bugün

entry'ler (145)

sıkıntı

umarım istanbul'da su sıkıntısı yaşanmaz.

yasak

(bkz: yasak kardeşim yasak) .d.d.d

isviçre

hep bağımsız sürekli bağımsız.

suçluluk psikolojisi

çok farklı bir psikolojidir kendisi.

darlandım ulen

TürkNet'e Geçmeden önce sık sık bağıra bağıra söylediğim sözcüklerdi bunlar.
Sıkıntı, darlanmalar , sinir harbi vesaire. Gerçekten internetinden memnun olmayan ve benim gibi sinirlenmeden rahat rahat oyun oynamak isteyen varsa hiç düşünmeden TürkNet GigaFiber'e geçsin , rahat etsin .

kesinti

TürkNet sayesinde Deprem Bölgesinde internet kesintisi neredeyse hiç olmadığı kadar azdı. Özellikle iskenderun ve Hatay'a inşa ettikleri Hotspot Wifi Ağ bağlantıları sayesinde sorunsuzca insanlar iletişime devam ediyor. Hem Hızlı hem de yardımseverler.

249

TürkNet'in Gigafiber adında ki teknolojiyi bizlere sunarken istediği Tarife ücreti.
Bence gayet uygun, gayet hesaplı. Diğer operatörlerin istediği ücretten hem daha ucuz, hem de internet bağlantı hızı çok ama çok daha iyi.

devir

içinde Yaşadığımız bu Teknoloji Çağında , devir Hız devridir arkadaşlar.
Eğer TürkNet'iniz varsa ; Yaşadığımız bu hız devrine 1000 mbps'lik gigafiber download hızı ile harika şekilde uyum sağlarsınız. Aksi takdirde yavaş internet servisleri ile işiniz çok ama çok zor maalesef.

ttnet

türk telekom internet servisi samimi olarak söylüyorum boş, bomboş bir olay. donmalar, kasmalar, aniden faturaya ek ücret çıkartıp zam yapmalar. vesaireler.
şu taahhütname olayım olmasa idi çoktan türknet'e geçecektim. neyse az kaldı yakında bitecek bu ttnet'in çilesi.

gol

futbolda amaç .d.d.d.d

tepedeki çimenlik

severim , güzel şarkıdır.

değişik bir şey

farklıdır....

esrarengiz canavar

netflix'te yer alan, canavar temalı korku filmi. turk.net geçişimden sonra netflix'e daldım. bence gayet iyi. bir godzilla ya da king kong değil ama kendisini izletiyor.

en iyi yatırım

startup-1 gsyf gibi geleceği olan girişim sermayesi yatırım fonları olabilir.

girişimci

Develi'de Altın arayarak Ülkemize ciddi katkı sağlayan öksüt altın madeni sadece madencilere değil , Aynı zamanda Kooperatifler kurarak bölge kadınlarına da ekmek kapısı oluyor. Son derece güzel bir olay. Develi altın madeni'ni kapattırmak isteyenler belki utanırlar .

bütçe

devletimizin bütçesi maalesef açık veriyor, ekonomik kriz derinleşerek büyüyor.
böyle zor günlerde başta altın madenleri olmak üzere madenler çalışmalı ülke ekonomisine katkı sağlamalıdır. ancak birileri ekonomik kriz sürsün istercesine develi atlın madeni gibi madenleri kapattırmak istiyorlar. Çok acı bir olay.

yeni yıl

evet......

sürpriz

yumurta ehehehe.

altan

bilemiyorum altan .d.d.d.

100 mbps full limitsiz internet

eskidi bu tarifeler artık ama hala hepsinden en iyisi , hepsinden en hızlısı türknet gigafiber. 1000 mbps hızında internet sadece 139,90 'dan başlayan fiyatlarla TürkNet'ten daha hesaplısı yok.