bugün
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke16
- yarın mala vuracak olmak3
- bik bik abla vs vurduranlar4
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi24
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- sevişilen en ilginç yer6
- vurduranlar klübü3
- penisden kot pantolunun belli olması2
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- cehennem korkusu12
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı5
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- geceye bir kadın yalanı bırak2
- biraderikos6
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- geliyorum diyen kız5
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru2
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- mesajlara geç cevap veren kız5
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- gündelik hayatta felsefenin gereksizliği2
- cem yılmaz4
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- ölü balık eli7
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- günün iddaa kuponu4
- yunus emrenin sik gibi şair olması4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- ankara3
- cuckold4
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- zara'nın müşteriden giysi askılamasını istemesi2
- penis boyuna göre sıralama yapmak2
- gulmekicinyaratilmis2
- arkadaşlar bitlendim3
- deniz göktaş25
- hardcore ne demek sorunsalı7
- sözlükte flörtleşmek22
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- karışık kızartma6
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- severus snape4
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
entry'ler (29)
telefon çalar. öğretmen meşgule alır.
sınıf: hocam açsaydınız acildir belki.
öğretmen:olmaz şimdi acil macil. derken telefon çalar yeniden ve yeniden meşgule alınır.bu sefer sınıf: hocam acil belli ki açın.
öğretmen: ya acil olsa nolucak. benim ne faydam dokunur.
sınıf: hocam gidersiniz hemen.
öğretmen:ben yetişene kadaaar ohooo..
yuh be kardeşim bu kadar mı duyarsız olunur öğrencileri başıboş bırakmayacağım diye
sınıf: hocam açsaydınız acildir belki.
öğretmen:olmaz şimdi acil macil. derken telefon çalar yeniden ve yeniden meşgule alınır.bu sefer sınıf: hocam acil belli ki açın.
öğretmen: ya acil olsa nolucak. benim ne faydam dokunur.
sınıf: hocam gidersiniz hemen.
öğretmen:ben yetişene kadaaar ohooo..
yuh be kardeşim bu kadar mı duyarsız olunur öğrencileri başıboş bırakmayacağım diye
dün bana msn den gönderilen ileti de şudur : "bi eğlence varr.. nickinn durum kısmına sütyeninin rengini yaz. sadece rengını, baska bıse dııl. ve bnu sadece kızlara yolla, erkeklere diil... bunun kanser gibi yayılmasını izlemek, ve erkeklerin " bu kızlarn nıckndekı renkler ne " dıe anlam werememesını ızlemek cok guzel olucak." Ne lan bu :D
2 dakika sonra baktım ortalık gökkuşağı.. sadece renginiymiş bir de başka bişey değil * *swh~ ~
he bi de merak ettiniz mi bu renkler ne diye ey erkekler ?
2 dakika sonra baktım ortalık gökkuşağı.. sadece renginiymiş bir de başka bişey değil * *swh~ ~
he bi de merak ettiniz mi bu renkler ne diye ey erkekler ?
yazıyordur. yazdıklarını saklıyordur ama birileri tarafından mutlaka okunmuştur gizlice *
hani romantik olacak ama maçoluğu da elden bırakmayacak.
annemin büyük merak içinde beklediği eylemdir. nitekim lisedeyim hala yemeğimi evden götürüyorum*
ölüm şeklinden dolayı edinilen popülerliktir. Ölümün tasvirini yapabilmek için bileklerini kesen Beşir Fuat...
iyiler siyah giyer (bkz: almora)
başıbozuk - günler (mavi sakal)
yeşil zeytinin gölgesi.
arkadaşlar "hadi havuza gidelim" dediğinde bahaneler uydurmak. suya kendini bırakıp yatamamak, batmak. denize girmeyi başarıp kıyıda durmak, çırpınmak; millet yüzemediğini çakmasın diye ellerini yüzermiş gibi yapıp ayakları dibe basmak.*
ucuna hohlayın yazıyor.*
zaman kaybetmek istemeyen tiptir. burcunu öğrendikten sonra kendi burcuyla anlaşma düzeyine bakacak, ilişkiye ona göre yön verecektir.
uykudan uyandırma aletidir efendim.
annemin boy kompleksimden yararlanarak, "dik durursan daha uzun görünürsün"lü önerilerine "ama sırtım ağrıyo dik durmaya çabalarken"li bahaneler bulduğum durumdur. Ha boy kompleksim var diye kısa zannetmeyin, değilim. artık dik de durabiliyorum sanırım! yaşasın. boyum eskiye oranla daha uzun mu görünüyo anneee?
lauren weisberger'in ilk, oldukça beğenilen çerez tadında romanıdır. Okurken yüzünüze tatlı bi gülümseme yerleşmesine yetecektir. "Cennet gibi bir işe gireceğinizi düşünürken, aslında cehenneme düştüğünüzü anladığınız an ne yaparsınız?"
evet, içinde bulunduğum gruptur.
Bulgar mısın? diye sormayın, ailemin Bulgaristan'da yaşamış olması Bulgar olmamı gerektirmez.Türküm!
Türkçeyi gayet güzel biliyorsun demeyin, bizler orada da Türkçe konuşuyorduk zaten.
Bulgar mısın? diye sormayın, ailemin Bulgaristan'da yaşamış olması Bulgar olmamı gerektirmez.Türküm!
Türkçeyi gayet güzel biliyorsun demeyin, bizler orada da Türkçe konuşuyorduk zaten.
sınıftan teker teker çıkan arkadaşlarının herbirine "oğlum çok kolaydı lan tıkır tıkır yaptım hepsini 100 bekliom" deme olasılığı da olan insan evladıdır.
*sen bir kağıt gemisin gasteden; kıvrımların açılırken yorulmaz mısın her gün ölmekten? (teoman)
*...Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki... (hayko cepkin)
*bu kıyamet senfonisi bir gün biter ve melekler de gün gelir elbet güler..(almora)
*...Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki... (hayko cepkin)
*bu kıyamet senfonisi bir gün biter ve melekler de gün gelir elbet güler..(almora)
şu an bi av peşindeyim ama sen de cebimde dur.