bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık10
- beni özleyenler elime mum diksin14
- sümer dili4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- hırvatistan5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- kadir mısıroğlu3
- iq testi4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı2
- bey biraderler beydirler3
- diyetteyken kitap okumak2
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- yunanistan29
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- fransa5
- ispanya5
- volvo v702
- portekiz5
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- en köylü özelliğiniz4
- türk ateisti7
- beynin dopamin salgılamaması3
- la diyen kadın3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- ioçk'nın müziği4
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- ali vefa7
- zorunlu eğitim7
- sözlük çok bozdu3
- en son aldığınız iltifat14
- sidretü l münteha4
- çomar müzikleri3
- metrobüs2
- tiroidli hanım3
- mayışı çekmek3
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- şimdi mokv olacaktı4
- sevişirken video çekmek10
entry'ler (23)
Arkadaşlarımdan duyduğum ve çağırıldıgim iştir. Sanırım para kazandırıyor bu eğer bir fikriniz varsa söyler misiniz?
Tipik öğrenci yiyeceğidir. Sefilliğin tescil edildiği muhteşem ikili.
Türkçe'nin katledilmesine olanak sağlayan bir mallıktır. Özetilik ve havalı olma çabası vardır. Dışardan bakılınca papağandan farkları yoktur.
Belediyenin tutmuş olduğu aylık maaş sistemiyle çalışan uyandırma servisidir. Sabah sabah söverek önceki günün stresi atılır, uykulu bir günemerhaba denir.
Cemal Süreya'nın şiirleri yoğunluk, anlam ve şiirin herkese göre farklı anlaşılmasını sağlayan bir şiir diliyle yazmıştır. Sosyal ağlardan kastın Twitter'dan örnek vereceksen de yanılmış olursun. Evet diğer şairler de gerektiği önemi görmelidir. Ama 2.yeni akımında güzel şiir insanlarını yermen yanlış fikrimce
Şanssız bir insanın talihsizliğidir. Islandıktan sonra gelişi güzel söver keşke hava durumuna baksaydım diyen insan tiplemesi. Sucuğa döner .
Amk sözü bir çok ifadeye karşılık gelen kısa ve öz bir sözcüktür. Her cümlenin sonuna rahatça koyulabilir. Okunuşu bilinse bile cümleye göre anlamı değişir.
feministlik kocayı, komünistlik parayı bulana, ateistlik uçak sallanana kadar diye bir fıkra vardır.
iddaa bülteniyle beraber götürüp, en azından Barcelona oranından yüksek diye kıvırmaktır.
Hiç bir şeyi kafaya takmadan rahat bir şekilde takılmaktır.
imkani olduğuna her gün şahit oluyorum. Eziyet mi hizmet mi bilmiyorum.
Belediyelerin vermiş olduğu ücretsiz bir hizmettir. Belediyenin otobüse bindirmiş olduğu maaşlı yolcuların destek sistemiyle gerçekleşir.
Tipik bir liseli özelliğidir. Annesi hadi oğlum/kızım yat artık dediği zaman anne biraz daha diye yalvarıp babasının saatler sonrası bağırması sonucu yatağa giden, telefonla oynayıp uyumayan, sabah ise annesi uyandırınca anne 5 dakika diye yalvaran geç yattığına söven acınası oluşum.
Gereksiz vergilerle fiyatların arttığı. Öğrencilere yeni deyimler türeten, bütçeyi zorlayan saçma bir uygulamadır. Sigara bırakmayı teşvik etmek maskesi altında başka insanların ceplerinin dolmasıdır.
Çoğu insanda çay içerken sigara yakma keyfi yavaş yavaş sigara içerken çayiiçme keyfine dönmektedir. Bunun tadını alan insanlarınbbırakamaması, yalnız birini beklerken sıkıntıyı almasıyla meşhurdur.
Sevgilisini unutmak için bana gidip için içtiçe hatırlayıp gecenin bi yarısıkkızı arayan insan tipleri vardır
Ayrıca ayrılır ayrılmaz kız arkadaş bulan erkek tiplemesi akla gelen ilk şeylerden biridir.
Ayrıca ayrılır ayrılmaz kız arkadaş bulan erkek tiplemesi akla gelen ilk şeylerden biridir.
Beden Eğitimi Dersi olarak geçen fakat o konuda çoğu zaman ders işlenmeyen. Derse gelen gelmeyen herkesin notunun 100 olduğu fakat diğer sınıfla maç yaparak stresin atıldığı, matematik dersine tepki olan bir derstir.
Hayatım boyunca izlediğim duygusal ve güzel kurgulanmış nadirfilmler aarasındadır. Yoruldum patron repliği filmi izleyenlerin her zaman olmasa da arada bir kullandığı cümleler arasına girmiştir. işi olmayan boş insanlar da durup dururken bu repliği twit atmaktadır.
insanların eğitim amaçlı gittiği fakat lise 3'ten sonra hiç bir yararı olmayan özel ve ya devlet kurumudur. Bunun nedeni mesleğinikutsal bir sşekilde yapan öğretmenlerimiz değil sistemdir. Gerek yazılı sistemi, gerek öğretim teknikleri ve akademik olmayan eğitim gerekse de üniversite seçme sınavı sistemidir. insanların gençlik yıllarını çürüten, ileride rahatlarsın diyip ders çalıştıran fakat iş hayatında da sürünmesine neden olan sistemin öğretildiği eğitim binası.
Orhan Gencebay kişiliği efendiliği ve müzisyen karakteri açısından saygı değer bir müzisyendir. Gerek şarkıları gerekse de bağlama üvertürleri, müzik camiasında hatrı sayılır eserlerdendir. Ayrıca Orhan Gencebay katıldığı hiç bir programda canlı şekilde şarkı icra etmemiş hep Play - Back yapmıştır. Bağlama, sitar gibi bir kaç enstrüman çalabilmektedir. Türk müziğine damga vurmuş bir insandır.