bugün

entry'ler (24)

yağmur ve sigara aşkı

bu özel bir durumdur.yağmur sonrası ortaya çıkan toprak kokusu ve asfalt kokusunun ardından sonra bir sigara alarak bu güzel anın tadını çıkarmaktır

iett şoförlerinin çoğunluğunun kürt olması

amacım ırkçılık değildir ama bu bir iett gerçeğidir. 5 şoförden 3ü kürtdür. bu belki iyi şoför oldukları veya torpille girmeleridir orasını bilemem işte. ama gerçek olan budur.

sistemde yanlış gidenler

yanlış olduğunu gördüğümüz ve bildiğimiz halde birinin buna karşı koymaması çok yersizdir. sistemden kastım sadece yönetim değil ülkedeki düzensizlikten bahsediyorum. bunu bildiğimiz halde hala karşı koyamıyoruz ve göz yumuyoruz.

spermler arasındaki diyaloglar

Beyler aceleye gerek yok hepimiz ya halıya ya peçeteye kaçar yolu yok bunun.

akplizm

akp'nin ülkemize yararlı olcağını zanneden bir düşünce akımıdır. ülkemizde 2002 yılından beri yayılmaya başlamıştır ve bu zamana kadar devam etmiştir. ancak akplizm taraftarı halk tarafından pek hoş karşılanmamaktadır artık.

paranın satın alamayacağı şeyler

iett otobüsleri mesela eğer kartın veya biletin yoksa müdür o zaman işin zor biraz.

hastası olunan sözler

Mutluluk veren herşey bağımlılık yapar.

hocaların saçma sapan esprileri

'Aslanlar, kaplanlar ben anlamam.' bu anlamsiz espiriden sonra o dersten sogudum.

sözlük yazarlarının canı cehenneme

sürekli olarak açılan sözlük yazarlarının ....... başlıkların artık can sıkıcı olmaya başlamıştır tahminimce. sözlük yazarlarının boyu, twitteri, itirafları, vs. kimseyi ilgilendirmiyor. bunlar sadece açıcak bir başlık bulamadıkları için artık "sözlük yazarları" saçmalamaktadır.

türkiye ye arabayla gelen geri zekalı gurbetçi

Çoğu kiralık olarak gelirler. Ama neyin kafasını yaşıyolardır bilinmez.

ağız kokusu

Sabah birisi sizinle konuşuyor ve size cevap verdirmeyen nedendir.

eski sevgiliye geri dönmek

Aslında her zaman yapılan hatadır. Çaresizlikten veya başka birini bulamadığından kişi tükürüğü yalar.

göz kapatıp dinlenecek şarkılar

James blunt "good by my lover" müptelası olduğum bir şarkıdır. 100 defa sürekli dinlemişimdir.

düzenli kahvaltı yapan üniversite öğrencisi

bu tür kişileri takdir etmek lazım o kadar şeyin içinde bunuda yapabiliyorsa kocaman aferin verilir.

orgazmdan daha zevkli anlar

Yorgun bir haftadan sonra bütün haftasonunu evde yatarak geçirmek ve sigaramı tüttürmek bu bana daha zevkli gelirdi.

lahmacunu eliyle yiyen insan

Bu durum normal değildir. Sadece binde bir görülen bir durumdur. Bu tür insanlardan uzak durunmalıdır vs. Lahmacun başka neyle yenicek.

kitaba verdiği paraya acıyan insan

Bu insan kitabı almak için almıştır. yoksa böyle bir durumda paranın lafını yapmaz.

işler güçler

Eğer buda diğer diziler gibi bozmazsa ilerde izlenecek diziler aralarında bir numaraya yerleşebilir.izlenmesi tavsiye edilir.

ilk çıkma teklifi

Nasıl diyeceğimi düşünmüştüm kendimi toparlayıp var gücümle söyledikten sonra olumlu cevabını almıştım.

hoşlanılan kızın diyarbakırlı olduğunu öğrenmek

Ots1 sonra duyulan pişmanlık ve onla gelen üzüntü.
© copyright 2005 - 2026