bugün
- yalnızlık edebiyatı13
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- mavi göz7
- tai lung42
- gece vardiyası yazarlar4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü4
- en sevmediğin insan tipleri5
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- kahverengi gözlü olmak4
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- claudian clouds22
- yalnız ölmek4
- kitap kapakları3
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- beypazarı maden suyu2
- islam'ın hak dini olması6
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- eva murati2
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- anın görüntüsü25
- namazın amacı6
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- yardım istemeyene yardım etmek2
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- karı gibi erkek2
- uludağ itiraf10
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- friedrich hegel la bi cay icek12
- ikinci defa askere gitmek4
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- sözlük whatsapp grupları13
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- melissa vargas7
- askerde ahmet kaya dinleyen tip3
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- hoşlanılan kıza atılan mesajın sevgiliye gitmesi3
- filenin sultanları5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- sarapci koala47
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- bizim cacıklar2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
entry'ler (18)
acunun bu işi nasıl kabul ettiğini bilemediğimiz bir reklam.
erkeklerle aynı ofisi paylaştığında, erkeklerde duyduğu sesler karşısında yüksek sesle müzik dinleme isteği uyandıran kadındır.
o an turkcellden gelen koton da %70 e varan indirim mesajını okuyan kadındır.
seni yaka paça yatağa götürüp hızlıca soyduğu andır.
ile makus talih yine yaşanır. ''kapıyı çalmayı öğretmedi mi annen baban sana?'' diye sormak istersin ama o kişi kardeşindir ve zira sende bu zamana kadar, sınıf kapısı hariç hiç bir kapıyı çalarak içeri girmemişsindir.
son dakikaya kadar hiç bir iş yapmayan son dakikalarda tüm departmanlardaki kişilerden sözlü olarak gün raporu isteyen ama dinlemeyen patrondur. yani aslında demek ister ki hepiniz benimsiniz ben çıkın demeden bir yere gidemezsiniz.
vize almak için türkmenbaşının (cumhurbaşkanının) onayı gereken ve yaklaşık vize masrafı üç bin doları bulan, rivayetlere göre elektrik, su, doğal gaz ve internetin bedava olduğu söylenen ülkedir.
renklerine kurban olduğum, başarıları ile gurur duyduğum, maçlarını izlerken kendimden geçtiğim, ülkemi dünyada en güzel şekilde temsil etmiş ve eden takımımdır.
bir bardak daha çay koyayım mı denir, çay dökeyim mi? hangisi doğrudur? hep ikilemde kaldığım bir cümledir bu. hatta bir de ona benzer katmak fiili vardır ki onu hele nerede kullanacağımı hiç bilmem. ama güney kentlerimizde genelde katmak fiili kullanılır. sanırım bu durum bölgesel olarak değişiklik arz ediyor.
maaş ödeme günü geldiğinde sağdan soldan nakit borç para arayan imalatçıdır. teknolojiye ve kalite standartlarına ayak uydurması çok uzun zaman alan imalatçıdır. ar-ge, inovasyon ne bilmeyen imalatçıdır. iç piyasadaki rekabetten bunalmış imalatçıdır.
ihracatta, alınan siparişin hemen ardından gelen ödeme. candır o hayat verir insana.
aynı ismi taşımaktan, aynı mesleği yapmaktan, aynı fikirlere sahip olup beraber milleti alt etmekten keyif aldığım insan.
dedim ya la!
dedim ya la!
çok sevdiği diğer ihracatçı arkadaşlarıyla, halı sahada haşema ile maç yapan ihracatçı.
biri selçuk! dedi mi bakacağı yeri şaşıran güzide insan.
paylaşımlarının ne olduğuna bakmadan paylaşabilecek kadar paylaşımcı bir ihracatçıdır.
-herkesle oturmaman gereken,
-türk sanat müziği repertuarı gerektiren.
-türk sanat müziği repertuarı gerektiren.
efsanevi Pes spikerlerimiz. Bazen nerede ne diyeceklerini şaşırsalar da seviyoruz onları.
girdin mi çıkması en zor olan meslektir. Patronların her maaş günü yaklaştığında seni Amerikan Doları olarak gördüğü meslek.