bugün

entry'ler (88)

hababam sınıfı semra hoca

kriz yönetimi sıfır olan hocadır. O öğrencilerin anası babası zengin. At kapağı birine hayatını yaşa. Yok illa idealist olacak.

afrika'ya kurban bağışı furyası

söylenene göre afrika'da kurbanlık çok ucuzmuş. Yalan söylemiyorlarmış ama iyi kar getiren bir işmiş.

bana wp den yazdı

o yazdı hadi sen niye cevap verdin denilesi.

allah'ın sopasının olmaması

bana son iki gündür kendini hatırlatan mevzu. Hakikaten yokmuş. Beter ol kardeş.

sözlükte kavga etmek

cins cins tekliflerle gelenlerden iyidir ya kavga eden. görüyoruz yani neler dönüyor neler. üstten bakıp yazıp çizenler ohooo. hani marjinal bizdik dedirtiyor. bu durumlarda kavga yine en iyisi.

ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum

ben olmasam da olurdu dünya. oldu ve olacak zaten. hangi arzın talebiyim diye sorgulamayı bırakalı çok oldu. Anamla babamın 5 dakikalık zevkiyim sadece.

neden herkes aynı şeyi söylüyor

çünkü gerçektir muhtemelen. Zaten yalan olsa da dile dolandı bir kere o. artık gerçektir.

sözlükte kavga etmek

boşunda boşu iş.

memeleri füze gibi kadın

gençtir. yaşlandıkça aşağı bakar o memeler.

yıkaması en zor mutfak aracı

süzgeç ve rende. hep bir yerinde birşeyler kalıyor. belki biraz da yanık tencere.

adalet diye bir şey yoktur

yok varmış dün gördüm. Dünden beri kahkaya atıyorum arkadaşın haber vermesiyle birlikte.

rüzgarın yönünün terse dönmesi

düşmez kalkmaz bir allah. gün gelir horoz domalır tavuk gömer. olmaz deme o da olur. sıçtın cafer boşa uğraşma. bırak dağınık kalsın. Bu sigaramı sana yakıyorum. cncbxv

zall sözlüğü bizzat takip ediyor

takip etmesi önemli değil. yeter ki teklifle gelmesin. insan gibi yazıp siktiolup gidelim. O değil de zall sözlüğü satmamış mıydı?

değmeyecek konular için zaman harcamak

tek üzüldüğüm nokta bu. üç beş gün geçerim taşşağımı sonra ben bile hatırlamam. ama şu an gayet değiyor zaman harcaması. mesajlara bakıp bakıp gülüyorum. dgdbd

gelinen noktanın keyif vermesi

son iki gündür tam olarak böyleyim yalan yok. Siz ah aldınız ah. Umarım daha beter olursun. Küçük dağları sen yaratmıştın oysa ki. şimdi uğraş dur banane. ben elimde çekirdek izliyorum bütün olayları.

onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip

onca zorluk içinde olduğunu pek sanmıyorum. bir iki ağaca dalsa karnı doyuyor zaten. Onca boş vakti de var. muhtemelen siki daşşaana denk biriydi. o çizmeyecek de ben mi çizeceğim? bence biz onlardan daha acınası durumdayız "modern" dünyada.

çocukken zenginlik belirtisi sanılan şeyler

beslenme çantasında görülen muz.

twilight

oyuncularının bile saçma bulduğu seri.

yalnızlık

sizin beklentinize göre iyi veya kötü olabilecek hede. temas başımlısı biri için kötü, asosyal biri için belki iyi.

normal sözlükten gelenler için çalışma kampı

su bile vermeyin. çalışsın dursunlar.
© copyright 2005 - 2026