bugün
- bir evlilik ne zaman bitmeli8
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması8
- arda güler11
- dördüncü murad8
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil41
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer18
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi13
- anın görüntüsü11
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız12
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (372)
evet sevgili yazarlar. durum böyle. hepinizi bekliyorum düğüne. entry silinmezse adres detaylarını da editlerim. *
kardeşim ikisi de yararlıdır.bir kere geldik dünyaya. içiniz.
" çoktan a..dını koydular " koyardım
arabalardan neden nefret edesin ki ?
Yazarım derdimi kendime
Kaderin benle bu derdi ne lan !!!
Kaderin benle bu derdi ne lan !!!
yaşanmayan bir olayı yaşanmış gibi anlatıp sonra kendince inanmaktır. Sonu yok. Ortada olmayan birini yaratıp karşılıklı ağladığımız olmuştur.
genelde herkesin yaptığı, ama çekindiği eylemdir.
anlatmam. direk araba alırım altlarına. beraber içmeye gideriz falan yani.
yaşatmazlar adamı.
herşey tersine dönecek, kızlar erkeklere laf atacak. tecavüz edecek. taciz edecek. erkekler şikayetçi olacak.
sen kimsin be adam
kitap okuyorum mesela şöyle demiş yazar.
Seni ilk gördüğümde balkon kapısına yaslanmış, tozlu bir yola yatırmıştın gözlerini. Kimdi beklediğin bilmiyordum ama ben çıkmıştım karşına ve çok sonra anlamıştım beklenen olmadığımı. O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim. Ama ben misafirdim ve bir gün gidecektim. Önce kalbinden, sonra gözlerinden silinecektim. Bunu biliyor ve susuyordum hep. Bak işte, dilde duran dillenemiyor her zaman. Çok isterdim seninle ikimiz için kavga edebilmeyi. Çok isterdim gerçek sebeplerin “biz” olmasını. Ama öyle değildi işte. Sen, beklediğin gelmedi diye, ben beklediğin ben değilim diye isyan ettim hep. Sonrası o bildik son işte. Tek suçum, suçlarını saklamaktı. Seninse yüreğinde bütün olmazlara bir sığmak vardı.
Oluruna bıraktım seni; olmazların bende kaldı.
Depresyondayım sevgili yazarlar.
Seni ilk gördüğümde balkon kapısına yaslanmış, tozlu bir yola yatırmıştın gözlerini. Kimdi beklediğin bilmiyordum ama ben çıkmıştım karşına ve çok sonra anlamıştım beklenen olmadığımı. O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim. Ama ben misafirdim ve bir gün gidecektim. Önce kalbinden, sonra gözlerinden silinecektim. Bunu biliyor ve susuyordum hep. Bak işte, dilde duran dillenemiyor her zaman. Çok isterdim seninle ikimiz için kavga edebilmeyi. Çok isterdim gerçek sebeplerin “biz” olmasını. Ama öyle değildi işte. Sen, beklediğin gelmedi diye, ben beklediğin ben değilim diye isyan ettim hep. Sonrası o bildik son işte. Tek suçum, suçlarını saklamaktı. Seninse yüreğinde bütün olmazlara bir sığmak vardı.
Oluruna bıraktım seni; olmazların bende kaldı.
Depresyondayım sevgili yazarlar.
cüzdanı göstermektir.
Ağrı dağının kemikten oluştuğunun kanıtıdır.
uyutmaz adamı.
bütün yazarları bu yaz kuşadasına davet ediyorum. açık ve net. Alkol, kalacak yer, yemek+sigorta şirketim tarafından karşılanacaktır. başvuruları aşağıya alalım.
şerefsizin şerefi mi olur ? üzerine sigara mı yakılır ? ayıptır. kendi şerefinize için
her türk gencinin yapması gereken varsayılan fakat son zamanlar da yapmaya elveriş sağlamayan yani aile'si bile göndermemektedir. nasıl olsa bedelli çıkar denilir. ne parayla ne mülkle alakası vardır. insani değerler gözaltında bulundurularak onca yıl besleyip büyütülen çocuğun iki çakal uğruna şehit olmasına göz yumamamaktır. Kıyamamaktır.
kaç asit bu zeytinyağı ?