bugün
- sözlük yazarlarının nude fotoğrafları26
- sahurdayız uludağ sözlük37
- en düşük emekli maaşı 7500 oldu25
- manyak olmaya karar verdim16
- lidyanetyyaaa15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız39
- madem ermenisin herkese vermelisin8
- güne bir karikatür bırak10
- kemal kılıçdaroğlu21
- bir sigara mı yaksak8
- nihat hatipoğlu'na sorulan zor soru22
- gavs neden dua edip doları düşürmüyor10
- leon filmi pedofili içerikli mi8
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi18
- tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi17
- kanal tedavimin röntgen görüntüsü12
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması17
- sinan oğan15
- karım başka erkekler ile yatabilir13
- özerklik türkiye'yi güçlendirecek8
- hastası olunan sözler14
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- en beğendiğiniz sözlük yazarı18
- çamaşırlarımı kendim ütüleyeceksem niye evleneyim9
- kocası buruşuk gömlek giyen kadın12
- yavuz ağıralioğlu42
- gelecekte beklenen icadlar19
- millet bahçelerinde kek ve limonata işi ne oldu10
- ülkemde kürt istemiyorum16
- erdoğan'ın diploması yok48
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası12
- südyen mi sütyen mi13
- ümit özdağ12
- başörtülüyü işe almayan kişiye 10 yıl hapis12
- şaka maka true'nun erik gibi kız olması8
- röportaj veren yaşlı adamı tartaklayan akp li10
- bale dünyanın en saçma sporudur14
- yalnizca deli yalnizca sair10
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması25
- dinlediği müzik kişinin kalitesini belirler mi16
- bodrum vs marmaris20
- 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz10
- ben allahın elçisiyim14
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları23
- fenerliler bir baksın17
- doğu perinçek12
- ince 100 bin imzayı tamamladı diyen kktroller12
- muharrem ince53
- anın görüntüsü15
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap9

entry'ler (145)
umarım istanbul'da su sıkıntısı yaşanmaz.
(bkz: yasak kardeşim yasak) .d.d.d
hep bağımsız sürekli bağımsız.
çok farklı bir psikolojidir kendisi.
TürkNet'e Geçmeden önce sık sık bağıra bağıra söylediğim sözcüklerdi bunlar.
Sıkıntı, darlanmalar , sinir harbi vesaire. Gerçekten internetinden memnun olmayan ve benim gibi sinirlenmeden rahat rahat oyun oynamak isteyen varsa hiç düşünmeden TürkNet GigaFiber'e geçsin , rahat etsin .
Sıkıntı, darlanmalar , sinir harbi vesaire. Gerçekten internetinden memnun olmayan ve benim gibi sinirlenmeden rahat rahat oyun oynamak isteyen varsa hiç düşünmeden TürkNet GigaFiber'e geçsin , rahat etsin .
TürkNet sayesinde Deprem Bölgesinde internet kesintisi neredeyse hiç olmadığı kadar azdı. Özellikle iskenderun ve Hatay'a inşa ettikleri Hotspot Wifi Ağ bağlantıları sayesinde sorunsuzca insanlar iletişime devam ediyor. Hem Hızlı hem de yardımseverler.
TürkNet'in Gigafiber adında ki teknolojiyi bizlere sunarken istediği Tarife ücreti.
Bence gayet uygun, gayet hesaplı. Diğer operatörlerin istediği ücretten hem daha ucuz, hem de internet bağlantı hızı çok ama çok daha iyi.
Bence gayet uygun, gayet hesaplı. Diğer operatörlerin istediği ücretten hem daha ucuz, hem de internet bağlantı hızı çok ama çok daha iyi.
içinde Yaşadığımız bu Teknoloji Çağında , devir Hız devridir arkadaşlar.
Eğer TürkNet'iniz varsa ; Yaşadığımız bu hız devrine 1000 mbps'lik gigafiber download hızı ile harika şekilde uyum sağlarsınız. Aksi takdirde yavaş internet servisleri ile işiniz çok ama çok zor maalesef.
Eğer TürkNet'iniz varsa ; Yaşadığımız bu hız devrine 1000 mbps'lik gigafiber download hızı ile harika şekilde uyum sağlarsınız. Aksi takdirde yavaş internet servisleri ile işiniz çok ama çok zor maalesef.
türk telekom internet servisi samimi olarak söylüyorum boş, bomboş bir olay. donmalar, kasmalar, aniden faturaya ek ücret çıkartıp zam yapmalar. vesaireler.
şu taahhütname olayım olmasa idi çoktan türknet'e geçecektim. neyse az kaldı yakında bitecek bu ttnet'in çilesi.
şu taahhütname olayım olmasa idi çoktan türknet'e geçecektim. neyse az kaldı yakında bitecek bu ttnet'in çilesi.
futbolda amaç .d.d.d.d
severim , güzel şarkıdır.
farklıdır....
netflix'te yer alan, canavar temalı korku filmi. turk.net geçişimden sonra netflix'e daldım. bence gayet iyi. bir godzilla ya da king kong değil ama kendisini izletiyor.
startup-1 gsyf gibi geleceği olan girişim sermayesi yatırım fonları olabilir.
Develi'de Altın arayarak Ülkemize ciddi katkı sağlayan öksüt altın madeni sadece madencilere değil , Aynı zamanda Kooperatifler kurarak bölge kadınlarına da ekmek kapısı oluyor. Son derece güzel bir olay. Develi altın madeni'ni kapattırmak isteyenler belki utanırlar .
devletimizin bütçesi maalesef açık veriyor, ekonomik kriz derinleşerek büyüyor.
böyle zor günlerde başta altın madenleri olmak üzere madenler çalışmalı ülke ekonomisine katkı sağlamalıdır. ancak birileri ekonomik kriz sürsün istercesine develi atlın madeni gibi madenleri kapattırmak istiyorlar. Çok acı bir olay.
böyle zor günlerde başta altın madenleri olmak üzere madenler çalışmalı ülke ekonomisine katkı sağlamalıdır. ancak birileri ekonomik kriz sürsün istercesine develi atlın madeni gibi madenleri kapattırmak istiyorlar. Çok acı bir olay.
yumurta ehehehe.
bilemiyorum altan .d.d.d.
eskidi bu tarifeler artık ama hala hepsinden en iyisi , hepsinden en hızlısı türknet gigafiber. 1000 mbps hızında internet sadece 139,90 'dan başlayan fiyatlarla TürkNet'ten daha hesaplısı yok.