bugün
- yenilgisiz tek şampiyon3
- dinci ve müslüman kavramları8
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- anne pizzası10
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek5
- pkk övücülerinin hadlerini fazla fazla aşması2
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- sözlükteki kankacı yazarlar2
- motoru olan kaslı çocuk3
- nervio hamferdi12
- temel reis2
- 2008 bütçe görüşmeleri2
- sporcu motorcu müzisyen uzun boylu olmayan erkek3
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- aşık olduğunuz yazarın başkasını artılaması2
- putin türkmüş11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- serin günde balkonda kahve içip dağları izlemek2
- ayakları çirkin kadının ortopedi doktoruna gitmesi2
- usual bay birader bey2
- dilim ekmek pizzası3
- osuruktan şiirler41
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- ciguli2
- kendine sarılmak3
- türk vatandaşları türktür9
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- true'nin libidosu neden yüksek7
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin acile kaldırılması9
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- selam sözlük2
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- yaşlılar2
- bencillik3
- akşam yemeği2
- uludağ sözlük evreni13
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- zorunlu eğitim10
- tulumba tatlısı8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- her şeyi hatırlayan insan4
entry'ler (187)
taktik gerektirir. aşık olunan kişinin ilgisini çekecek eylemlerde bulunmak lazım. hoşlandığı şeyleri öğrenip onlar üzerinden gitmekte fayda var.
sevişirken zaman durur o nedenle saat artık ihtiyaçtan çıkan bir araçtır ve çıkarılıp bir köşeye konmalıdır.
gri.
insanların tek rengi vardır o da gridir. ne beyaz kadar saftırlar ne de siyah kadar karanlıktırlar.
insanların tek rengi vardır o da gridir. ne beyaz kadar saftırlar ne de siyah kadar karanlıktırlar.
müslüm gürses - meselem.
süper bir acun planıyla ahmet dursun gitmiştir. midesindeki sorun ne lan? merve'nin karşısına çıkıp farazi sms ile gitse daha inandırıcı olurdu.
(bkz: survivorda yaşanan oyunlar)
(bkz: survivorda yaşanan oyunlar)
bunu soyduktan sonra da sızılı bir tatlı kaşınması vardır, değişik bir haz verir.
isimleri bir türlü doğru telaffuz edilemeyen erkeklerdir. saçma esprilere maruz kalırlar. oysaki fonetiği ne hoş bir isimdir.
insanların birinci olanın hala halk tarafından sms atılarak seçildiğini düşündükleri yarışma. oyun içinde oyun döndürerek reyting kazandıran ama bir o kadar da bu hafta ne kurgulamışlar diye merak ettirerek kendini izlettiren yarışma.
duygunun adadan gitmesi iyi oldu. kendisiyle iki haftalık bir sözleşme imzaladılar herhalde. yarın öbür gün bir dizide ya da program sunarken görürüz kendisini. bir de turabi giderse adadan daha da izlenebilir hale gelecektir yarışma. ortamın kızışması adına asla olamaz o da ayrı bir durumdur.
duygunun adadan gitmesi iyi oldu. kendisiyle iki haftalık bir sözleşme imzaladılar herhalde. yarın öbür gün bir dizide ya da program sunarken görürüz kendisini. bir de turabi giderse adadan daha da izlenebilir hale gelecektir yarışma. ortamın kızışması adına asla olamaz o da ayrı bir durumdur.
küçükse kabul olandır. meme kadar büyükse olmaz o iş.
mazda RX-7, siyah olsun bir de.
içeriği ve anlattıklarına rağmen, oscar'a aday olup fazla şişirilmesiyle inanılmaz tezat düşen film. ortada iyi aktörlük var o kadar.
bir aktörün bulunduğu ortamdaki tutunma hikayesi ve iç psikolojisi ancak bu kadar sıkıcı anlatılabilir.
michael keaton açısından bakarsak son dönemde oyunculuğu adına en iyi performans gösterdiği film olmuş. robocop(2014) ve nfs de rezaletti.
bir aktörün bulunduğu ortamdaki tutunma hikayesi ve iç psikolojisi ancak bu kadar sıkıcı anlatılabilir.
michael keaton açısından bakarsak son dönemde oyunculuğu adına en iyi performans gösterdiği film olmuş. robocop(2014) ve nfs de rezaletti.
telefondan tek şikayetim bildiri seslerinin çok az şekilde çıkması. ne yaptım ettim sesi arttıramadım. yeni güncelle bu sorun düzelirse çok mesut edecektir.
amacına ulaşamayıp hikaye oluşturan erkeklerdir. yoksa ortam hazır, kız da eve gelmeyi kabul etmiş; kaçarı yok sevişmek lazımdır.
"uçurtma avcısı" ve "bin muhteşem güneş" ile harikalar yaratan ama son kitabı "ve dağlar yankılandı" ile hüsrana uğratan afgan yazardır.
take me to church.
hobbit: battle of five armies.
kitabı okumamış biri olarak oldukça beğendim.
kitabı okumamış biri olarak oldukça beğendim.
neden sürekli sinyal verip, ondan sonra da sen yanlış anlamışsın beni ayağına yatıyorsunuz? amacınız sadece beğenilmek ve pohpohlanmak mı?
karısının donsuz dolaşmasına engel olan erkektir.
#mastürbasyonumadokunma hashtagi ile destek verilebilir.