bugün
- true denilen yazar18
- diyanetin abd'deki villaları15
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi9
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn9
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- babanın ölmesi2
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- yaz3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- erkeksii bayan buse2
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- yahudi madalyası almış gürcü2
- abd milli futbol takımı4
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens3
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi2
- 2026 abd kanada meksika dünya kupası3
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek12
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler15
- barış yarkadaş5
- yılan2
- susma sustukça sıra sana gelecek2
- kötü biri olduğunu bilmek7
- psikiyatristin size soğuk davranması3
- üniversite okuyarak başarılı olacağına inanmak2
- bu doru2
- chp'nin hali ne olacak50
- insanlığa katkısı olmayan üniversite mezunu2
- zengin kaltakları2
- onlar insan değil müşteri2
- en iyi antidepresan8
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kpss nin aranmadığı memuriyetler2
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- zaman baba12
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kilo vermenin çok zor olması2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- ona bir şey söyle13
- cilgincapkin220
- arkadaşlar nasılsınız6
- 95b vs 85d2
- acıkmamak için öneriler5
entry'ler (23)
Arkadaşlarımdan duyduğum ve çağırıldıgim iştir. Sanırım para kazandırıyor bu eğer bir fikriniz varsa söyler misiniz?
Tipik öğrenci yiyeceğidir. Sefilliğin tescil edildiği muhteşem ikili.
Türkçe'nin katledilmesine olanak sağlayan bir mallıktır. Özetilik ve havalı olma çabası vardır. Dışardan bakılınca papağandan farkları yoktur.
Belediyenin tutmuş olduğu aylık maaş sistemiyle çalışan uyandırma servisidir. Sabah sabah söverek önceki günün stresi atılır, uykulu bir günemerhaba denir.
Cemal Süreya'nın şiirleri yoğunluk, anlam ve şiirin herkese göre farklı anlaşılmasını sağlayan bir şiir diliyle yazmıştır. Sosyal ağlardan kastın Twitter'dan örnek vereceksen de yanılmış olursun. Evet diğer şairler de gerektiği önemi görmelidir. Ama 2.yeni akımında güzel şiir insanlarını yermen yanlış fikrimce
Şanssız bir insanın talihsizliğidir. Islandıktan sonra gelişi güzel söver keşke hava durumuna baksaydım diyen insan tiplemesi. Sucuğa döner .
Amk sözü bir çok ifadeye karşılık gelen kısa ve öz bir sözcüktür. Her cümlenin sonuna rahatça koyulabilir. Okunuşu bilinse bile cümleye göre anlamı değişir.
feministlik kocayı, komünistlik parayı bulana, ateistlik uçak sallanana kadar diye bir fıkra vardır.
iddaa bülteniyle beraber götürüp, en azından Barcelona oranından yüksek diye kıvırmaktır.
Hiç bir şeyi kafaya takmadan rahat bir şekilde takılmaktır.
imkani olduğuna her gün şahit oluyorum. Eziyet mi hizmet mi bilmiyorum.
Belediyelerin vermiş olduğu ücretsiz bir hizmettir. Belediyenin otobüse bindirmiş olduğu maaşlı yolcuların destek sistemiyle gerçekleşir.
Tipik bir liseli özelliğidir. Annesi hadi oğlum/kızım yat artık dediği zaman anne biraz daha diye yalvarıp babasının saatler sonrası bağırması sonucu yatağa giden, telefonla oynayıp uyumayan, sabah ise annesi uyandırınca anne 5 dakika diye yalvaran geç yattığına söven acınası oluşum.
Gereksiz vergilerle fiyatların arttığı. Öğrencilere yeni deyimler türeten, bütçeyi zorlayan saçma bir uygulamadır. Sigara bırakmayı teşvik etmek maskesi altında başka insanların ceplerinin dolmasıdır.
Çoğu insanda çay içerken sigara yakma keyfi yavaş yavaş sigara içerken çayiiçme keyfine dönmektedir. Bunun tadını alan insanlarınbbırakamaması, yalnız birini beklerken sıkıntıyı almasıyla meşhurdur.
Sevgilisini unutmak için bana gidip için içtiçe hatırlayıp gecenin bi yarısıkkızı arayan insan tipleri vardır
Ayrıca ayrılır ayrılmaz kız arkadaş bulan erkek tiplemesi akla gelen ilk şeylerden biridir.
Ayrıca ayrılır ayrılmaz kız arkadaş bulan erkek tiplemesi akla gelen ilk şeylerden biridir.
Beden Eğitimi Dersi olarak geçen fakat o konuda çoğu zaman ders işlenmeyen. Derse gelen gelmeyen herkesin notunun 100 olduğu fakat diğer sınıfla maç yaparak stresin atıldığı, matematik dersine tepki olan bir derstir.
Hayatım boyunca izlediğim duygusal ve güzel kurgulanmış nadirfilmler aarasındadır. Yoruldum patron repliği filmi izleyenlerin her zaman olmasa da arada bir kullandığı cümleler arasına girmiştir. işi olmayan boş insanlar da durup dururken bu repliği twit atmaktadır.
insanların eğitim amaçlı gittiği fakat lise 3'ten sonra hiç bir yararı olmayan özel ve ya devlet kurumudur. Bunun nedeni mesleğinikutsal bir sşekilde yapan öğretmenlerimiz değil sistemdir. Gerek yazılı sistemi, gerek öğretim teknikleri ve akademik olmayan eğitim gerekse de üniversite seçme sınavı sistemidir. insanların gençlik yıllarını çürüten, ileride rahatlarsın diyip ders çalıştıran fakat iş hayatında da sürünmesine neden olan sistemin öğretildiği eğitim binası.
Orhan Gencebay kişiliği efendiliği ve müzisyen karakteri açısından saygı değer bir müzisyendir. Gerek şarkıları gerekse de bağlama üvertürleri, müzik camiasında hatrı sayılır eserlerdendir. Ayrıca Orhan Gencebay katıldığı hiç bir programda canlı şekilde şarkı icra etmemiş hep Play - Back yapmıştır. Bağlama, sitar gibi bir kaç enstrüman çalabilmektedir. Türk müziğine damga vurmuş bir insandır.