bugün
K
kompulsif13 yıl önce
yazarların google koşu rekoru
47.3 sn sonuncu değilim lan, çok mutlu oldum. edit: affedersin bok gibi oyun, bildiğin saçmalık tüm engellere takılıp 47.3 yaptım, sonra 2 tanesine hiç takılmadım geçtim 47.5 yaptım. ben neden 20 saniye altına inemiyorum ki amk.
K
kompulsif13 yıl önce
yazarların google koşu rekoru
47.3 sn sonuncu değilim lan, çok mutlu oldum. edit: affedersin bok gibi oyun, bildiğin saçmalık tüm engellere takılıp 47.3 yaptım, sonra 2 tanesine hiç takılmadım geçtim 47.5 yaptım. ben neden 20 saniye altına inemiyorum ki amk.
K
kompulsif13 yıl önce
sizi neden alalım sorusuna verilecek cevaplar
K
kompulsif14 yıl önce
jose maria gutierrez hernandez
`real madrid`'te oynayan ve 31 ekim 1976 doğumlu orta saha oyuncusu. tam adı `José María gutierrez hernandez`'dir.
K
kompulsif14 yıl önce
jose maria gutierrez hernandez
`real madrid`'te oynayan ve 31 ekim 1976 doğumlu orta saha oyuncusu. tam adı `José María gutierrez hernandez`'dir.
K
kompulsif14 yıl önce
uludağ sözlük 1 nci helikopter game yarışması
zor bir oyun, böle ateş etmelisi falan olsa harcarım hepinizi. aha benim puanım:(img:#213786)
K
kompulsif14 yıl önce
uludağ sözlük 1 nci helikopter game yarışması
zor bir oyun, böle ateş etmelisi falan olsa harcarım hepinizi. aha benim puanım:(img:#213786)
K
kompulsif14 yıl önce
ricardo andrade quaresma bernardo
geleceğin figo'su gözüyle bakılan yıldız adayıyken barcelona'ya gitmiş,orada kadro zenginliği içerisinde kaybolmuş ve deco'nun transferi sırasında porto'ya verilmiştir.tarzı [bkz]cristiano ronaldo[/bkz]ya benzer yalnız futbol zekası biraz kıttır,olma… devamını gör
K
kompulsif14 yıl önce
sabri sarıoğlu vs cristiano ronaldo
(bkz:tom vs jerry) tom kovalar jerry kaçar.
K
kompulsif14 yıl önce
18 temmuz 2011 geleneksel haxball ligi
başlık parsellemenin böylesi. evet arkadaşlar tahminimce saat 23:00 - 23:30 yapılacağını tahmin ettiğim ligdir. Katılacak arkadaşlarla ile şimdiden görüşmelere başlamamız iyi olacaktır lige katılacakları ayarlamak adına.
K
kompulsif14 yıl önce
izmir
türkiye'nin üçüncü büyük şehri... yalnız en güzeli ve en medenisidir. daha da önemlisi memleketimdir.
K
kompulsif14 yıl önce
şikayet ettiğiniz hayat bir başkasının hayalidir
insanoğlu yaradılışı gereği hep fazlasını istediği için gözü önündekini görememesi fakat sahip olduğu hayatın bir başka insanın hayali olması durumudur. insanoğlu kıyası aşağı ile değil yukarı ile yapar. ancak demek istediğim şükürcü toplumculuk deği… devamını gör
K
kompulsif15 yıl önce
bir çöp adam bile çizemeyen çöp adam
resim sanatından nasibini almamış çöp adamdır. (img:#126007)
K
kompulsif15 yıl önce
yaran facebook iletileri
"arkadaşlar sokucam çete savaşları inviteyşınınıza ama, yeter.."
K
kompulsif15 yıl önce
alınmaması gereken riskler
alındığı takdirde ağır sonuçlarla karşılaşılabilecek risklerdir.
K
kompulsif15 yıl önce
türk telekom arena çimlerine sümküren ilk futbolcu
içinin tamamı sümükten oluşan yumuşakçalardan servet çetin'dir. deniz anası gibi birşey.
© copyright 2005 - 2026