bugün
- ekşi sözlük12
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- zeki olmanın avantajları4
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- kavga yok mu ya5
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- giysi fiyatlarının uçması12
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- twin peaks3
- vedat muriqi6
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- beni neden sevmedin3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- aleksey batrakov14
- ben geldim kerkenezler19
- anne pizzası10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- dinci ve müslüman kavramları8
- yenilgisiz tek şampiyon5
- geceye bir şarkı bırak11
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- fenerbahçe17
- arkadaşlar hoşçakalın3
- şoförün yan koltuğu4
- barış alper yılmaz3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- putin türkmüş11
- ismail kartal'ın kovulması3
- karpuzcu libos panda3
- zorunlu eğitim12
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- yar deyince kalem elden neden düşer3
entry'ler (187)
taktik gerektirir. aşık olunan kişinin ilgisini çekecek eylemlerde bulunmak lazım. hoşlandığı şeyleri öğrenip onlar üzerinden gitmekte fayda var.
sevişirken zaman durur o nedenle saat artık ihtiyaçtan çıkan bir araçtır ve çıkarılıp bir köşeye konmalıdır.
gri.
insanların tek rengi vardır o da gridir. ne beyaz kadar saftırlar ne de siyah kadar karanlıktırlar.
insanların tek rengi vardır o da gridir. ne beyaz kadar saftırlar ne de siyah kadar karanlıktırlar.
müslüm gürses - meselem.
süper bir acun planıyla ahmet dursun gitmiştir. midesindeki sorun ne lan? merve'nin karşısına çıkıp farazi sms ile gitse daha inandırıcı olurdu.
(bkz: survivorda yaşanan oyunlar)
(bkz: survivorda yaşanan oyunlar)
bunu soyduktan sonra da sızılı bir tatlı kaşınması vardır, değişik bir haz verir.
isimleri bir türlü doğru telaffuz edilemeyen erkeklerdir. saçma esprilere maruz kalırlar. oysaki fonetiği ne hoş bir isimdir.
insanların birinci olanın hala halk tarafından sms atılarak seçildiğini düşündükleri yarışma. oyun içinde oyun döndürerek reyting kazandıran ama bir o kadar da bu hafta ne kurgulamışlar diye merak ettirerek kendini izlettiren yarışma.
duygunun adadan gitmesi iyi oldu. kendisiyle iki haftalık bir sözleşme imzaladılar herhalde. yarın öbür gün bir dizide ya da program sunarken görürüz kendisini. bir de turabi giderse adadan daha da izlenebilir hale gelecektir yarışma. ortamın kızışması adına asla olamaz o da ayrı bir durumdur.
duygunun adadan gitmesi iyi oldu. kendisiyle iki haftalık bir sözleşme imzaladılar herhalde. yarın öbür gün bir dizide ya da program sunarken görürüz kendisini. bir de turabi giderse adadan daha da izlenebilir hale gelecektir yarışma. ortamın kızışması adına asla olamaz o da ayrı bir durumdur.
küçükse kabul olandır. meme kadar büyükse olmaz o iş.
mazda RX-7, siyah olsun bir de.
içeriği ve anlattıklarına rağmen, oscar'a aday olup fazla şişirilmesiyle inanılmaz tezat düşen film. ortada iyi aktörlük var o kadar.
bir aktörün bulunduğu ortamdaki tutunma hikayesi ve iç psikolojisi ancak bu kadar sıkıcı anlatılabilir.
michael keaton açısından bakarsak son dönemde oyunculuğu adına en iyi performans gösterdiği film olmuş. robocop(2014) ve nfs de rezaletti.
bir aktörün bulunduğu ortamdaki tutunma hikayesi ve iç psikolojisi ancak bu kadar sıkıcı anlatılabilir.
michael keaton açısından bakarsak son dönemde oyunculuğu adına en iyi performans gösterdiği film olmuş. robocop(2014) ve nfs de rezaletti.
telefondan tek şikayetim bildiri seslerinin çok az şekilde çıkması. ne yaptım ettim sesi arttıramadım. yeni güncelle bu sorun düzelirse çok mesut edecektir.
amacına ulaşamayıp hikaye oluşturan erkeklerdir. yoksa ortam hazır, kız da eve gelmeyi kabul etmiş; kaçarı yok sevişmek lazımdır.
"uçurtma avcısı" ve "bin muhteşem güneş" ile harikalar yaratan ama son kitabı "ve dağlar yankılandı" ile hüsrana uğratan afgan yazardır.
take me to church.
hobbit: battle of five armies.
kitabı okumamış biri olarak oldukça beğendim.
kitabı okumamış biri olarak oldukça beğendim.
neden sürekli sinyal verip, ondan sonra da sen yanlış anlamışsın beni ayağına yatıyorsunuz? amacınız sadece beğenilmek ve pohpohlanmak mı?
karısının donsuz dolaşmasına engel olan erkektir.
#mastürbasyonumadokunma hashtagi ile destek verilebilir.