bugün
K
kuna6 yıl önce
16 kasım 2019 bursa depremi
Öyle diyolla benim bi bilgim yok ama ben açmasam da zaten sabah birileri açacak bu başlığı önceden bi amme hizmeti yapayım dedim.
K
kuna7 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
K
kuna7 yıl önce
yazarların oynadığı oyunlar
zaman geçirmek, boş zamanlarını eğlenerek harcamak için oynadığı oyunlar. çoğu zaman oyunların sözluk kadar bağımlılık yaptığı tespit edilmiştir. (bkz:transformice)
K
kuna8 yıl önce
halil inalcık
gelmiş geçmiş en iyi osmanlı tarihçisi denir. kitapları başlı başına bir belge olarak ele alınabilen şahıs. osmanlıyı en iyi tanıyan kişi. popüler tarihçilerin (bkz:murat bardakçı) adından söz ederken hocam dedikleri saygıda kusur etmedikleri yaşı ke… devamını gör
K
kuna9 yıl önce
herkes nickine yakışanı yapsın
Nicke gore bir seyler yapmaktir. (img:#1252180)
K
kuna9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kuna9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
K
kuna9 yıl önce
anın görüntüsü
K
kuna9 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
K
kuna9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
K
kuna9 yıl önce
tihulu
gora filminde "komutan logar bir cisim yaklasiyor efendim" repligiyle hafızalara kazınmıs; gözlüklü, kel kafalı cüce.
K
kuna9 yıl önce
entry görülme istatistiği hatası
Bi özellik eklediniz bari adam akıllı çalışsın. Entryme baktığımda 4000 görüntülenme vardı dakikalar sonra 5000 küsür oldu hemde saat 4de 190 online Yazarla.
K
kuna9 yıl önce
imkanınız olsa kiminle rakı içmek isterdiniz
imkan verilse karşılıklı rakı keyfine ve muhabbete varmak iin kimin olmasını isterdiniz. melisi istiyorum ben melisi.
K
kuna9 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
K
kuna9 yıl önce
anın görüntüsü
K
kuna9 yıl önce
geceye bir film karesi bırak
Sözlük yazarlarının bıraktıkları film kareleridir. (img:#1654765) se7en.
K
kuna9 yıl önce
gecenin screenshot u
`plague inc` adlı bilgisayar oyunundan. (img:#1156214)
K
kuna9 yıl önce
paranız olsa ne yapardınız
harcardım.
K
kuna9 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
K
kuna9 yıl önce
yazarların şu an içinde olmak istediği film
Inception. Uyurum belki en azından.
K
kuna9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
K
kuna9 yıl önce
gecenin screenshot u
`plague inc` adlı bilgisayar oyunundan. (img:#1156214)
K
kuna9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
K
kuna9 yıl önce
sevişmek istenen ünlüler
bir çok gencin hayallerini süsleyen ünlülerdir. (bkz: Emilie De Ravin)
© copyright 2005 - 2026