bugün

entry'ler (41)

tüm zamanların en iyi rock şarkısı

Pink floyd Brick In The Wall bence en iyisidir.

pişman olup bir gün dönerse geri

araya başkalarını sokan canı sıkılınca size dönen sevgilinin dönme ihtimalini düşünmektir. mide kaldırmaz tekrar başlamayı.

pilavı kaşıkla yiyen insan

aç olan insandır. hızlıca karnını doyurmak isteyen insandır. normal olan insandır. (bkz: bkz ben makarnayı da kaşıkla yerim)

teoman çok kazansa müziği bırakmazdı

teoman türkiye' de bu işten en çok kazanan sanatçılardan birisi. albüm satışlarıda diğerlerine oranla hep iyi olmuştur. ayrıca teoman istanbul' un en varlıklı ailelerinden birinin oğlu. yani müzige başlarken de ihtiyacı yoktu.

iki tane sevgilisi olan kız

belki aynı anda değilde toplamda 2 tane sevgilisi olan kızdır. saygı duyulacak kız da olabilir.

kızların önem verdiği özellikler

geneli en mükemmeli olsanızda bir süre sonra onlada yetinmedikleri için entry giremediğim özellikler.

none shall return

emocore tarzının yükselen temsilcileri. sakın kim bunlar diye merak edip dinlemyin kotanıza yazıktır. baba paraları sağolsun.

sözlükte sürekli cinsel içerikli başlık açmak

yaz aylarında evde işsiz olan ergenlerin işsizlikten sürekli cinsel içerikli sitelerde dolaşmasının sonucu.

çirkin kadın yoktur diyene alternatif cevaplar

- çirkin kadın yoktur.
+ makyaj yapmayan kadın vardır.

gece yarısı halının üzerinde karafatma görmek

bizim evde sadece karafatmayla kalmayan kırkayak olsun örümcek olsun vs. her türlüsünü gece bulmak mümkün olan durum. (bkz: zoo)

sevgilinin bana istediklerimi veremiyorsun demesi

uzun bir süre sevgiliye yettikten sonra sevgilinin şımarıp triplere girmesi durumudur. ilk başta niye yetiyordum? madem yetmiyordum neden başladın.

sevgiliye ben gebeyim şakası yapan kız

söylediği sevgilisiyle yatmadığını unutup sevgilisini kaybeden kızdır.

kadınından hesap soramayan erkek

aldatılmaya mahkum erkek modelidir.

yeni aşık olmuş kişiye tavsiyeler

hayatının merkezine sakın koyma. onunla her şey güzel giderken bile arkadaşlarını ihmal etme. zira en ufak bir bozgunda arkadaşlarından da olursun.

facebook tan soğuma nedenleri

tanıştığınız veya yıllardır bildiğiniz bi insanı eklediğinizde yaptığı paylaşımları görünce şok olmak ya da sırf kızsın diye tipine bile bakılmadan yüzlerce tanışalım mı çok güzelsin mesajları almak.

tabu diyalogları

kelime : sempatik.
- ben neyim?
- gerizekalı?
- hayır be diğeri?
- ha.. aptal?
- uf salak..
- pas*

hababam sınıfı abartılmış balon bir film serisidir

hababam sınıfı kadar güzel şeyler çıkaramayan yönetmenlerin oyuncuların kıskananların çamurlamasından başka birşey değil.

eski sevgilisiyle görüşebilen insan

bir takım şeyleri içinde bitiremeyen insandır. kesinlikle sevgilinizse göndermemeniz gerekir.

uğur bal

karizmatikliğin kitabını yazmış kişi. konserlerinde baktığı taraftaki kızlar erir. birkaç kız kızılay starbucks'ta görüp şaşırmıştık, saçma sapan hareketlerimizi farketti sanırım. gözlerine 3 saniyeden uzun bakmamak gerek. (bkz: eridik)

deniz yılmaz

çok hoş bir adam. hayran olmamak mümkün değil. konserlerindeki kendine özgü hareketleri hayranlık uyandırıyor. sıradışı kişilik. hiç imza alamadığım rock şarkıcısı.
© copyright 2005 - 2026