bugün
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay9
- yeni parti tüzüğü2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- doğuda yaşayan yazarlar5
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- taksici muhabbeti2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- stres yönetimi6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı2
- scooter'a 6 kişi binmek2
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- josh hartnett2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- askerlik2
- gulmekicinyaratilmis11
- arkadaşlar ben güzel miyim5
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- okulda itaat2
- rüşvet5
- erotik şarkılar2
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- free ceuta2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- kylie minogue5
- gocu6
- true koş4
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- hepinizin agzina biber surcem5
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- din3
- tinder3
- don kişot2
- sıkıcı bir yazar olmak2
- mohamed salah ghaly11
- hamburgerin çok abartılması5
entry'ler (12)
kalitesini git gide bozmaya başlayan moda markası. yan marka ürünleri ise hiç alınmayacak cinsten o talep edilen etiket fiyatlarına. en azından yerli malı ekonomik yarar sağlanır insanda boşuna beklenti içine girmez.
kimi zaman olaylara yaklaşımı ile aşırı tepki gören ve bu gördüğü tepkiyi sonuna kadar hakeden kişi.
nerede olursak olalım yalnızlığımıza eşlik eden şair. bilge adam. kaybederken bulduran. içerken bir kadeh de onun için akıtmak üzümün kanını edeptendir.
ilk emek, ilk alın teri ile kazanılan paradır.
hiçbir unutulmaz üstünden yıllar dahi geçse.
kişi değerini iyi bilip bu kazanış biçimini hayatı boyunca devam ettirmelidir ki hep aynı tadı kimyayı versin.
hiçbir unutulmaz üstünden yıllar dahi geçse.
kişi değerini iyi bilip bu kazanış biçimini hayatı boyunca devam ettirmelidir ki hep aynı tadı kimyayı versin.
içinde bulunduğunuz durumların tercihlerini size bırakan, o durumları size getiren yada sizi onlara getiren yagane hayatın cilvesi diye adlandıralacak olandır.
kendisi ile en güzel şu ayette açıklık getirilmiştir:
yeryüzünde vuku bulan ve sizin başınıza gelen herhangi bir musibet yoktur ki, biz onu yaratmadan önce, bir kitapta yazılmış olmasın. şüphesiz bu, allaha göre kolaydır.
(hadid-22)
kendisi ile en güzel şu ayette açıklık getirilmiştir:
yeryüzünde vuku bulan ve sizin başınıza gelen herhangi bir musibet yoktur ki, biz onu yaratmadan önce, bir kitapta yazılmış olmasın. şüphesiz bu, allaha göre kolaydır.
(hadid-22)
hayatın her anlamında etrafındaki insanların önüne taş koymaları bu özelliğe dahildir.
olmaz, saçma, mümkün değil, sistem böyle, kurallar bunu gerektiriyor gibi kelimeler vazgeçilmezleri arasında yer alır. kendilerine vakti geldiğinde "yaptım oldu" demek adettendir.
olmaz, saçma, mümkün değil, sistem böyle, kurallar bunu gerektiriyor gibi kelimeler vazgeçilmezleri arasında yer alır. kendilerine vakti geldiğinde "yaptım oldu" demek adettendir.
özlemini bir nebze olsun azalması için bu eylemi yapan kızdır.
ayrıca aklı sıra başkasının orada olma ihtimalni de düşünerek işini sağlama alır.
ayrıca aklı sıra başkasının orada olma ihtimalni de düşünerek işini sağlama alır.
kahrı belanın taa kendisi olan insandır.
ya kabul edersin gönüllü yada o kabul ettirir size kendini bir şekilde. kısacası insanın kendi gibi asla kaçamayacağı, herşeyi bir çırpıda değiştiren kişidir.
ya kabul edersin gönüllü yada o kabul ettirir size kendini bir şekilde. kısacası insanın kendi gibi asla kaçamayacağı, herşeyi bir çırpıda değiştiren kişidir.
kimisine yol arkadaşıdır kimisine tatil.
insan eline aldın mı bir defa bir daha kolay kolay bırakamaz hele ki kendinden bişeylerde buluyorsa.
insan eline aldın mı bir defa bir daha kolay kolay bırakamaz hele ki kendinden bişeylerde buluyorsa.
sansüre uğrayan nadir sanatçılardan biridir.
yine de işini hakkıyla yapmaktadır tüm kısıtlamalara rağmen orası ayrıdır. daha sık görülmek istedir ekranlarda.
yine de işini hakkıyla yapmaktadır tüm kısıtlamalara rağmen orası ayrıdır. daha sık görülmek istedir ekranlarda.
durum betimlemesi konusunda kendisiyle yarışan fransız yazar.
beni arıyor, bulduğunda ise ben kaskatı, soğumuş, çatlamış, içi boşalmış, kırışmış olacağım. buz gibi bir gecedeki küçük bir çük gibi." paravanlar oyunundan.
beni arıyor, bulduğunda ise ben kaskatı, soğumuş, çatlamış, içi boşalmış, kırışmış olacağım. buz gibi bir gecedeki küçük bir çük gibi." paravanlar oyunundan.
demir takviyesi almaktır. genetik değilse dökülme demir eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. demir ve vitaminle destekler ve beslenmeye de dikkat ederseniz dökülmeyi azaltabilirsiniz. genetikse zorlamayın kelle iyice açılınca saç ektirirsiniz. o şampuanlar hep yalan.