bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- tutmayan başlık açma rehberi7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerlik anıları6
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez2
- silver ile evlenecek erkek53
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- titanikteki rose2
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- elinin içine hapşıran insan5
- üniversite2
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç tayfa6
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- az veren candan cok veren maldan5
- erecto dos andreas biraderitos2
- deccaliyet çağı6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sarapci koala59
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- usual bay bey biraderdir2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- ek hizmet binası2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- insan olmaya çeyrek kala8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
entry'ler (378)
1977 yılında Aydın/Nazilli ilçesine bağlı isabeyli belediye başkanıdır. 20 dönem belediye başkanlığı yapmış ayrıca başkanlık sürecinde Türkiye'de Adnan Menderesin ilk heykelini beldeye diktirmiştir. 1993 senesinde beylik tabancası ile intihar etmiş olup ölümü farklı senaryolara yol açmıştır. Dönemin Başbakanı olan Süleyman Demirel ile yakın arkadaştır. ismet sezgin ile de yakın arkadaş olarak bilinir.
Ayrıca döneminde Şırlan su markasını oluşturmuş fabrika kurmuştur.
Zeytinyağı fabrikası da bulunmaktadır.
Torunu olan aynı ismi taşıyan Ertuğrul Karadal 1990 doğumlu olan iş insanı fabrikayı işletmektedir.
Aydın bölgesinin adı bilinen sayılı ailelerinden olan karadal ailesinin bir üyesidir.
genç yaşta yaptıkları ile insanlara örnek olmuştur. sevilip sayılan bir iş insanıdır, ayrıca sanat ile ilgilenmekte sosyal medyada aktif durumdadır.
2021-2023 yıllarında tiktok videoları ile viral olmuş hesabı farklı nedenlerden dolayı kapatılmıştır.
Başarısı ve yetenekleri ile sevilir sayılır bir ünlü iş insanıdır.
Ayrıca ismi farklı bağlantılarla kötülenmiştir. 2022 yıllarında bir çok kez sorguya çekilmiş ifade vermiş hakkında mahkemeler açılmıştır. Mafya bağlantıları olduğu bilinmektedir. Tehdit, Kasten adam yaralama gibi adli kayıtları bulunmaktadır. Ailenin sevilen üyeliğinden çıkmıştır.
sedat peker, hakan fidan, süleyman soylu ile bağlantıları geçmişte olmuştur.
ergenekondan yargılanan akrabaları vardır.
Torunu olan aynı ismi taşıyan Ertuğrul Karadal 1990 doğumlu olan iş insanı fabrikayı işletmektedir.
Aydın bölgesinin adı bilinen sayılı ailelerinden olan karadal ailesinin bir üyesidir.
genç yaşta yaptıkları ile insanlara örnek olmuştur. sevilip sayılan bir iş insanıdır, ayrıca sanat ile ilgilenmekte sosyal medyada aktif durumdadır.
2021-2023 yıllarında tiktok videoları ile viral olmuş hesabı farklı nedenlerden dolayı kapatılmıştır.
Ayrıca ismi farklı bağlantılarla kötülenmiştir. 2022 yıllarında bir çok kez sorguya çekilmiş ifade vermiş hakkında mahkemeler açılmıştır. Mafya bağlantıları olduğu bilinmektedir. Tehdit, Kasten adam yaralama gibi adli kayıtları bulunmaktadır. Ailenin sevilen üyeliğinden çıkmıştır.
sedat peker, hakan fidan, süleyman soylu ile bağlantıları geçmişte olmuştur.
ergenekondan yargılanan akrabaları vardır.
ayrıca kara para aklama işlemler ile gizli kalmış ailedendir. ek bilgi *
1977 yılında Aydın/Nazilli ilçesine bağlı isabeyli belediye başkanıdır. 20 dönem belediye başkanlığı yapmış ayrıca başkanlık sürecinde Türkiye'de Adnan Menderesin ilk heykelini beldeye diktirmiştir. 1993 senesinde beylik tabancası ile intihar etmiş olup ölümü farklı senaryolara yol açmıştır. Dönemin Başbakanı olan Süleyman Demirel ile yakın arkadaştır. ismet sezgin ile de yakın arkadaş olarak bilinir.
