bugün
K
kertenkere13 yıl önce
adanalı ronaldo
naber ronaldo diyen birine god diyebilecek kadar türkçe ingilizce portekizce dil bilgisine sahiptpr. (vid:#76154)
K
kertenkere14 yıl önce
oussama assaidi
galatasaray ile anlaşmak için istanbul'a gelen heerenveen'li futbolcu. kendisi 23 yaşında faslıdır.
K
kertenkere14 yıl önce
adil kullanım kotası
ttnet tarafından 15 gb olarak ayarlanmış komik sınırdır. ben 1 mb bağlantıyla mininovanın tozunu attırırken 8 mb ver bana, 1mb ile ayda en az 50 gb indiren adama ayda sadece 15 indir, geçersen hızını 512kbs'ye~dünyada bizden başka bir yerde yoktur h… devamını gör
K
kertenkere14 yıl önce
adil kullanım kotası
ttnet tarafından 15 gb olarak ayarlanmış komik sınırdır. ben 1 mb bağlantıyla mininovanın tozunu attırırken 8 mb ver bana, 1mb ile ayda en az 50 gb indiren adama ayda sadece 15 indir, geçersen hızını 512kbs'ye~dünyada bizden başka bir yerde yoktur h… devamını gör
K
kertenkere14 yıl önce
adil kullanım kotası
© copyright 2005 - 2026