bugün
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- geceye bir şarkı bırak15
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek19
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki8
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sinir bozucu şeyler9
- henüz doğmamışlara tavsiyeler3
- ben geldim naneler30
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- limewiredan şarkı indirirken virüs yeme nostaljisi2
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- sözlük için ne yapabiliriz10
- zengin kızların güzel olması5
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- 90 ların özel olmasının nedeni3
- ölmeyi planladığınız yaş3
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- bir insana çirkin demek6
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sigarayı neden seviyoruz5
- clydeless bonnie8
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- 29 yaşında olmak3
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- melda onur2
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- kuranda namaz yok8
- fetiş nedir kime denir4
- pilavlı sohbet vs rakı balık6
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- pasif içicilik3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü3
- sevilen kişi için yapılabilecek fedakarlıklar2
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- anılar o geceler2
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- haluk levent'e para emanet etmek23
- babanın sarhoş olması5
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- meme fetişizmi3
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- kahvaltıda kola içmek3
- testere adamın dibidir3
entry'ler (570)
Ülkemizde en çok rağbet görecek iç dökülen, kızların toplaştığı yer. Yorgunluk. Çekip gitmeyen bir hüzün. Öyle ki bu saatte 2 yıldır açmadığım bu sözlüğe dönüşüm. Öyle bi çaresizlik. Çözüm bulunamayan sorunlar. Kahpe insanlar ve mecbur bırakıldıklarımız. Çok büyük kalabalıklar fakat mutsuz bir iç ses...
Paylaşılmaması gerekendir. Eskiden böyle miydi buralar. Biri böyle bi başlık atsa sazan avı derdik. Abazanlar iş başında derdik. Alay ederdik. Hele kızlar sözlüğün nadide çiçekleriydi. Ama şimdi buralarda prim yapılıyor. Ah ah yeni nesil.
Dert bitmez değişir.
Muhtemelen supernatural izledikten sonra kendine ac dc dinliyorum demeye başlamış kızdır. Ama istikrarlı yazar belli. Bir yıl kadar oldu ben buralarda dolanmayalı. Ben giderken de yazıyordu. Hala yazıyor helal.
Çok saçma bir duygudur. Değersiz kimse yoktur. Sadece başka insanlardan farklı konularda değerlisindir. Değersiz hissedilmez değersiz olunur. kendine verdiğin değer neyse osundur.
webcam'in hareket algılaması yoluyla kontrol edilen, bu özelliğin olduğunu bildiğim halde aktive edemediğim için bilenlerden yardım istediğim bilgisayardır.
Sezen Aksu - yine mi Çiçek.
Mutluysan dar gününde yanında olanları unutursun.
Passenger - let her go.
Neden bu kadar erken başladığı merak edilir. ilgilendirmeyendir. Mezun olcam o zamana kadar okuldan.
Evlenmem demez bu kızlar. Evlenmek için evlenmem derler. Yani her önüne gelene evlilik gözüyle bakmazlar. Gerçek aşkı ve Ruh ikizini beklerler. Hem Evlenmenin amacı yeni bir aile kurmak degil midir? E benim bir ailem var zaten. Ne gerek var evlenmeye. Evlilik malesef toplumumuzda bir dönüm noktası olarak görülüyor. Fakat evlilik öncesi ve sonrası arasında değişen büyük birşey yok. Ama yine de ne kadar çok varmış ben gibi düşünen. Ben azınlıkta olduğumuzu düşünürdüm.
Uzayla, zaman kavramıyla, kuantumla ilgili belgeseller izle. O zaman kocaman evrende ne kadar küçük olduğunu ve ne kadar küçük şeylerle uğraştığını anlarsın.
Beni yazın. Sıkılan öğrencilerdir.
Dokunsalar ağlarım. O yüzden bazı konularda hiç konuşmuyorum sözlük. Nereye kadar böyle olacak bu bilmiyorum.
Facebook'tan denk gelen birine bütün derdimi sıkıntımı anlatmam. içimi dökmem. Sonuç mu? Adam cevap bile vermedi. Ama ben yine de rahatladım. Radyo spikeri gibiydim Sözlük. Sanırım böyle bir iş yapmalıyım.
Ice age adventures.
Şanslı insandır. Uzun ilişkide biten bir şeyler gerçek anlamda bitiyor, fazlasıyla yıpranmışlık oluyor. Ama kısa ilişkide bir şeyler yarım kalıyor.
Tuğba Büyüküstün.
Sg D-900i.
işte o benimdir. Herkesin derdini tasasını alır kendi derdiyle baş başa kalır.