bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kız troller6
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- çöp yanına torbada bırakılan kitaplar2
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- yazarların anlık durumları9
- çocuklar niye sünnet edilir7
- avokado yiyen insan8
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- mafya kızı olma isteği6
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- boğaz ağrısı7
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- feminen erkek davranışları6
- eurovision song contest asia4
- tayt vs mini etek5
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- özel sektör de çalışmak11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- feminizm2
- şeker hastalığı9
- galatasaray büyüklüğü14
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- kalabalığı seviyor musunuz5
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- pontiac firebird2
- arkadaşlar bakar mısınız14
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
entry'ler (187)
taktik gerektirir. aşık olunan kişinin ilgisini çekecek eylemlerde bulunmak lazım. hoşlandığı şeyleri öğrenip onlar üzerinden gitmekte fayda var.
sevişirken zaman durur o nedenle saat artık ihtiyaçtan çıkan bir araçtır ve çıkarılıp bir köşeye konmalıdır.
gri.
insanların tek rengi vardır o da gridir. ne beyaz kadar saftırlar ne de siyah kadar karanlıktırlar.
insanların tek rengi vardır o da gridir. ne beyaz kadar saftırlar ne de siyah kadar karanlıktırlar.
müslüm gürses - meselem.
süper bir acun planıyla ahmet dursun gitmiştir. midesindeki sorun ne lan? merve'nin karşısına çıkıp farazi sms ile gitse daha inandırıcı olurdu.
(bkz: survivorda yaşanan oyunlar)
(bkz: survivorda yaşanan oyunlar)
bunu soyduktan sonra da sızılı bir tatlı kaşınması vardır, değişik bir haz verir.
isimleri bir türlü doğru telaffuz edilemeyen erkeklerdir. saçma esprilere maruz kalırlar. oysaki fonetiği ne hoş bir isimdir.
insanların birinci olanın hala halk tarafından sms atılarak seçildiğini düşündükleri yarışma. oyun içinde oyun döndürerek reyting kazandıran ama bir o kadar da bu hafta ne kurgulamışlar diye merak ettirerek kendini izlettiren yarışma.
duygunun adadan gitmesi iyi oldu. kendisiyle iki haftalık bir sözleşme imzaladılar herhalde. yarın öbür gün bir dizide ya da program sunarken görürüz kendisini. bir de turabi giderse adadan daha da izlenebilir hale gelecektir yarışma. ortamın kızışması adına asla olamaz o da ayrı bir durumdur.
duygunun adadan gitmesi iyi oldu. kendisiyle iki haftalık bir sözleşme imzaladılar herhalde. yarın öbür gün bir dizide ya da program sunarken görürüz kendisini. bir de turabi giderse adadan daha da izlenebilir hale gelecektir yarışma. ortamın kızışması adına asla olamaz o da ayrı bir durumdur.
küçükse kabul olandır. meme kadar büyükse olmaz o iş.
mazda RX-7, siyah olsun bir de.
içeriği ve anlattıklarına rağmen, oscar'a aday olup fazla şişirilmesiyle inanılmaz tezat düşen film. ortada iyi aktörlük var o kadar.
bir aktörün bulunduğu ortamdaki tutunma hikayesi ve iç psikolojisi ancak bu kadar sıkıcı anlatılabilir.
michael keaton açısından bakarsak son dönemde oyunculuğu adına en iyi performans gösterdiği film olmuş. robocop(2014) ve nfs de rezaletti.
bir aktörün bulunduğu ortamdaki tutunma hikayesi ve iç psikolojisi ancak bu kadar sıkıcı anlatılabilir.
michael keaton açısından bakarsak son dönemde oyunculuğu adına en iyi performans gösterdiği film olmuş. robocop(2014) ve nfs de rezaletti.
telefondan tek şikayetim bildiri seslerinin çok az şekilde çıkması. ne yaptım ettim sesi arttıramadım. yeni güncelle bu sorun düzelirse çok mesut edecektir.
amacına ulaşamayıp hikaye oluşturan erkeklerdir. yoksa ortam hazır, kız da eve gelmeyi kabul etmiş; kaçarı yok sevişmek lazımdır.
"uçurtma avcısı" ve "bin muhteşem güneş" ile harikalar yaratan ama son kitabı "ve dağlar yankılandı" ile hüsrana uğratan afgan yazardır.
take me to church.
hobbit: battle of five armies.
kitabı okumamış biri olarak oldukça beğendim.
kitabı okumamış biri olarak oldukça beğendim.
neden sürekli sinyal verip, ondan sonra da sen yanlış anlamışsın beni ayağına yatıyorsunuz? amacınız sadece beğenilmek ve pohpohlanmak mı?
karısının donsuz dolaşmasına engel olan erkektir.
#mastürbasyonumadokunma hashtagi ile destek verilebilir.