bugün
K
konuyafransizim7 yıl önce
hoşlandığı kıza açılamayan erkeklere tavsiyeler
2 ya da bir sürü yolu vardır. iyi okuyun yazın bunları, bunlar her yerde bulunamayacak bilgiler olup, 36 yıllık jigolo müessesesini yutmuş yazar bilgileridir. kısacası; 1) 4 tuborg special içilecek ( cesaret açar ) 2) tekelden bir adet buzz ya da n… devamını gör
K
konuyafransizim7 yıl önce
yazarların ilişki durumlarını anlatan cümle
35 Yıl Sonra Garajdan Çıkan Sıfır Toros.
K
konuyafransizim8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
K
ruhi çenet
youtube koyduğu videolarla büyük bir eksiği kapatan adam. koyduğu videoların yabancı dilde muadilleri çok; fakat biz cahil piçler olarak sadece resimlerine bakabiliyoruz. o yüzden türkçe alt yazılı ya da türkçe dublajlı videolar değerli oluyor. eme… devamını gör
K
allah var mı
görmediği şeye inanmayanın sorusudur. inanana var , inanmayana yok ya da ölünce görürüz diye cevapla... cevapsız lan bu soru!
K
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
K
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
neden sevgilin yok
densiz insanlar tarafından sıkça sorulan boktan soru. sanane mınakoyim seni mi gerdi.
K
nasıl hissediyorsun
karşı taraf hastalandığında ya da üzgün olduğunda sorulan sorudur.
K
kitap yazacak olsanız ilk cümlesi
her gece bir sonra ki gecenin mazisi, bu sözü tekrarlayarak düşüyorum zamandan takvim yapraklarını.
K
en büyük yeteneğiniz
Hiçbir yeteneğimin olmamasıdır. Allah da bana böyle bir özellik lutfetmiştir. Hiçbir şeye yeteneğim yok. Ohh ne güzel..
K
yazarların bugüne kadar çalıştığı işler
izdivac programi gibi anketin kendisidir.
K
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
K
erkekler ne istiyor
Erkekler kadınlardan ne istiyor.. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz.!! Dedirten olaydır. Bilmukabele kadınlar içinde aynı durum söz konusudur.
K
nasıl hissediyorsun
K
nasıl hissediyorsun
K
nasıl hissediyorsun
K
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
K
sevilmemeye alışmak
"artık seni sevmiyorum" cümlesini farklı kişilerden 3-4 kere duymuş insanın içine düşeceği durumdur.
K
konuyafransizim9 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
K
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
K
neden uyumuyorsun
sözlük yazarlığından sonra en çok duyulan söz öbeği.
K
30 ağustos zafer bayramı
Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara ve… devamını gör
K
30 ağustos zafer bayramı
Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara ve… devamını gör
© copyright 2005 - 2026