bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması7
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük9
- gram altın8
- annesizlik4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak4
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- türk dizileri2
- hassas biri olmak2
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği4
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- evrim3
- chp'nin hali ne olacak33
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması3
- the boys vs invincible2
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- kaç gösteriyorum diyen kadının yaşını tahmin etmek2
- cinsel taciz6
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini8
- sizi en çok ne üzer2
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- kimseye borç vermeyen insan11
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- sedat pekmez24
- m r e r e c t o19
- en sevdiğiniz müzik türü10
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- matrix2
- star wars2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- yalnızlık4
- koca bulmak5
- satrançtaki en güçsüz taş3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- gocu27
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- türk kızının bumble da yazdığı erkek kriterleri2
- iran'dan israil'e tehdit3
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- tai lung11
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- ilgi manyağı olmak5
entry'ler (41)
Pink floyd Brick In The Wall bence en iyisidir.
araya başkalarını sokan canı sıkılınca size dönen sevgilinin dönme ihtimalini düşünmektir. mide kaldırmaz tekrar başlamayı.
aç olan insandır. hızlıca karnını doyurmak isteyen insandır. normal olan insandır. (bkz: bkz ben makarnayı da kaşıkla yerim)
teoman türkiye' de bu işten en çok kazanan sanatçılardan birisi. albüm satışlarıda diğerlerine oranla hep iyi olmuştur. ayrıca teoman istanbul' un en varlıklı ailelerinden birinin oğlu. yani müzige başlarken de ihtiyacı yoktu.
belki aynı anda değilde toplamda 2 tane sevgilisi olan kızdır. saygı duyulacak kız da olabilir.
geneli en mükemmeli olsanızda bir süre sonra onlada yetinmedikleri için entry giremediğim özellikler.
emocore tarzının yükselen temsilcileri. sakın kim bunlar diye merak edip dinlemyin kotanıza yazıktır. baba paraları sağolsun.
yaz aylarında evde işsiz olan ergenlerin işsizlikten sürekli cinsel içerikli sitelerde dolaşmasının sonucu.
- çirkin kadın yoktur.
+ makyaj yapmayan kadın vardır.
+ makyaj yapmayan kadın vardır.
bizim evde sadece karafatmayla kalmayan kırkayak olsun örümcek olsun vs. her türlüsünü gece bulmak mümkün olan durum. (bkz: zoo)
uzun bir süre sevgiliye yettikten sonra sevgilinin şımarıp triplere girmesi durumudur. ilk başta niye yetiyordum? madem yetmiyordum neden başladın.
söylediği sevgilisiyle yatmadığını unutup sevgilisini kaybeden kızdır.
aldatılmaya mahkum erkek modelidir.
hayatının merkezine sakın koyma. onunla her şey güzel giderken bile arkadaşlarını ihmal etme. zira en ufak bir bozgunda arkadaşlarından da olursun.
tanıştığınız veya yıllardır bildiğiniz bi insanı eklediğinizde yaptığı paylaşımları görünce şok olmak ya da sırf kızsın diye tipine bile bakılmadan yüzlerce tanışalım mı çok güzelsin mesajları almak.
kelime : sempatik.
- ben neyim?
- gerizekalı?
- hayır be diğeri?
- ha.. aptal?
- uf salak..
- pas*
- ben neyim?
- gerizekalı?
- hayır be diğeri?
- ha.. aptal?
- uf salak..
- pas*
hababam sınıfı kadar güzel şeyler çıkaramayan yönetmenlerin oyuncuların kıskananların çamurlamasından başka birşey değil.
bir takım şeyleri içinde bitiremeyen insandır. kesinlikle sevgilinizse göndermemeniz gerekir.
karizmatikliğin kitabını yazmış kişi. konserlerinde baktığı taraftaki kızlar erir. birkaç kız kızılay starbucks'ta görüp şaşırmıştık, saçma sapan hareketlerimizi farketti sanırım. gözlerine 3 saniyeden uzun bakmamak gerek. (bkz: eridik)
çok hoş bir adam. hayran olmamak mümkün değil. konserlerindeki kendine özgü hareketleri hayranlık uyandırıyor. sıradışı kişilik. hiç imza alamadığım rock şarkıcısı.