bugün
- habire1275
- ben geldim naneler13
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması33
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- sssilvermist22
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi10
- cilgincapkin13
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- lionel messi10
- anın görüntüsü17
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- ben senin yerinde olsam5
- bir ay çaylak olmak4
- en sevilen su markası3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- şu anda çalan şarkı2
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sözlükteki kavganın amacı5
- allah5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- mutlu ama uzak olsun3
- hiyeroglif dilleri2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sakız falı2
- suca suruklenen cocuk7
- her yazdığı artı oy alan yazar4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- temmuz6
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- aşık olmak2
- yorgun mermi13
- aslan3
- burhaniye6
- sokak köpeği3
- futbol6
entry'ler (41)
Pink floyd Brick In The Wall bence en iyisidir.
araya başkalarını sokan canı sıkılınca size dönen sevgilinin dönme ihtimalini düşünmektir. mide kaldırmaz tekrar başlamayı.
aç olan insandır. hızlıca karnını doyurmak isteyen insandır. normal olan insandır. (bkz: bkz ben makarnayı da kaşıkla yerim)
teoman türkiye' de bu işten en çok kazanan sanatçılardan birisi. albüm satışlarıda diğerlerine oranla hep iyi olmuştur. ayrıca teoman istanbul' un en varlıklı ailelerinden birinin oğlu. yani müzige başlarken de ihtiyacı yoktu.
belki aynı anda değilde toplamda 2 tane sevgilisi olan kızdır. saygı duyulacak kız da olabilir.
geneli en mükemmeli olsanızda bir süre sonra onlada yetinmedikleri için entry giremediğim özellikler.
emocore tarzının yükselen temsilcileri. sakın kim bunlar diye merak edip dinlemyin kotanıza yazıktır. baba paraları sağolsun.
yaz aylarında evde işsiz olan ergenlerin işsizlikten sürekli cinsel içerikli sitelerde dolaşmasının sonucu.
- çirkin kadın yoktur.
+ makyaj yapmayan kadın vardır.
+ makyaj yapmayan kadın vardır.
bizim evde sadece karafatmayla kalmayan kırkayak olsun örümcek olsun vs. her türlüsünü gece bulmak mümkün olan durum. (bkz: zoo)
uzun bir süre sevgiliye yettikten sonra sevgilinin şımarıp triplere girmesi durumudur. ilk başta niye yetiyordum? madem yetmiyordum neden başladın.
söylediği sevgilisiyle yatmadığını unutup sevgilisini kaybeden kızdır.
aldatılmaya mahkum erkek modelidir.
hayatının merkezine sakın koyma. onunla her şey güzel giderken bile arkadaşlarını ihmal etme. zira en ufak bir bozgunda arkadaşlarından da olursun.
tanıştığınız veya yıllardır bildiğiniz bi insanı eklediğinizde yaptığı paylaşımları görünce şok olmak ya da sırf kızsın diye tipine bile bakılmadan yüzlerce tanışalım mı çok güzelsin mesajları almak.
kelime : sempatik.
- ben neyim?
- gerizekalı?
- hayır be diğeri?
- ha.. aptal?
- uf salak..
- pas*
- ben neyim?
- gerizekalı?
- hayır be diğeri?
- ha.. aptal?
- uf salak..
- pas*
hababam sınıfı kadar güzel şeyler çıkaramayan yönetmenlerin oyuncuların kıskananların çamurlamasından başka birşey değil.
bir takım şeyleri içinde bitiremeyen insandır. kesinlikle sevgilinizse göndermemeniz gerekir.
karizmatikliğin kitabını yazmış kişi. konserlerinde baktığı taraftaki kızlar erir. birkaç kız kızılay starbucks'ta görüp şaşırmıştık, saçma sapan hareketlerimizi farketti sanırım. gözlerine 3 saniyeden uzun bakmamak gerek. (bkz: eridik)
çok hoş bir adam. hayran olmamak mümkün değil. konserlerindeki kendine özgü hareketleri hayranlık uyandırıyor. sıradışı kişilik. hiç imza alamadığım rock şarkıcısı.