bugün

entry'ler (15)

hamit altıntop

son direk bükücülerdendir.

pkk

devlete baş kaldırmaya kalkan, sözde kürdistanı kurmayı amaçlayan ermeni orospu çocuklarıdır ve sonları gelmektedir.

sat komandoları vs bordo bereliler

ikiside tsk nın çok değerli timleridir. birinin eğitimi 3.5 yıl diğerinin ise 1.5 yıla yakındır. ikisininde paraşüt, hayati idame gibi aynı eğitimleri vardır.

paranın satın alamadığı şeyler

1-) cesaret
2-)sağlık
3-)gerçek aşk gibidir.

kuran ile düşünme taktikleri ve davranış bilimi

eksileyenler büyük ihtimalle ateistlerdir. helal olsun.

gecenin şarkısı

mümin sarıkaya-ben yoruldum hayat, gelme üstüme.

rihanna

açmadığı şey tek amı kalmış denmiş fakat onuda açtı zaten.

sözlük yazarlarının itirafları

hayatta çok kararsız olduğum anlar oluyor, tecihlerimi en doğru şekilde vermeye çalışıyorum ve çalışacağım. inşallah hayırlısı olur.

kadınların duygusal olduğunu kim uydurdu

peki, kadınların duygusal olduğunu kim uydurdu lafını kim uydurdu ?

gune kosu yaparak baslamak

ilk uyanışta üşenip yapmasammı diye düşünüp sonra bir gazla evden çıkıp koşuya başladığında o serin hava, spor yapan yaşlıları felan görünce dahada enerji doluyor. çok iyi birşey.

cumaya gitmeyen yazarlar sıralı tam liste

üç hafta üst üste cumaya gitmeyenin kalbi mühürlenirmiş. hayırlı geceler.

hayattan zevk alınan anlar

dişinin arasına küçük bir et parçası kaçar ve uzun uğraşlar sonucu çıkarırsın ya, işte o an.

dedenin unutulmayan sözleri

''oku kültürlü biri ol.'' cidden her meslek konusu açıldığında felan bu tarz şeyler derdi rahmetli. mekanı cennet olsun.

neden uyumadın biraz bahsetsene

bugün cumartesi, zaten bi haftasonumuz var onuda uyuyarak geçirmek yerine uyumamak daha mantıklı şu an.

şehitlere sevinen halk

türk şehitlerine sevinen pkklılar vatan haini köpeklerdir. güvenlik güçlerimiz şu anda hepsini iyi bir şekilde temizlemektedir. bütün şehitlerimize allah rahmet eylesin.
© copyright 2005 - 2026