bugün
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek13
- atatürk'ün boyunun 164cm olması17
- chp kapatılsın kampanyası9
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri4
- araplar bizi sırtımızdan vurdu5
- sıkıntı vermeyen akraba4
- masklavi'nin düşünceleri18
- karamel4
- yeşil gözlü kız7
- chp'nin hali ne olacak46
- gammazlar çetesi16
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması4
- gavurlar niye müslüman olmuyor11
- olasılıkları içinden en kötüsünü seçmek4
- bisiklet marka tavsiyesi7
- trt makam aracıyla uyuşturucu taşınması2
- insan ilişkilerinden çıkarılmış en önemli ders3
- düşen ekmeğin yağlı yüzünün halıya denk gelmesi3
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler2
- kale3112 de olup true da olmayan ne var5
- atatürk'ün boyu3
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması7
- iran'ın benim boğazımı kapaması3
- katatespizartmasi17
- hoşlanılan kızla buluşmadan önce eskorta gitmek3
- çarpık demokrasi4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron18
- aydınlık dünyanın buğuları2
- otobüsün son seferini kaçırmak4
- sevgiliden ayrılınca spor salonuna yazılan erkek2
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz2
- türkiye komünist partisi2
- grok vs gemini vs chatgpt10
- sude sendromu5
- ciddi olunması gereken yerlerde gülme gelmesi2
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli12
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması6
- sedat pekmez43
- dam ittifakı5
- 24 haziran 2026 miami'ye 100 uzaylı inme ihtimali4
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama5
- cilgincapkin26
- nervio abla22
- muşlettin amca2
- düşünce akışını sözlere dökememek3
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın4
- anın görüntüsü16
- 10 haziran 2026 beşiktaş bahçeşehir basketbol maçı2
- aptal insan tarifi4
entry'ler (12)
Cuma günü müminler bayramıdır . Bünlerin en kıymetli olanlarından biridir. Bu günün bir cok ozellikten dolayı Kurban ve Ramazandan daha faziletli olduğu söylenir. Bazı özellikler şöyledir:
- Hazret-i Adem bu günde yaratıldı , bu günde yeryüzüne indi, bu günde vefat etti .
- Bu günde yapılan günahlarda , sevaplar hep iki katı olarak yazılır . En güzel ibadetler bu günde yapılır .
- Hazret-i Adem bu günde yaratıldı , bu günde yeryüzüne indi, bu günde vefat etti .
- Bu günde yapılan günahlarda , sevaplar hep iki katı olarak yazılır . En güzel ibadetler bu günde yapılır .
anneme ve babamdan benı namaza kaldırmaları ıcın rıca bulundum.
ezan okunur namaza kalkmam ıcın annem soyle bır mesaj atar:
-kızım ezan okundu namaz kılındı hadı sıra sende. sende kalk namazını kıl.
not : imam baban *
ezan okunur namaza kalkmam ıcın annem soyle bır mesaj atar:
-kızım ezan okundu namaz kılındı hadı sıra sende. sende kalk namazını kıl.
not : imam baban *
bır zamanlar hayatını paylaştıgın ve onunla hayaller kurdugun kişini bir anda hayatından çıkınca en cok ihtiyaç duyduğun edaları.
ben oktayı cok seviyorum ve gecelerı onsuz yatamıyorum.
okulda en cok kopya ceken öğrencıydim.
en büyük itirafımda eylem hocaya küfür eden bendim .
disilin dosyasını yırtanda bendim...
okulda en cok kopya ceken öğrencıydim.
en büyük itirafımda eylem hocaya küfür eden bendim .
disilin dosyasını yırtanda bendim...
sahuru mana ederek tum geceyı ayakta geçirip sabahtan aksam yemeği hazırlana kadar kaar gecen uykulu oruç tutma teknıgı . dah cok gencler ve kandını uyanık sananların yaptığı bir akım.
bedenın en cok yoruldugunda duydugu gudu. 5 fazı vardır, en cokk 4 faz onemlıdır kısının bu fazda yarı olum hale gectıgını solerler,
ben senınle bir gelecek düşündüm ama yeterı kadar öz verili davranmadın sen o yüzden bu ilişkiye bırbirimizi yıpratmadan son vermek istiorum . benden sonraki hayatında mutluluklar. inşallah mutlu olursun ...
corap ve ter kokusu sonucu kişinin ne yaptıgını unutup sadece bır anda surdan kurtulsam psikolojisıne burunmesi. kısaca ibadet yapip sevap kazanmak için gelinen kutsal mekandan daha fazla günah kazanıp sınirli olarak cıkmak. camiilere verilmeyen önemin en büyük göstergesi bence...
bir anda hayatına gırip tum hayatını alt ust edıp hıc bır sey olmadan hayatını surdurmektır sevgılıden ayrılmak. senın ne yaptıgını umursamadan sankı sana ınat daha ıcten nefes almak. sen uyuyamazken o doyasıya gozlerını kapatarak rahatlıga ermesı . senın ıcın ızdırapken onun ıcın gecıcı heves olmak. sankı bedevı gıbı collerrde susuz kalmaktır. beynin tamamen iflas edıp kalbın delıce hareketı. hiç bilmediğin bir mahallede delıce dolaşmak. kısaca şuan kimsenin bilmedıği ama benim çektiğim acinin adı sevgıliden ayrılmak...
uzun sure sonra gördüğüm sevgilimle geçirdiğim zamanın ,yazı yazarken uçlu kalemimim ucunun ,fındık toplarken verilen molanın , yalnızken ılk daldığım kalabalığın , nöbet cıkışı uyuya kaldığım arabanın yolunun hiç bitmesini istemem .
Babamın yaptığı kutsal görev. Küçük görünsede sorumluluğu en yüksek olan meslek grubu. Her tür insana, kışiliğe, topluma hitap eden önder insanlar.
Bedenın taddığı ilk acemı yağmur damlası. Yüreğinin ilk yüksek sesle haykırışı. Sanki gözlerinin hiç acılmıcak gıbi kapanması. Anlatması zor olan bir filmin ilk sahnesi gibidir ilk öpücük. Hatırladıkca ya ağlatır yada güldürür...