bugün
- laik teyzelerin fenotipi12
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- ellerim bos gonlum hos12
- yeni parti5
- ak partililerin apo sevdası4
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım7
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı3
- tavuk şiş4
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım15
- goralı3
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- gürcistan5
- iyi parti zafer partisi ittifakı2
- kadınların şiirden anlamaması6
- ermeni soykırımına inanmak2
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- akp mhp pkk koalisyonu2
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- 1948 arap israil savaşı12
- pazar pazar kafa açan ergen yazar sorunları2
- palamut4
- ak çomarların beslenme kalitesi2
- kızılcahamam maden suyu2
- kimsenin kılığına kıyafetine karışmamak4
- islam barış dinidir11
- lahmacun2
- oy kullanmamak2
- galericiler battı mutlu musunuz5
- sözlük kızlarının boş teneke olması3
- temas bağımlılığı5
- yazarların favori oyun karakteri15
- sürekli peki neyse diyen kız5
- mason greenwood4
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise3
- ne mutlu türküm diyene2
- sarapci koala3
- gocusuz sözlük2
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması6
- bel soğukluğu2
- güneşli havada şemsiye kullanan insan2
- sözlük kızları gitsin rus kızları gelsin2
- caddebostan6
- sözlük kızlarının babaları6
- bodrum3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- dünya da kimse işe gitmezse kapitalist sistem3
- flört kelimesinin son zamanlarda sık kullanılması3
- türkler kürtler ve araplar kardeştir2
- pazar sabahı kapının önüne bırakılan kesik kafa2
- osuruktan şiirler89
entry'ler (21)
çökmüş,çökük
Kemal ASLAN'a ait sanal alemde tek esi olmayan ve su ana kadar tekellesen nick.
Toplulugun birleserek biseyi paylasması durumudur; diger bi degisle, bi etkinlik paylasılırken ordaki masrafların etkinlige katılan kisiler tarafından esit sekilde paylasılmasıdır.
Cılgın projesi akp oylarını yuzde 47 den yuzde 50 yukseltmek olsa gerek.
bir bilesikten kimyasal reaksrupla amino grubunun çıkarılması;bileşiğin içerisindeki amino gruplarını kaybetmesi.
basına vurulmus tavuk gibi kendiside ne yaptıgını bilmeyen bi takım haline gelmis,nereye gittigini bilmiyor.
turk,ye bayrak sevdası olan bagımsız turkiye sevgisi ile yasayan guzelim ulkei seven herkesedir.turkiye hic bizaman turklerin olmadı olmayacak.turkiye turkiye vatandaslarındır.
yanında gezen erkekleri kuzenim olarak tanıtması.
recep tayyip erdoğanın gs hiçbi kuruşu o stadyumum yapımında yoktur dediği,türkiyenin en modern stadyumu.
kendini padişah ilan eden RTE markasının sahibi durusu ile gercek bi lider ama bi okadarda bencil kanımca türkiyey gelmiş geçmiş en karizmatik lider.
hiç bişey söylemeden arkasına bakmadan çekip gitmektir.
illegal, ne istedigini kendiside bilmeyen, aldıgı desteklerle kendini bi bok zanneden, adını soylemeyi hak etmeyen, yazımdan kim olduğunu tahmin ettiginiz örgütün köpekleri ve kendilerini kürt halkının sozcusu zanneden kimse
zevk sahibi,eylenmesini bilen halk,topluluk demek
basortulu aday,cuppeli aday,mayolu aday,neden sekillendiriyoruz ki anlamam;Ataturkun bize hediye ettigi kılık kıyafet özgurlugu varken herkes ileri giderken neden hala biz geriye gitmeye o kadar hevesliyiz ki.
intihar edecek kisi neden sarkı soylesin ki.
ya herseyi anladım,lakin o oturuken yuzuk her ne kadar hilelide olsa bagımsız 3 seyirci cıktı yuzugu agzından çıkarması yemedim desem yalan olur.hemde cok pis yedim.
ibrahim tatlısesi yapılan suikast
libya ya mudahile
bu doların tum dunyada dusute iken turkiyede yukselisine bi anlam veremedim.buda olmasaydı iyi olurdu...
libya ya mudahile
bu doların tum dunyada dusute iken turkiyede yukselisine bi anlam veremedim.buda olmasaydı iyi olurdu...
bence ikisin kategorisi ayrıdır.bu yuzden de her ikiside birincidir.acunun buna mudahilesi sarttır.
1987 den beri gs li olarak gs kume dusse yeridir.bu ne ya mahallede muhatar olamayan gs gibi bi klubun baskanlıgına soyunyor oldumu şimdi...
mesut yarın sözlükten bahsetmesi facebooktaki hayran sayısını bi türlü 100000'ne ulastıramadıgı için sözlük vasıtası ile kendini reklam edip ulaştırmaya calısmaktır.