bugün

entry'ler (33)

ekşi sözlük

an itibariyle yazarlık isteğimi kabul eden sözlüktür. 1 yıllık bekleyişin sonunda bu da oldu.

sakarya

önümüzde ki 3 gün boyunca kar yağışının hakim olacağı şehirdir. Mavi durakta karın tutmasını beklemekteyiz.

kapüşon takınca kendini ezio gibi hissetmek

altair abimiz dururken kendini ezio sanıyorsa çok ayıp eden kişidir.

türk kızını beğenmeyen mükemmel türk erkeği

aynı zaman da her kız becermeye çalışıp "hatun bakire olmazsa asla evlenmem" diyen erkektir. (bkz: tezat)

vatan bilgisayar

hafta içi alışveriş yapmanın pek mantıklı olmadığı mağazadır. zira 2 bilemedim 3 haftada bir tüm ürünlerde %25 indirime gitmektedir.

abd'nin malatya'ya asker yerleştirmesi

baya uzun bir süre incirlikte takılmıştı o askerler. Orada da pkk'yi nasıl destekledikleri malum. Bu sefer ne halt edecekler acaba ?

uzatmada attığı golle başı göğe eren ezik gs li

uzatmanın sanki bir lütuf olduğunu bize gösteren insanları ortaya çıkaran tespittir.uzatma yendik diye dövünek mi, gidip ölek, kafamızı kumamı gömek. kurallar çerçevesinde olan bir durum işte arkadaş. ligi öyle takip ettiğim de yok. sadece büyük takım taraftarı olan arkadaşlara laf atıyoruz gırgırına olay anında buraya geliyor. bunu geçiyor geçen sene 8. oldunuz eki eki muhabbetleri. bunun bir üst leveli 6-0 az daha zorlarsan 3-0'dan 4-3 kaybettiğimiz maça kadar gidecek.

akp nin memurlara maaş zammını hala vermemesi

bazılarının kendi düşüncelerinin tersini kabul ettirtmeye çalıştığını bize gösteren tespittir. Asıl yıllardır gördüğümüz iyi olur akp'den kötü olur takdiri ilahiye alıştırmaya çalıştıran siz değil misiniz ? iş kazalarını denetim yetersizliği değil allah'ın dediği olura getirende zaten siz değilsiniz.

facebook zaman tüneli

şu an geçiş yapmasamda ilerde feysbukun beni zorla içine çekecek olan zımbırtısıdır.

kadınların sarışın olma tutkusu

arz talep meselesinin sonucudur.

atacağı bomba elinde patlayan eylemci

o.ç eylemcidir. ilahi adaletin tokadını çok iyi yemiştir.

nickini vermek istemeyen uuser

ismiyle çok orjinal uuserdır. ne yazar ne çizer orasını bilmiyorum.

esra ceyda kardeşler

çok güzel reklam yapan kardeşlerdir. işlerin de iyi olduklarını bas bas bağırıyorlar. ürünlerini her yönden teşhir ederek müşterilerini kendilerine çekiyorlar bence.

vatan bilgisayar

yorumlarımı ısrarla sitelerinde yayınlamayan ucuza ürün veren mağazadır.

istanbul un fethinde gemiler karadan yürütülmedi

forum linkiyle tarihi çürütmeye çalışmaktır. internette birileri bir iki kelam yazdı diye onlar gerçek olacaksa işimiz var arkadaş.

yalan dünya

gülse birsel'in "olummm" demesi çok yapmacık gelen dizidir. açılay'da favorimdir. her role girebiliyor hatun.

tavla oynarken düşünen insan

ikinci oyuna hiç başlanmadan olay yerinden uzaklaşılması gereken oyuncudur.

ülkenin yarısının nefret ettiği başbakan

ülkenin diğer yarısının da sevdiği o yarımın içinde de yarısının tapınma derecesine vardırdığı başbakandır. (bkz: basbakan bizim icin adeta ikinci peygamberdir).

not : ben kendisinden haz etmeyen taraftayım.

dindar olmazsa tinerci olacak bir nesil

(bkz: düz mantık)

internet explorer 6

zamanında internete açılan yegane kapımızdı. şimdilerde ise "biz bunla nasıl nette geziyormuşuz yeav" dedirten tarayıcımızdır.
© copyright 2005 - 2026