Ayrıca ismi farklı bağlantılarla kötülenmiştir. 2022 yıllarında bir çok kez sorguya çekilmiş ifade vermiş hakkında mahkemeler açılmıştır. Mafya bağlantıları olduğu bilinmektedir. Tehdit, Kasten adam yaralama, silah kaçakçılığı gibi adli kayıtları bulunmaktadır. Ailenin sevilen üyeliğinden çıkmıştır.
Ayrıca ismi farklı bağlantılarla kötülenmiştir. 2022 yıllarında bir çok kez sorguya çekilmiş ifade vermiş hakkında mahkemeler açılmıştır. Mafya bağlantıları olduğu bilinmektedir. Tehdit, Kasten adam yaralama, silah kaçakçılığı gibi adli kayıtları bulunmaktadır. Ailenin sevilen üyeliğinden çıkmıştır.
büyü yaptılar bize bana hoca lazım ilm bilim bilen para istemeyen yardım edin isim verin *
vemcaine sprey her derdine deva en yakın eczaneden yapıştır geç.ama dikkat et yutma
en son 2017 de giriş yapmışım bu siteye. onu farkettim şimdi. en azından şifremi unutmamışım. onu da geçtim en azından hala ölmemişim * )
evet sevgili yazarlar. durum böyle. hepinizi bekliyorum düğüne. entry silinmezse adres detaylarını da editlerim. *
kardeşim ikisi de yararlıdır.bir kere geldik dünyaya. içiniz.
" çoktan a..dını koydular " koyardım
arabalardan neden nefret edesin ki ?
Yazarım derdimi kendime
Kaderin benle bu derdi ne lan !!!
Kaderin benle bu derdi ne lan !!!
yaşanmayan bir olayı yaşanmış gibi anlatıp sonra kendince inanmaktır. Sonu yok. Ortada olmayan birini yaratıp karşılıklı ağladığımız olmuştur.
genelde herkesin yaptığı, ama çekindiği eylemdir.
anlatmam. direk araba alırım altlarına. beraber içmeye gideriz falan yani.
yaşatmazlar adamı.
herşey tersine dönecek, kızlar erkeklere laf atacak. tecavüz edecek. taciz edecek. erkekler şikayetçi olacak.
sen kimsin be adam
kitap okuyorum mesela şöyle demiş yazar.
Seni ilk gördüğümde balkon kapısına yaslanmış, tozlu bir yola yatırmıştın gözlerini. Kimdi beklediğin bilmiyordum ama ben çıkmıştım karşına ve çok sonra anlamıştım beklenen olmadığımı. O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim. Ama ben misafirdim ve bir gün gidecektim. Önce kalbinden, sonra gözlerinden silinecektim. Bunu biliyor ve susuyordum hep. Bak işte, dilde duran dillenemiyor her zaman. Çok isterdim seninle ikimiz için kavga edebilmeyi. Çok isterdim gerçek sebeplerin “biz” olmasını. Ama öyle değildi işte. Sen, beklediğin gelmedi diye, ben beklediğin ben değilim diye isyan ettim hep. Sonrası o bildik son işte. Tek suçum, suçlarını saklamaktı. Seninse yüreğinde bütün olmazlara bir sığmak vardı.
Oluruna bıraktım seni; olmazların bende kaldı.
Depresyondayım sevgili yazarlar.
Seni ilk gördüğümde balkon kapısına yaslanmış, tozlu bir yola yatırmıştın gözlerini. Kimdi beklediğin bilmiyordum ama ben çıkmıştım karşına ve çok sonra anlamıştım beklenen olmadığımı. O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim. Ama ben misafirdim ve bir gün gidecektim. Önce kalbinden, sonra gözlerinden silinecektim. Bunu biliyor ve susuyordum hep. Bak işte, dilde duran dillenemiyor her zaman. Çok isterdim seninle ikimiz için kavga edebilmeyi. Çok isterdim gerçek sebeplerin “biz” olmasını. Ama öyle değildi işte. Sen, beklediğin gelmedi diye, ben beklediğin ben değilim diye isyan ettim hep. Sonrası o bildik son işte. Tek suçum, suçlarını saklamaktı. Seninse yüreğinde bütün olmazlara bir sığmak vardı.
Oluruna bıraktım seni; olmazların bende kaldı.
Depresyondayım sevgili yazarlar.
cüzdanı göstermektir.