatmak2
- arif kocabıyık16
- torpille bir yerlere gelenler5
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- kedilerin ruh hastası olması4
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- sarapci koala64
- ebgh'nin sözlüğün en orijinal yazarı olması3
- lahmacun9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- youtube daki bot trafiğini kim yönetiyor2
- trakyalı yazarlar6
- petek dinçöz2
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- kaan sezyum7
- tarkan2
- ay diyen erkek9
- boşnak olmak ister miydiniz5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası27
- basmane tren garı7
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- silvermist9
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- zeynep sude oktay2
- mazota zam geldi3
- endonezyalı kızlar2
- kamos3
- ismet gürbüz9
- müdavimi olunan bir barın ölmesi2

Almanya'nın yarısı vatan hainidir.
kime karşı, neye karşı?
Oldum olası bayern münih'liyim. Misal Manchester United, Bayern'le oynarken Münihi tutarsak vatan haini mi olacağız şimdi?

türkiye gibi ülkeden memnun olmayıp, arap gibi pis milletler içinde yaşamak için yanıp tutuşan insancıklardır. insanın siktir olun gidin diyesi geliyor.

(img:#1846381)
annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör

ilk hesabın namaz'dan sorulacagını bilen kızdır.gönül rahatlığıyla Allahın farz kıldığını yerine getirir.
çantasında genelde etek ve başörtü taşır.

harbiden lensin golünü niye vermedi anlamadım. bariz gol amk. hakem stad'dan çıkamayacağını anladı sanırım golü vermedi.

islamın tek bir şartı vardır o da "iyi insan olmak"tır. islamın şartı olarak lanse edilen maddeler sünniliğin şartlarıdır. ve mantık dışıdır. şimdi ben ibadetleri yerine getirmeyip iyi bir insan olsam yanacağımı söylüyor sünni kesim. çünkü ben farzla… devamını gör

kayın kelimesinin manasını biliyoruz ama ço üzerine yapılmış bir araştırmanın bulunmaması çok ilginç. Tez önerilerine eklenebilir. Araştırdım yök'ün tez merkezinde hakkında hiç bir tez yok.

türkiye'ye gelmesi durumunda memlekette iç savaş çıkmasına sebebiyet verecek sistem...(bkz:padişahlık sistemi)~mağrur olma rte senden büyük allah var~

çeşitli tepkilere neden olabilecek hadisedir.
-başkasına aşığım naciye.
+zaten bamyaydı hamit. bi boka yaramıyodu siktir git.
-ühüüü

Beşiktaş'ın kader maçı.
Kazanırsa gruptan çıkar aksi halde ver elini uefa.
Ayrıca işin güzel yanı gruptan çıkmak için napoli ve benficada köpek gibi kapışıcak eğer dinamo kievi yenersek. Çok zevkli olacak.

Komünist hede hödö. Vs. Menşei rus olan bu ideolojiyi bizzat ruslar yıkmıştır. Bu bizim salaklar da hala kömünizm diye atıp tutsunlar. Bir de bunlara göre devlet politikasında istesinler. Şaşırıyorum arkadaş ya.

+ kovulmanız konusunda ne diyorsunuz?
- şok oldum. haberi eşimle salça yaparken öğrendim.
+ pardon? salsa demek istediniz sanırım.
- yok salça dedim. ankaradan istanbula dönerken ayaştan 2 kasa domates aldık. tam ayaş domatesinin mevsimi..biraz d… devamını gör

tüm sözlük koskoca bir foruma dönüşmüşken, ekşi sözlük bile formatı tutturamıyorken, sözlükler internet dünyasının en dandik mekanları olmuşken ben formatı bırakıyorum millet. hadi hayırlı olsun.
(bkz: sözlüklerin sözlük olduğu yıllar/#33685680)

eminim ki sözlükte bir çok kişi bu sözüme tepki verebilir ama öz eleştiri yaptığımda bu karar kaçınılmaz oluyor.
ben ki karakter olarak ayrımcılığa ve ötekileştirmeye sonuna kadar karşı bir insanım ve bir Türk olarak boyunduruk altına girmemek, aşağ… devamını gör